Käykö siivoussaippua ikkunanpesuun?

saaren taika siivoussaippua ikkunanpesussa (1)

EKOLOGINEN SIIVOUSSAIPPUA JA IKKUNANPESU

Luonnollisista ainesosista käsintehty Saaren Taika siivoussaippua käy myös ikkunanpesuun ja poistaa ikkunoistasi vaikeimmatkin tahrat helposti!

Oheisella videolla näet, kuinka edellisen asukkaan grillaamisen rasvat, jotka aurinko oli vuosien saatossa polttanut kiinni rantasaunan ikkunaan, lähtivät Saaren Taika siivoussaippualla, kun mikään muu niihin kokeiltu aine ei ollut tehonnut!

Käytä siivoussaippuaa näin:

Siivoussaippuaa voidaan käyttää sellaisenaan hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai siivousliinaan tai raastettuna ja liotettuna suihkepulloon siivoussuihkeeksi. 

Siivoussuihkeeseen annostele raastetta n. 1tl-2tl/ 500ml lämmintä vettä. Saat yhdestä siivoussaippuasta n. 22 litraa valmista siivoussuihketta. Säilytä valmis suihke valolta suojattuna, säilyy hyvänä suihkepullossa n. 1-2 viikkoa.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille. Sitä voidaan käyttää myös auton, puutarhakalusteiden tai veneen pesussa.

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Saaren Taika siivoussaippuat on valmistettu käsityönä, 100% kasviperäisista ainesosista.

Alla muutamia kokemuksia Saaren Taika siivoussaippuasta ikkunanpesussa:

”Makuuhuoneeni ikkunassa on edellisen omistajan toimesta ollut vuosia ikkunakoristeiden jättämät rumat jäljet, joita en ole saanut lähtemään edes liuottimilla.

Nyt lukuisten kokemusten inspiroimana päätin vielä kokeilla Saaren Taian siivoussaippuaa. Saippuan kostutus, tahrojen hankaus, odottelua ja mikrokuituliinalla hankaus.

En olisi voinut olla yllättyneempi, kun rumat jäljet antoivat periksi ja sain puhtaat ikkunat!”

saaren taika siivoussaippua ikkunanpesussa

”Parvekelasit ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.
Ensin tuolla saippualla kunnon hinkkaus ja loppusilauksena vielä ikkunanpesuaineella silaus.”

”Ulkona grillin takana oleva ikkuna ja ikkunalauta olivat aivan rasvaroiskeiden peitossa. Ei toiminut ikkunanpesuaineet eikä sappisaippua (rasva vain levisi). Lopulta rasvaroiskeet kohtasivat voittajansa! Siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla hävisivät rasvakalvot molemmista.”

Siivoussaippualla ikkuna puhtaaksi

”Vanhan talon ikkunan puitteet ja karmit saivat käsittelyn Laventeli siivoussaippualla!

Siivoussaippualla ikkunanpuitteet ja karmit puhtaaksi

Katso lisää asiakkaiden kokemuksia ja kuvia Saaren Taika siivoussaippuasta.

Osta parhaat siivoussaippuat Saaren Taika Shopista tai alla näkyvästä tuoteupotuksesta!

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä