Yksi pesuaine, satoja käyttökohteita! Säästä kaappitilaa ja rahaa, yhdestä siivoussaippuasta saat 44 pullollista (500ml) pesuainetta!

yksi pesuaine satoja käyttökohteita Saaren Taika siivoussaippua

Miksi Saaren Taika Siivoussaippua on niin verraton? No ihan ensiksi ainakin omasta mielestäni sen teho ja myrkyttömyys ovat parhaimmat edut, mitä saat kun käytät ekologista ja biohajoavaa siivoussaippuaa!

Itselläni on keskivaikea astma ja eri pesuaineiden ”höyryt” saavat hengitykseni vinkumaan! Nykyään siivouspäivän astmakohtaukset ovat onneksi kaukainen muisto vain, sillä edes suljetussa kylpyhuoneessa siivoussaippualla lattiasta kattoon peseminen ei enää rasita keuhkojani, enkä voisi enää edes kuvitella palaavani tavallisten pesuaineiden käyttäjäksi. 

Myös herkkä ja atooppinen ihoni tykkää Saaren Taika siivoussaippuoista, eikä paljain käsin siivoaminen saa edes helposti ärtyvää atooppista ekseema-ihottumaani ärsyyntymään!

Lue lisää ihottumastani.

Kuvassa ekseemaihottuma kädessäni ennen Kamomilla Sheavoiteen käyttöä

Yhdellä ekologisella siivoussaippualla voit korvata kotisi lähes kaikki pesuaineet!

Seuraavaksi parasta Saaren Taika siivoussaippuoissa on niiden monikäyttöisyys!

Nyt voit nimittäin sanoa hyvästit kaappisi täyttävälle muovipurkki armeijalle, sillä tällä yhdellä tuotteella puhdistat kotisi kaikki liat niin helposti, että saatat rakastua siivoukseen! Näin ainakin asiakkaamme kuvailevat ekologisen, mutta tehokkaan Saaren Taika siivoussaippuan taikavoimaa ja tunnustanpa itsekin, että inhokkini siivous ei enää ole yhtään niin vastenmieleistä kuin joskus ennen!

Olipa kyseessä sammaleesta pinttyneet puutarhakalusteet, metsässä vuosia lojunnut vene, puutalosi homepilkkuiset ulkoseinät, saunasi, keittiösi rasvasta pinttynyt liesituuletin tai suihkuseinäsi kalkkitahrat, on biohajoava Saaren Taika siivoussaippua apu tehtävääsi.

Katso vaikka itse, nimittäin asiakkaamme lähettävät ahkerasti kuvia siivouskohteistaan ja olen kerännyt niitä tänne blogiin:

Kymmeniä, ellei satoja ennen ja jälkeen kuvia mitä vaikeammista pinttymistä ja lioista, jotka on saatu puhtaaksi Saaren Taika siivoussaippualla!

Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua puhdisti homepilkut puisesta ulko-ovesta
Kuvassa 50-luvun omakotitalon homepilkkuinen ulko-ovi joka puhdistui täysin kaikista homepilkuista ekologisella siivoussaippualla lähes ilman hankaamista!
Liesituulettimen rasvalika lähti ekologisesti Saaren Taika siivoussaippuan avulla.
Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua puhdisti kalkkitahrat suihkuseinästä
Kalkkisen veden alueella suihkuseinä on hetkessä pahan näköinen, vaan ei huolta, Saaren Taika siivoussaippualla kalkkitahrat lähtee vaivattomasti puhtaaksi!

SÄÄSTÄ KAAPPITILAA JA RAHAA. YHDESTÄ SIIVOUSSAIPPUASTA SAAT 44 PULLOLLISTA (500ML) PESUAINETTA!

Kolmanneksi parasta Saaren Taika siivoussaippuoissa on niiden pieni koko. Otat vaivatta mukaasi 7 x 7 sentin kokoisen kevyen siivoussaippuapalan, jolla hoidat retkellä astianpesun tai matkalla nyrkkipyykin!

Yhdestä siivoussaippuapalasta saat yhteensä jopa 44 pullollista pesuainesuihketta (1tl siivoussaippua raastetta sekoitettuna 500ml lämpimään veteen suihkepullossa)

Mökille, veneelle tai asuntovaunuunkin Saaren Taika siivoussaippua on paras ekologinen pesuaine, sillä se käy nyrkkipyykin ja käsitiskin lisäksi myös ikkunoiden, hellan, lavuaarin, vessan, saunan, veneen, ruohonleikkurin, auton, puutarhakalusteiden, ulkogrillin ja oikeastaan lähes kaiken puhdistamiseen ja pesemiseen. Olisikin mielenkiintoista tietää mihin tämä ihmepala EI käy?

Saaren Taika siivoussaippua raasteesta liuotettu pesuainesuihketta käytetään käsitiskaamisessa
Astioiden käsinpesuun Saaren Taika siivoussaippua on oiva apu.
Saaren Taika siivoussaippuasta valmistettu pesuainesuihke vessan pesussa
Myös wc-istuin puhdistuu ekologisesti siivoussaippualla
Saaren Taika siivoussaippualla pesty ikkunat aivan kirkkaiksi
Ikkunoiden pesuun Saaren Taika siivoussaippua on verraton ja pinttyneetkin liat lähtevät helposti puhtaaksi!

Kaapissasi pieni n. 7 x 7 cm kokoinen siivoussaippua vie vain vähän tilaa ja saat vapautettua kaivattua kaappitilaa muuhun käyttöön. Enää et nimittäin tarvitse käsitiskiainetta, ikkunanpesusuihketta, yleissuihketta, kylpyhuoneen pesuainetta, wc:n pesuainetta ja saunan pesuainetta, lattianpesuainetta, veneen pesuainetta tai autonpesuainetta erikseen, vaan kaikki siivous sujuu ketterästi tällä yhdellä ainoalla tuotteella.

Ja mikä parasta kaikessa!

Saaren Taika siivoussaippualla peseminen ei kuivata käsiäsi, et siis tarvitse välttämättä kumihanskoja enää siivotessa. Tämä luonnollisista ainesosista valmistettu tehopesuaine ei käy myöskään hengitykseesi, joten tuulettaminen siivouksen aikana on myös tarpeetonta, jolloin säästät myös sähköä!

Myrkytöntä tehoa arkeesi tällä verrattomalla siivoussaippualla

Pikkulapsiperheen liat ja sotkut puhdistuvat helposti Saaren Taika siivoussaippualla, kuten esim. nämä tahrat taaperon puserosta!

Myös sormisyöjän suloiset sotkut lähtevät vaivatta ja myrkyttömästi käyttämällä siivoussaippuaa. 

En siis näe yhtään syytä miksi kannattaisi kantaa niitä muovipulloja kotiisi, sillä tämän mainion ekopalan avulla putsaat lähes kaiken mitä keksit ja hiukan enemmänkin!

Osta parhaat ekologiset siivoussaippuat Saaren Taika shopista tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.