Yksi pesuaine, satoja käyttökohteita! Säästä kaappitilaa ja rahaa, yhdestä siivoussaippuasta saat 44 pullollista (500ml) pesuainetta!

yksi pesuaine satoja käyttökohteita Saaren Taika siivoussaippua

YKSI PESUAINE, SATOJA KÄYTTÖKOHTEITA! 

Säästä kaappitilaa ja rahaa, yhdestä Saaren Taika siivoussaippuasta saat 44 pullollista (500ml) pesuainetta! Se tekee siis n. 0,45€ / pullo!

Miksi Saaren Taika Siivoussaippua on niin verraton?

No ihan ensiksi ainakin omasta mielestäni sen teho ja myrkyttömyys ovat parhaimmat edut, mitä saat kun käytät ekologista ja biohajoavaa siivoussaippuaa!

Itselläni on vaikea astma ja eri pesuaineiden ”höyryt” saavat hengitykseni vinkumaan! Nykyään siivouspäivän astmakohtaukset ovat onneksi kaukainen muisto vain, sillä edes suljetussa kylpyhuoneessa siivoussaippualla lattiasta kattoon peseminen ei enää rasita keuhkojani, enkä voisi enää edes kuvitella palaavani tavallisten pesuaineiden käyttäjäksi. 

Myös herkkä ja atooppinen ihoni tykkää Saaren Taika siivoussaippuoista, eikä paljain käsin siivoaminen saa edes helposti ärtyvää atooppista ekseema-ihottumaani ärsyyntymään!

Lue lisää ihottumastani.

Kuvassa ekseemaihottuma kädessäni ennen Kamomilla Sheavoiteen käyttöä

Yhdellä ekologisella siivoussaippualla voit korvata kotisi lähes kaikki pesuaineet!

Seuraavaksi parasta Saaren Taika siivoussaippuoissa on niiden monikäyttöisyys!

Nyt voit nimittäin sanoa hyvästit kaappisi täyttävälle muovipurkki armeijalle, sillä tällä yhdellä tuotteella puhdistat kotisi kaikki liat niin helposti, että saatat rakastua siivoukseen! Näin ainakin asiakkaamme kuvailevat ekologisen, mutta tehokkaan Saaren Taika siivoussaippuan taikavoimaa ja tunnustanpa itsekin, että inhokkini siivous ei enää ole yhtään niin vastenmieleistä kuin joskus ennen!

Olipa kyseessä sammaleesta pinttyneet puutarhakalusteet, metsässä vuosia lojunnut vene, puutalosi homepilkkuiset ulkoseinät, saunasi, keittiösi rasvasta pinttynyt liesituuletin tai suihkuseinäsi kalkkitahrat, on biohajoava Saaren Taika siivoussaippua apu tehtävääsi.

Katso vaikka itse, nimittäin asiakkaamme lähettävät ahkerasti kuvia siivouskohteistaan ja olen kerännyt niitä tänne blogiin:

Kymmeniä, ellei satoja ennen ja jälkeen kuvia mitä vaikeammista pinttymistä ja lioista, jotka on saatu puhtaaksi Saaren Taika siivoussaippualla!

Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua puhdisti homepilkut puisesta ulko-ovesta
Kuvassa 50-luvun omakotitalon homepilkkuinen ulko-ovi joka puhdistui täysin kaikista homepilkuista ekologisella siivoussaippualla lähes ilman hankaamista!
Liesituulettimen rasvalika lähti ekologisesti Saaren Taika siivoussaippuan avulla.
Ekologinen Saaren Taika siivoussaippua puhdisti kalkkitahrat suihkuseinästä
Kalkkisen veden alueella suihkuseinä on hetkessä pahan näköinen, vaan ei huolta, Saaren Taika siivoussaippualla kalkkitahrat lähtee vaivattomasti puhtaaksi!

Säästä kaappitilaa ja rahaa, yhdestä siivoussaippuasta saat 44 pullollista (500ml) pesuainetta!

Kolmanneksi parasta Saaren Taika siivoussaippuoissa on niiden pieni koko. Otat vaivatta mukaasi 7 x 7 sentin kokoisen kevyen siivoussaippuapalan, jolla hoidat retkellä astianpesun tai matkalla nyrkkipyykin!

Yhdestä siivoussaippuapalasta saat yhteensä jopa 44 pullollista pesuainesuihketta (1tl siivoussaippua raastetta sekoitettuna 500ml lämpimään veteen suihkepullossa)

Mökille, veneelle tai asuntovaunuunkin Saaren Taika siivoussaippua on paras ekologinen pesuaine, sillä se käy nyrkkipyykin ja käsitiskin lisäksi myös ikkunoiden, hellan, lavuaarin, vessan, saunan, veneen, ruohonleikkurin, auton, puutarhakalusteiden, ulkogrillin ja oikeastaan lähes kaiken puhdistamiseen ja pesemiseen. Olisikin mielenkiintoista tietää mihin tämä ihmepala EI käy?

Saaren Taika siivoussaippua raasteesta liuotettu pesuainesuihketta käytetään käsitiskaamisessa
Astioiden käsinpesuun Saaren Taika siivoussaippua on oiva apu.
Saaren Taika siivoussaippuasta valmistettu pesuainesuihke vessan pesussa
Myös wc-istuin puhdistuu ekologisesti siivoussaippualla
Saaren Taika siivoussaippualla pesty ikkunat aivan kirkkaiksi
Ikkunoiden pesuun Saaren Taika siivoussaippua on verraton ja pinttyneetkin liat lähtevät helposti puhtaaksi!

Kaapissasi pieni n. 7 x 7 cm kokoinen siivoussaippua vie vain vähän tilaa ja saat vapautettua kaivattua kaappitilaa muuhun käyttöön. Enää et nimittäin tarvitse käsitiskiainetta, ikkunanpesusuihketta, yleissuihketta, kylpyhuoneen pesuainetta, wc:n pesuainetta ja saunan pesuainetta, lattianpesuainetta, veneen pesuainetta tai autonpesuainetta erikseen, vaan kaikki siivous sujuu ketterästi tällä yhdellä ainoalla tuotteella.

Ja mikä parasta kaikessa!

Saaren Taika siivoussaippualla peseminen ei kuivata käsiäsi, et siis tarvitse välttämättä kumihanskoja enää siivotessa. Tämä luonnollisista ainesosista valmistettu tehopesuaine ei käy myöskään hengitykseesi, joten tuulettaminen siivouksen aikana on myös tarpeetonta, jolloin säästät myös sähköä!

Myrkytöntä tehoa arkeesi tällä verrattomalla siivoussaippualla

Pikkulapsiperheen liat ja sotkut puhdistuvat helposti Saaren Taika siivoussaippualla, kuten esim. nämä tahrat taaperon puserosta!

Myös sormisyöjän suloiset sotkut lähtevät vaivatta ja myrkyttömästi käyttämällä siivoussaippuaa. 

En siis näe yhtään syytä miksi kannattaisi kantaa niitä ei-niin-monikäyttöisiä muovipulloja kotiisi, sillä tämän mainion ekopalan avulla putsaat lähes kaiken mitä keksit ja hiukan enemmänkin!

Osta parhaat ekologiset siivoussaippuat Saaren Taika shopista tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.