Kirkkaat ikkunat ekologisesti Saaren Taika siivoussaippualla

Ekologista ikkunanpesua Saaren Taika siivoussaippualla

Saaren Taika siivoussaippua on monikäyttöinen ekopesuaine, jolla peset niin ikkunat, kuin kaiken muunkin!

Ympäristöystävällisellä Saaren Taika siivoussaippualla saat kirkkaat ikkunat helposti ja vähällä vaivalla!  Siivoussaippuamme on erinomainen lian irroittaja hellävaraisuudestaan ja ekologisuudestaan huolimatta. 

Katso alla näkyvältä videolta, miten vuosia ikkunassa pinttyneenä pysyneet rasvatahrat lopulta luovuttivat ja puhdistuivat biohajoavalla Saaren Taika siivoussaippualla:

Ekologista ikkunanpesua Saaren Taika siivoussaippualla

Vaikka siltä ei juuri nyt välttämättä tunnu, tekee kevät taas tuloaan kohisten. Monen jokakeväinen siivousurakka pitää sisällään myös ikkunoiden pesun, onhan aurinkoista kevätmaisemaa kivempi katsella kirkkaan ikkunaruudun läpi!

Koiran kuomaama eteisen ikkuna puhdistui kirkkaaksi saaren Taika siivoussaippuan kanssa

Ympäristöystävällinen ikkunanpesuaine

Valitsin ikkunanpesuun tällä kertaa Greippi Siivoussaippuan. Kuten kaikki muutkin Saaren Taian siivoussaippuat, on se 100% biohajoava ja ekologinen sekä täysin myrkytön pesuaine. Ympäristöystävällisenä saippuana se ei tee hallaa luonnolle, vaikka sitä pesuveden mukana maahan joutuisikin.

Tiesitkö muuten, että saippuan sisältämällä greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen? Ikkunanpesun yhteydessä voi siis myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä!

Siivoussaippuaa voi käyttää ikkunanpesussakin monella eri tapaa riippuen ikkunanpesuvälineistä. Siitä voi tehdä perinteisen saippuaveden vatiin, siivoussuihkeen suihkepulloon tai sitten voit hieroa siivousliinaa suoraan saippuapalaan.

Linnunkakat pois ikkunasta Saaren Taika siivoussaippualla

Pinttynyt iso linnun jätös ikkunassa
Linnunjätöksestä puhdistunut ikkuna

Vinkkejä helppoon ikkunanpesuun

Ikkunanpesu kannattaa aloittaa sisäpuolelta. Sisemmät ikkunat ovat useimmiten kaikista puhtaimmat, joten pesuvesi ja välineet pysyvät puhtaina pidempään. 

Mikäli ikkunasi eivät ole hirmuisen likaiset, sopii siivoussaippuasta tehty suihke niiden pesemiseen loistavasti. Tehokkaan suihkeen saat, kun liuotat 1 – 2 tl raastettua siivoussaippuaa 500ml lämmintä vettä kohden ja laitat seoksen suihkepulloon. Suihkuta ikkuna siivoussuihkeella kauttaaltaan kosteaksi ja pyyhi sitten ikkuna mikrokuituliinalla puhtaaksi ja kuivaksi.

Likaisten ikkunoiden ollessa kyseessä kannattaa tehdä vatiin saippuavesi: valuta vatiin lämmintä vettä pitäen saippuapalaa hanan alla, jolloin siitä liukenee saippuaa veden sekaan. Saippuavesi sopii käytettäväksi esimerkiksi varrellisen pesimen kanssa. Toinen hyvä vaihtoehto on hieroa kostutettua mikrokuituliinaa suoraan saippuapalaan ja hangata ikkuna puhtaaksi sillä. Tämä on tehokkain ja nopein tapa puhdistaa likainen ikkuna. 

Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät ikkunan kuivaamisessa kumilastaa tai mikrokuituliinaa. Siivoussaippuaa ei tarvitse siis erikseen huuhdella pois, vaan ikkuna jää kirkkaaksi, kun se kuivataan oikeaoppisesti! Muista kuivata myös ikkunan nurkat ja reunat huolellisesti.

Ohjeita Saaren Taika Siivoussaippuan käyttöön

Yksi pesuaine, satoja käyttökohteita! Säästä kaappitilaa ja rahaa, yhdestä siivoussaippuasta saat 44 pullollista (500ml) pesuainetta!

Valmiina mökkikauteen? Siivoa ja raikasta mökkisi ekologisesti Saaren Taika tuotteilla!

Siivoa tehokkaammin ja ekologisemmin ilman voimakkaita teollisia kemikaaleja

Siivoustasi helpottavat Saaren Taika siivoussaippuat!

Osta oma siivoussaippuasi Saaren Taika verkkokaupasta tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.