Kuivaharjaus hoitaa selluliittia ja kirkastaa sameaa ihoa

kuivaharjaus hoitaa selluliittia ja kirkastaa sameaa ihoa

Mitä on kuivaharjaus?

Kuivaharjaus on tehokas ihon kuorintatekniikka, joka vie vain muutaman minuutin aikaasi!

Kuivaharjaus edistää sekä ihosi, että elimistösi hyvinvointia. Kuivaharjaus kirkastaa ihon sävyä ja pehmentää ihoa, ja sillä on tehokas elimistön aineenvaihduntaa tukeva vaikutus. Kuivaharjan aiheuttama paine tehostaa ihon pintaverenkiertoa, jolloin ihon alla olevat kuona-aineet lähtevät liikkeelle. 

Kuivaharjauksen hyödyt - mitä kuivaharjaus tekee?

Kuivaharjaus auttaa poistamaan ihon pinnalta kuolleita ihosoluja. Nuo ihosolut aiheuttavat iholla sameutta ja ne tukkivat ihohuokosia helposti, jolloin iholle pääsee muodostumaan epäpuhtauksia. Kuolleiden ihosolujen poistuessa ihostasi tulee ihanan pehmeä ja kirkas! 

Kuivaharjattu iho on myös vastaanottavaisempi vartalovoiteen vaikuttaville aineille; voide pääsee imeytymään syvemmälle ihoon, jolloin se vaikuttaa syvemmin ja pitkäaikaisemmin. 

Levitä kuivaharjauksen ja suihkun jälkeen iholle esimerkiksi ihanaa Pehmentävää kaakao vartalovoita, joka auttaa ihoasi pysymään sileänä ja elastisena!

paras kuivaharja on luonnonmateriaaleista valmistettu

Selluliitin kuivaharjaus

Kuivaharjaus on erittäin suosittu menetelmä selluliitin hoitoon.

Selluliittia muodostuu niille vartalon alueille, joissa verenkierto sekä aineenvaihdunta on heikkoa ja sidekudos on jäykkää. Kun kuivaharjatessa näiden alueiden lymfakierto vilkastuu ja ihon alle kertyneet kuona-aineet lähtevät liikkeelle, alkaa iho myös kiinteytyä.

Vaikka selluliitin muodostumiseen vaikuttavatkin esim. perinnöllisyys, hormonihäiriöt ja verenkierto, voi sitä silti ehkäistä. Ihan täysin selluliitista ei välttämättä pääse eroon, mutta sitä voi häivyttää ja ehkäistä kuivaharjaamalla ja kosteuttamalla ihoa säännöllisesti.

selluliitin kuivaharjaus tasoittaa ihoa

Miten kuivaharjaus tehdään?

Kuivaharjaa käytetään kuivalla iholla. Kuivaharjaus aloitetaan jalkapohjista ja edetään pikkuhiljaa kevyin, pyörivin liikkein ylemmäs vartalolla aina rintakehään asti. Tämän jälkeen voit aloittaa kuivaharjauksen kämmenistä, edeten olkavarsiin asti. Kuivaharjaus tulisi siis aina tehdä sydämeen päin. Kuivaharjauksen tulee tuntua miellyttävältä koko ajan, eikä tarkoitus ole harjata ihoa punertavaksi.

Ensimmäisillä kuivaharjauskerroilla iho saattaa hieman punoittaa ja kihelmöidä jo parin minuutin harjauksen jälkeen, tämä on täysin normaalia. Voit aloittaa kuivaharjauksen muutamilla minuuteilla ja pidentää halutessasi n. 10 minuuttiin. Herättele kehosi tehokkaasti kuivaharjaamalla nopeasti aamulla ja rentouta kehosi illalla perusteellisemmalla, pidemmällä kuivaharjauksella.

Kuivaharjauksen jälkeen huuhdo kuollut ihosolukko lämpimässä suihkussa pois ja levitä kostealle iholle vartalovoide tai ihon pintaverenkiertoa stimuloivaa Manteli Seetri Luksus vartaloöljyä, joka jättää ihosi silkin sileäksi!

kuivaharjaus pehmentää ihoa

Kenelle kuivaharjaus sopii?

Kuivaharjaus sopii lähes kaikille, mutta erityistä hyötyä se tarjoaa turvotuksen, verenkierron heikkouden tai samean ja kovettuneen ihon kanssa kamppaileville. Kuivaharjausta tulisi välttää silloin, kun iho on tulehtunut, rikki tai muuten ärtynyt. Tässä tapauksessa voit käydä ihon läpi hieroen tai painellen kevyesti kostutetulla, hellävaraisella hamam pyyhkeellä.

Paras kuivaharja valmistuu luonnonmateriaaleista

Saaren Taika Ecolution kuivaharjan materiaalina on pyökkipuu ja kahva on 100% puuvillaa. Harjakset ovat luonnollista sisalkuitua, jota saadaan sisalagaave -kasvin lehdistä. Kuivaharjan luonnonharjakset ovat iholle erittäin hellävaraiset, mutta silti tehokkaat!

Huuhtele kuivaharjasi huolellisesti jokaisen käytön jälkeen ja pese kuivaharjasi kerran viikossa luonnollisella antibakteerisella Sitrus Siivoussaippualla. Aseta kuivaharja kuivumaan ilmavasti esimerkiksi antibakteerisella puisella alusella.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.