Etkö jaksaisi levittää kosteusvoidetta suihkun jälkeen? Tämän vinkin avulla saat täydellisen kosteutetun ihon ilman vartalovoidetta!

vinkki helppoon ihon kosteutukseen vartaloöljyn avulla suihkussa

Vartaloöljy suihkussa sitoo kosteuden ihollesi tehokkaasti, etkä tarvitse erikseen kosteusvoidetta!

Väsyttääkö sinuakin joskus suihkun jälkeen niin paljon, että kosteusvoiteen levittäminen tuntuu lähes ylivoimaiselta tehtävältä?

Huoli pois! Kerron sinulle helpon ratkaisun ongelmaasi, jonka avulla saat sileän, pehmeän ja kosteutetun ihon ilman suihkun jälkeistä kosteusvoiteen levittämisen vaivaa!

Itselläni on toisinaan ollut niin raskas päivä, että illalla suihkun jälkeen ei millään jaksaisi levittää kosteuvoidetta iholle, mutta mikäli voiteen levittämisen jättää pois, alkaa yöllä ihon järkyttävä kutina ja kiristely!

Olen löytänyt ongelmaani helpon ratkaisun, jonka jaksan tehdä rasittuneenakin ja, jonka jäljiltä ihoni on sileä ja kosteutettu vielä aamullakin!

Kerron vinkkini artikkelin lopussa.

Manteli seetri vartaloöljy pullo suihkun hanan päällä

Vartaloöljy, joka ei jätä öljyistä pintaa ihollesi!

Joillekin vartaloöljyn käyttö saattaa kuulostaa ikävältä, mikäli on sattunut käyttämään sellaisia vartaloöljyjä, jotka jäävät ihon pinnalle, eivätkä tunnu imeytyvän lainkaan.

Saaren Taika Manteli Seetri Luksus vartaloöljy on toista luokkaa!

Koska kehitämme itse Saaren Taika -tuotemerkin tuotteet ja pääasiassa itsellemme, niin teemme niistä tottakai täydellisiä, kuten tämä ihoon nopeasti imeytyvä vartaloöljy, joka ei jätä öljyistä pintaa ihollesi!

Käytämme tuotteidemme valmistukseen vain parhaimpia ja laadultaan ylivertaisia raaka-aineita, joilla on iholle eniten annettavaa hoitavuuden, parantumisen, kosteuttavuuden ja uudistumisen suhteen.

Vankka osaaminen ja tietotaito ihon eri kerrosten toiminnallisuuksiin, yhdessä raaka-aineiden vahvan tuntemuksen kanssa, auttaa meitä kehittämään tuotteita, joiden käyttö on miellyttävää ja joiden toimivuus on tehokasta.

Manteli seetri vartaloöljyn valmistusta

Luksus vartaloöljy antaa pehmeyttä ihollesi suihkun jälkeen.

Saaren Taika Luksus vartaloöljy lukitsee kosteuden ihollesi tehden ihostasi silkin sileän ja pehmeän, jättämättä öljyistä pintaa ihollesi.

Luksus vartaloöljyn salaisuus piilee sen luonnollisissa ainesosissa, joiden ansiosta se imeytyy nopeasti ihoosi jättäen vain silkkisen sileän ja mielekkäälle tuoksuvan tunteen, joka kestää pitkään.

Vartaloöljy soveltuu myös selluliitin hierontaan ja sen sisältämillä luonnon raaka-aineilla on ihon pintaverenkiertoa stimuloivia ominaisuuksia.

Helppo ihon kosteutus suihkussa vartaloöljyä käyttämällä

Raskaan päivän päätteeksi suihku tuntuu niin ihanalta, mutta suihkun jälkeinen ihon kutina ja kiristely taas ei, mikäli on niin väsynyt ja rasittunut, ettei jaksaisi levittää kosteuvoidetta.

Tässä on ongelmaan helppo ratkaisu, joka ei vaadi ponnisteluja rankan päivän päätteeksi, ja voit huoletta nauttia iltasuihkun rentouttavasta ja päivän pölyt pois pyyhkivästä tunteesta.

Suihkussa, peseytymisen päätteeksi, ota kämmeneen pari pumppausta Manteli Seetri Luksus vartaloöljyä ja levitä ihollesi, kun iho on vielä märkä.

Virauta sitten vielä kerran nopeasti suihkulla ja kuivaa hellästi painellen hamam-pyyhkeeseen itsesi.

Näin vartaloöljy sitoo suihkun antaman vesikosteuden ihollesi ja lukitsee sen antamansa suojakerroksen alle kosteuttamaan ihoasi koko yöksi.

Aamulla heräätkin ihanaan tunteeseen, kun ihosi tuntuu niin sileältä ja kosteutetulta!

Muista toimia suihkussa varovasti öljyn kanssa, sillä se saattaa tehdä suihkun lattian liukkaaksi. Käytä aina vain pieni määrä öljyä ja levitä se kauttaaltaan ihollesi, jottei siitä valu ylimääräistä turhaan veden mukana pois.

Voit myös levittää vartaloöljyn pikaisesti suihkun päätteeksi, heti pyyhekuivaamisen jälkeen. Vartaloöljy levittyy huomattavasti helpommin ja nopeammin koko iholle, kuin vartalovoiteet.

Manteli seetri vartaloöljyä kädessä yhdessä suihkupään kanssa

Saaren Taika Shopista löydät parhaimmat kasvoöljyt ja vartaloöljyt käyttöösi. Nopea toimitus, jopa seuraavaksi päiväksi!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.