Kylpyhuoneen kalkkitahrojen puhdistus helposti ja myrkyttömästi

Kylpyhuoneen kalkkitahrojen puhdistus helposti ja myrkyttömästi Saaren Taika Siivoussaippuan avulla

Kalkkitahrojen pesu Saaren Taika Siivoussaippualla

Vaivaako kalkkeumat kylpyhuoneesi raikasta yleisilmettä? Ei hätää, Saaren Taika Siivoussaippuat ovat ratkaisuna likaan kuin likaan! 

Kalkkitahroja löytyy useimmiten pinnoilta, jotka ovat säännöllisesti kosketuksissa veden kanssa. Kalkinpoisto kaakeleista voi olla haastavaa, joten niiden säännöllinen puhdistus on erityisen tärkeää pinttyneiden kalkkitahrojen ehkäisemiseksi. 

Saaren Taika Siivoussaippuat ovat ekologisia, hellävaraisia ja markkinoiden tehokkaimpia ekopesuaineita. Saaren Taika Siivoussaippua poistaa tehokkaasti kalkkitahrat laatoista, kylpyhuoneesta sekä saunan lasiovesta, ollen samalla käyttäjälleen ja ympäristölle hellävarainen.

Saaren Taika Siivoussaippuat eivät sisällä ihoa- tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia. 

Kylpyhuoneen kaakalit joiden kalkkitahrat ovat lähteneet puhtaaksi Saaren Taika Siivoussaippuan avulla

Kylpyhuoneen kaakelit ja suihkuseinän kalkkitahrat lähtevät helposti puhtaaksi Saaren Taika Siivoussaippualla

Näin käytät Saaren Taika Siivoussaippuaa kalkkitahrojen pesuun:

Hiero siivoussaippuaa voimakkaasti mikrokuituliinaan saadaksesi aikaan paksun saippuavaahdon.

Levitä vaahtokerros pinttymän päälle ja anna vaikuttaa 15 min. Hankaa sitten mikrokuituliinalla voimakkaasti (huom. pinnasta ja sen kestosta riippuen) ja toista käsittely tarvittaessa.

Mikäli kalkkitahrat ovat ehtineet pinttyä pitkään tai niitä on paksulti, voi pinnan kestosta riippuen kokeilla ottaa mikrokuituliinaan mukaan ruokasoodaa hankaamisavuksi. Huom! Varmista pinnan naarmuuntumattomuus ennen soodakäsittelyä.

Käytä pesuun pinnasta riippuen esim. kaakelit ja lasipinnat: mikrokuituliinaa, muut pinnat: juuriharja tai sieni.

Muista koepestä pinta ennen varsinaista pesua, jotta näet ettei pestävä pinta vahingoitu hankaamisesta. Kuivaa pestyt pinnat lopuksi.

Laventeli siivoussaippua4

Saaren Taika Greippi Siivoussaippua on erityisen tehokas juuri kalkkitahroille!

Valikoimastamme Greippi Siivoussaippua puhdistaa erityisesti kalkkeumia. Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote  pintojen puhdistamiseen ja desinfioimiseen. 

“Aivan mahtava tuote! Sain pinttyneet liat ja kalkkijäämät irti kylpäppäristä! Tuoksu oli erittäin mieto eli se on myös hyvä juttu”

Saaren Taika Siivoussaippua käy koko kylpyhuoneen puhdistamiseen

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii mainiosti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille. Sitä voidaan käyttää myös auton, puutarhakalusteiden tai veneen pesussa. 

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen. 

Saaren Taika Siivoussaippuat on valmistettu käsityönä 100% kasviperäisistä ainesosista.

Huom! Vain siivouskäyttöön.

”Oman kaivon vesi on ajan saatossa (15vuotta) aiheuttanut pahoja värjäymiä pesuhuoneen laattoihin. Luultiin, että niihin ei auta muu kuin laattojen vaihto, sillä sen verran monella eri ”tökötillä” on yritetty putsata. Toisimpa kuitenkin kävi ja nopean testauksen perusteella greippi-siivoussaippua auttoi tähänkin! En malta odottaa, että pääsen joku päivä pesemään pesuhuoneen oikein huolella, sillä tälläkin nopealla pikapesulla sai jo ihmeitä aikaan! Taidetaanpa säästyä remontilta!”

Rautapitoisen kaivoveden aiheuttamat ruostetahrat puhdistui Saaren Taika Siivoussauppualla

”Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa.

Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin 🙂 ”

Siivouspäivän terveisin Marianne #kesäsomettaja

siivoussaippua laventeli kaakelinsaumat puhtaaksi

”Meillä on ihan extra kalkkipitoinen vesi, asutaanhan me lähes kalkkitehtaan naapurissa. Parissa viikossa kertyy mustan hanan päähän tuollainen kivikova kalkkikerrostuma ja musta allas sekä tiskipöytä, yms. ovat kalkkitahrojen peitossa.

Saaren Taika siivoussaippualla ne lähtee helposti, tosin hanan paksumpaan kerrostumaan tarvitaan pari vaikutuskertaa ja karhea sieni, että saa kalkit pois. Kaikki muu lähtee ihan vaivattomasti siivoussaippuaa mikrokuituliinaan hieromalla ja pyyhkimällä.”

Meillä on ihan extra kalkkipitoinen vesi, asutaanhan me lähes kalkkitehtaan naapurissa. Parissa viikossa kertyy mustan hanan päähän tuollainen kivikova kalkkikerrostuma ja musta allas sekä tiskipöytä, yms. ovat kalkkitahrojen peitossa. Saaren Taika siivoussaippualla ne lähtee helposti, tosin hanan paksumpaan kerrostumaan tarvitaan pari vaikutuskertaa ja karhea sieni, että saa kalkit pois. Kaikki muu lähtee ihan vaivattomasti siivoussaippuaa mikrokuituliinaan hieromalla ja pyyhkimällä.

”Kylppärin laattaan jääneet vesi/kalkkijäämät lähti hyvin, vaikka en edes kovasti yrittänyt 😀 . Tämä oli nimittäin saippuan testausta!”

Kylppärin laattaan jääneet vesikalkkijäämät lähti hyvin

”Kuvat ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.”

Siivoussaippualla kaakelit puhtaaksi

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.”

Suihkutilat puhtaaksi siivoussaippualla

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.