Mitä etuja ruusunmarjaöljyllä on ihollesi?

Mitä etuja ruusunmarjaöljyllä on ihollesi?

Suosittu Saaren Taika Argan Ruusunmarja kasvoöljy

Meidän Argan Ruusunmarja kasvoöljystä on tullut todella suosittu, mutta tiedätkö mitä etuja ruusunmarjaöljyllä on ihollesi?

Nainen pitää Argan Ruusunmarja kasvoöljyä kädessään ja hieroo kasvoja jaderullalla

Ruusunmarjaöljy on:

  • Kosteuttava: Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa. Säännöllinen käyttö auttaa parantamaan kuivan, samean tai kuivuneen ihon rakennetta ja ulkonäköä.
  • Anti-aging: Ruusunmarjaöljyssä on myös runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön stressitekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Tämä auttaa vähentämään juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä.
  •  
  • Kirkastava: Ruusunmarjaöljyn C-vitamiini auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä vähentäen tummien läiskkeiden ja hyperpigmentaatiota.
  • Rauhoittava: Ruusunmarjaöljyllä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat rauhoittamaan ärtynyttä tai tulehtunutta ihoa vähentäen punoitusta ja ärsytystä.
Nainen levittää Saaren Taika Argan Ruusunmarja kasvoöljyä peilin edessä
Nainen pitää Saaren Taika Argan Ruusunmarja kasvoöljyä kasvojen vieressä
  • Ei-komedogeeninen (eli ei tuki ihohuokosia): Kosteuttavista ominaisuuksistaan ​​huolimatta ruusunmarjaöljy on kevyt ja rasvaton öljy, joka imeytyy helposti ihoon, joten se on hyvä valinta ihmisille, joilla on rasvainen tai akneen taipuvainen iho.
  • Parantava: Ruusunmarjaöljy sisältää A-vitamiinia, joka edistää ihosolujen uusiutumista ja paranemista. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä ihmisille, joilla on arpia tai muita ihovaurioita.
Kaiken kaikkiaan ruusunmarjaöljy on monipuolinen ja tehokas ainesosa kasvojenhoidossa, ja se tarjoaa monia etuja ihollesi. Sen kosteuttavat, ikääntymistä estävät, kirkastavat, rauhoittavat ja parantavat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille ihotyypeille!

Saaren Taian hajusteeton Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy palauttaa ihosi kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Tämä ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoosi, ja sen jättämä lähes matta pinta tekee ihostasi sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

Paras kasvoöljy mitä olen käyttänyt pitkän ikäni aikana. Rypyt ovat silenneet huomattavasti. Jes!”

”Tämä ihmeellinen nestemäinen silkki pullossa. Pieni määrä riittää ja imeytyy hetkessä ja riittää myös käsiin. Iho jää mattapintaiseksi öljyn imeydyttyä, joka oli ihmettelyn aiheena, kun laittaa öljyä kasvoille, jotka paikoin rasvoittuu helposti ja kiiltää.

Mitä on kasvoöljy?

Useimmiten kasvoöljyt on suunniteltu kosteuttamaan ihoasi ja lukitsemaan kosteutta ihollasi.

Yleensä kasvoöljyt on valmistettu ei-komedogeenisten kasviöljyjen seoksesta, ja ne sisältävät suuren pitoisuuden välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja pehmentämään, rauhoittamaan, ravitsemaan, korjaamaan, suojaamaan ja tasapainottamaan ihoasi ja antamaan sille terveen näköisen hehkun.

Olemme kehittäneet kasvoöljymme siten, että niiden tärkeät aktiiviset ravintoaineet imeytyvät syvälle ihoon, jossa ne nopeuttavat ihosolujen uudistumista, ravitsevat ihosoluja, jotta ne voisivat parhaiten säilyttää elastisuutensa,  kimmoisuutensa ja nuorekkuutensa.

Ravitsevat kasvoöljymme auttavat tasapainottamaan ihon talintuotantoa ja  ihon sävyä sekä tekeävät ihostasi pehmeän ja siloisen.

Tuotteidemme kehitys pohjautuu vahvasti tieteelliseen näyttöön eri raaka-aineiden tehosta erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja siksi löydätkin valikoimastamme juuri omalle ihollesi optimaalisesti toimivan kasvoöljyn!

Ilmainen ihoanalyysimme auttaa sinua valitsemaan omalle ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

Ja mikäli et vieläkään ole ihan varma millä tuotteilla ihoasi hoitaisit, ovat ammattitaitoiset ihoasiantuntijamme arkisin vain viestin päässä tarjoamassa sinulle henkilökohtaista apua!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.