Palasaippuan oikeanlainen säilytys

Palasaippuan oikeanlainen säilytys

Miten palasaippuaa säilytetään?

Jotta palasaippuasi säilyy käyttöjen välissä kuivana ja hygieenisenä, kannattaa saippuaa säilyttää puisella saippua-alusella.

Puinen alunen auttaa saippuaa kuivumaan nopeammin, jolloin palasaippuasi myös kestää käytössäsi pidempään.

Mikä alunen on paras palasaippualle?

Puinen saippua-alunen on paras palasaippuoille, sillä puu itsessään nopeuttaa palasaippuan kuivumista. Puu on myös luonnostaan antibakteerista, eli se auttaa palasaippuaasi säilymään hygieenisenä.

Elääkö palasaippuassa bakteerit?

Bakteerit tarvitsevat vettä elääkseen ja niiden elämisen ehtona on neutraali elinympäristö, eli pH n. 6-8. Saaren Taika palasaippuoiden pH on 9-10, eli saippuoidemme pinnassa ei mikään pysty elämään, siksi palasaippua onkin käytössä turvallinen ja hygieeninen. 

Miksi palasaippua kannattaa huuhdella käytön jälkeen?

Palasaippuan pinnalle jää usein käytön jälkeen vähän vaahtoa tai pieniä saippuakuplia, jotka hidastavat merkittävästä palasaippuan kuivumista ja saattavat tehdä palasaippuasta pehmeän.

Pehmeäksi jäävä palasaippua kuluu käytössä nopeasti, joten mikäli haluat, että palasaippuasi kestää pidempään, kannattaa se huuhtoa käytön jälkeen ja ravistaa siitä liiat vedet pois. Näin palasaippuasi kuivuu nopeammin ja kestää käytössäsi pidempään.

Kädet pitää palasaippuaa suihkun alla huuhtoutumassa

Kun sisustuksessasi kaivataan mittatilauskalusteita

Aina ei toivotut kalusteet sovi yhteen kodin pohjaratkaisun tai huonekoon kanssa ja silloin apuun kannattaa pyytää puuseppää.

Kun toivotaan kalusteelta normeista poikkeavaa kokoa tai muotoa voi etsimiseen hurahtaa helpostikin päiviä tai jopa viikkoja.

Siltikään se unelmien toivekaluste ei aina välttämättä löydy, mutta ei hätää, silloin puusepää voi auttaa!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.