Saaren Taika Veera Suolasaippua kokemuksia

Saaren Taika Veera Suolasaippua kokemuksia psori kuiva iho atooppinen iho

Veera Suolasaippua kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa

“E-pillerit lopetettuani olen kärsinyt pienistä, ärsyttävistä näpyistä otsassa ja finneistä leuassa. Olen laittanut satoja euroja erilaisiin tuotteisiin mutta samanlaista apua en ole saanut mistään muusta kuin tästä Veera suolasaippuasta. Paikoittainen ihon pintakuivuus on helpottanut tällä. Olo on vähän hölmökin: olen tiennyt tästä tuotteesta jo pitkään, miksi en kokeillut aiemmin? Seuraavaksi aion kokeilla Teepuusaippuaa sekä teidän shampoita. Kiitos Saaren Taika.”

Kolme kuvaa joissa aknea parantumaan päin Veera suolasaippuan avulla

Kiitos superisti asiakkaallemme näistä kuvista sekä luvasta saada julkaista ne täällä! Todella sydäntä lämmittävää saada tällainen palaute asiakkaalta! Se antaa mahtavan tunteen, että olemme onnistuneet tuotekehityksessämme. Kiitos sinulle palautteen lähettämisestä <3 

Veera suolasaippua. Viikon käyttö tuottanut tulosta käsi-ihottumalle.

veera suolasaippua Viikon käyttö tuottanut tulosta käsi-ihottumaan

Olen sairastanut yli 20 vuotta psoriasista ja kokeillut varmaan SATAA eri tuotetta. Nyt, ensimmäisen Veera suolasaippuan loppuessa, toinen kyynärpää on täysin SILEÄ!!! Siis niin uskomatonta! Nyt on jo kaksi uutta saippuaa odottamassa vuoroansa”

Tämän hankinnan jälkeen suun ympäristön näppylöitä ei käytännössä ole ollut lainkaan. Voihan se olla sattumaakin, mutta koska iho tuntuukin miellyttävältä, suosittelen Veera suolasaippuaa kyllä kavereillekin!”

Kainaloiden herkkä iho meni minulla helposti rikki. Veera suolasaippua käyttöön oton jälkeen olen saanut nauttia terveestä ihosta mm kainaloissa. En usko helposti vaihtavani enää saippuaa. Lisäksi luonto kiittää.”

Veera suolasaippua on täydellinen saippua. Hienhaju vähentynyt huomattavasti. ”Kuivaharjaan” ihon suihkun yhteydessä ja lihakset kiittää hieronnasta. Ja PS: Ihan kuin selluliitti olisi vähentynyt.”

“Kuivunut iho oli tipotiessään muutamien Veera Suolasaippuan käyttökertojen jälkeen. Ei enää hilseillyt. Eikä tarvitse rasvojen kanssa enää läträtä. Mahtavaa!”

“Olen yksi heistä, joilla etenkin talvisin iho ja erityisesti kasvojen iho on kuiva ja hilseilevä. Mielenkiinnolla ostin Veera suolasaippuan kokeiluun, enkä ollut uskoa todeksi vaikutusta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Iho oli selvästi pehmeämpi eikä kuivaa ja kiristävää tunnetta ollut, niin kuin yleensä kasvojen pesun jälkeen etenkin talvisin on. Olen nyt muutaman kerran tätä saippuaa käyttänyt ja jään odottamaan mitä vaikutuksia pidempi käyttö tuo..taidanpa kokeilla vartalollekin :)”

Veera suolasaippuan paketin aukaistessa vastaan tulvahtaa ihanan kirpeän yrttinen tuoksu, ja lauantaisaunan jälkeen pesutilat jäivät ihanan hajuisiksi moneksi päiväksi!”

Veera suolasaippua

”Mökille johon ei tule sähköä eikä vettä, on ihanaa ottaa nämä saippuat mukaan. Vettä on käytössä rajallisesti ja kasvot on kiva saada puhtaaksi meikeistä ja päivän pölyistä.”

”Ihoon jää helposti epäpuhtauksia ja sen seurauksena ilmestyy kasvoille näppylöitä. Näillä tuotteilla kasvot ovat pysyneet hyvänä eikä kuivu liikaa.”

”Saippuat tunnistaa helposti väristä ja muotoilusta kun on eri saippuoita käytössä samaan aikaan.”

Palasaippuat

”Mulla oli ennakkoasenne Veera suolasaippuaa kohtaan koska kuvittelin sen olevan erityisen kuivattava. Se onkin kuitenkin aivan päinvastainen tuote. Suolasaippua itseasiassa vähentää rasvaamisen tarvetta monien muiden hyvien ominaisuuksien ohella. Tykästyin tähän kovasti!”

”Kärsitkö kuivasta ihosta? 
Veera suolasaippua on kosteuttava, hellävarainen ja hoitava tuote päivittäiseen pesuun. Oletko jo testannut?”

Veera suolasaippua4

“Älyttömän hyvä tuote! Käytän kasvoille ja vartalolle. Veera Suolasaippua on taltuttanut hien hajun, eikä kuivata ihoa. Kasvojen puhdistajana saippua on auttanut pintakuivaan akneihooni, ja näpyt ovat kadonneet lähes kokonaan. En vaihtaisi pois mistään hinnasta.”

“Huipputuote! Veera suolasaippua toi avun 8-vuotiaan lapseni atooppiseen ihoon, lapsi ei enää muulla suostu pesemään kun huomannut itsekin valtavan eron ihonsa hyvinvoinnissa. Itselläni ollut vaivana jo pitkään rintojen välissä kuiva kutiseva näppyinen alue, jonka aina suihkun jälkeen meinasin raapia verille eivätkä auttaneet edes apteekin paksut perusvoiteet. Otin tämän kokeeksi käyttöön ja jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin ettei enää mitään tarvetta raapia tai rasvata. Sittemmin nuo näpyt katosivat vallan. Todellakin suosittelen!”

“Teen erittäin fyysistä työtä ja hikoilen paljon työpäivän aikana. Hiki ja lisääntynyt pesemisen tarve aiheuttivat minulle kutisevaa ihottumaa sekä ihon kuivumista. Veera suolasaippualla pystyy huoletta pesemään ihon joka päivä. Ihottuma ja kutina on hävinneet lähes kokonaan. Tämä jää kyllä käyttöön. Tuoksu on ihana, ei liian voimakas.”

“Lueskelin skeptisenä saippuoiden kehuja ja ajattelin, että annetaas mahdollisuus tälle Veera suolasaippualle sitten, ei se ota jos ei annakkaan.. Viikossa kutina väheni huomattavasti. Kärsin psorista ja ihoni kutisee kauttaaltaan. Vielä täytyy testata tuo teepuu, joka on mulla jo reservissä odottelemassa. Seuraavaksi tilaan shampoon ja kokeilen tuohon päänahkaan.”

“Veera suolasaippua on rauhottanut hyvin atooppisen ihon kutinaa ja vähentänyt kortisonin tarvetta. Tuntuu, että on myös auttanut rauhoittamaan perioraalidermatiittia ja on ensimmäinen tuote mikä on onnistunut siinä. Pesee hyvin mutta ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi.”

“Olen nyt käyttänyt Veera suolasaippuaa ja selvästi ihon kutina on vähentynyt. Koska olen pessyt myös tukkani Veera saippualla, myös päänahan kutina on vähentynyt. Kokemusteni perusteella ostin lisää ja myös shapoota. Ilmeisesti teolliset saippuat sisältävät aineita, jotka eivät ole hyviä iholle. Kiitos Saaren Taika.”

“Olen ollut tosi tyytyväinen Veera suolasaippuaan. Käytin aiemmin atooppisiin ihottumakohtiin kortisoni voidetta, mutta nyt ei ole ollut enää tarvetta kortisoniin. Olen iloinen että löysin tämän tuotteen muiden suositusten perusteella.”

“Veera suolasaippua palautti atooppiselle iholle kosteutta, jota niin kovasti etenkin talvisin tarvitaan. Edelleen se ykkössuosikki!” 

“Veera suolasaippua on loistava tuote koko kropalle ja kasvoille, sitkeä ihottuma on hävinnyt tämän tuotteen myötä. Haluan ostaa lahjaksi psoriaseksta kärsivälle ystävälle oman.”

“Hei. Olen nyt viikon verran käyttänyt Veera suolasaippuaa säännöllisesti. Olen psoriaatikko, ja läiskät rauhoittuneet ja ”karstaisuus” pinnalla pehmentynyt. Iho on kauttaaltaan toisenlainen kuin ennen. Eikä pesun jälkeen kiristä, vaan on pehmeämmän tuntuinen. Hyvä tuote. Jatkoon”

“Ihan käsittämätöntä, miten pehmeä iho on Veera suolasaippualla pesun jälkeen. En ole rasvannut ihoa suihkun jälkeen ja silti sääret ovat lakanneet hilseilemästä. Ei ole paluuta muihin pesuaineisiin.”

“Löytyi vihdoinkin hellävarainen saippua herkille ja kutiseville kainaloille. Veera suolasaippuan ja soodattomien deodoranttien avulla olen saanut kainaloiden ihon pysymään hyvänä, eikä tarvitse kutinoista enää kärsiä. Suosittelen lämpimästi!”

”Kärsin voimakkaasta vaihdevuosihikoilusta. Pesen kainalot aamuin illoin Veera Suolasaippualla  ja olen päässyt hienhajusta eroon. Kiitos!”

”Kärsin atooppisesta, karheasti ihottumasta, jota olen aiemmin hoitanut kortisonivoiteilla (reseptilääkkeellä ja apteekkirasvalla). Suolasaippuan käyttöön oton jälkeen en ole enää tarvinnut kortisonivoidetta ollenkaan. Aivan ihmeellistä, mutta täyttä totta. Olen kokeillut sekä Veera suolasaippuaa sekä Saariston suolasaippuaa ja molemmat ovat tehokkaita, ehkä Veera saippua vielä hiven omaan ihooni tehokkaampi.”

”Veera suolasaippua todella toimii! Toimii hyvin todella pintakuivalle kasvojen iholle. Otsassani oli jopa sellaista pientä punertavaa näppyläistä ja kutiavaa ihoa. Kuin ihottumaa. Ongelma on ollut jo pitkään, mutta nyt jo ekan kerran jälkeen iho tuntui sileämmältä ja muutenkin paremmalta. Näin talviaikaan rasvaan kyllä myös, mutta kesällä ei ehkä tarvitsekaan. Suosittelen!”

”Erittäin miellyttävä ja ihoa kuivattamaton Veera suolasaippua itsellä jokapäiväisessä käytössä koko vartalolle. Nuorimmaisella lapsella sama saippua kasvojen pesussa ja saanut pahan akneihon rauhoittumaan.”

”Veera suolasaippua on jäänyt ihan vakituiseen käyttöön. Edes lääkärin kortisonit eivät hoida yhtä hyvin ihopsoriasikseen kuin tämä! Kaiken lisäksi iho voi muuten hyvin ja on tosi sileä ja pehmeä. Ihana tuote.”

”Kun aloitimme Veera suolasaippuan käytön, niin en ole muita saippuoita ostanut. Todellakin kosteuttaa ja hoitaa ihoa! Kesälomien jälkeen töissä kämmeneni kuivuivat työhanskojen käytön takia. Pesin kämmeneni Veera suolasaippualla ja heti ensimmäisen pesun jälkeen kuivuus oli lähes puolittunut. Mieheni aina mainitsee minulle, kun suolasaippua on vähissä…vink, vink tilaapas uusi!”

”Ihana tuoksu ja ulkonäkökin. Herkkä ja kuiva iho on rauhoittunut eikä ole tarvinnut rasvata enää, kun tämän otin käyttöön. Käytän päivittäin, joskus jopa kaksikin kertaa eikä tosiaan kuivata, päinvastoin. Ei ole näin hyvää aiemmin vastaan tullut, saanut aina pettyä mutta tämä on aivan 6/5 ja menee kaikkien ohi heittämällä.”

”Atooppisen lapsen taiveihottuma parantui sen jälkeen, kun aloin pestä häntä Veera Suolasaippualla.”

”Täydellinen, pehmeästi kuoriva suolasaippua! Huipputuote. Ihana iholle – kuorii pehmeästi jättäen miedon laventelin ja kauran tuoksun jälkeensä. Käsittämätöntä että pesen atooppista ihoani palasaippualla, vieläpä kasvoista, mutta iho jää pehmeäksi. Ei kiristä ja tuntuu pehmeältä. Ihana tuote suihkuun ja myös kasvopesuun.”

”Täydellinen mökkisaippua! Mökkeillessä tuli testattua Veera suolasaippuaa päivittäisessä käytössä ja hyvin pitää pintakuivan ihoni kunnossa, johon normaalit kasvon puhdistusaineet eivät kykene.”

”Päätin kokeilla Veera suolasaippuaa hyvien arvostelujen rohkaisemana. Ihoni on pintakuiva sekaiho ja näppyjä ilmaantuu enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Aluksi ihoni reagoi uuteen tuotteeseen melko voimakkaasti, näpyt lisääntyivät reilusti ja iho oli hieman kutiseva ja kiristävä. Nyt parin viikon käytön jälkeen huomaan että tilanne alkaa rauhoittua ja parantuneet ihoalueet näyttävät jo oikein hyviltä. Aivan aluksi tuntui että tuote kuivattaa ihoa jonkun verran, mutta se tunne on nyt säännöllisen käytön myötä poistunut. Tulokset ovat oikein lupaavia ja aion jatkaa tuotteen käyttöä. Voin suositella muillekin!”

”Aivan ihana, hellästi kuorivat saippua. Ainoa, jota enää käytän ”suihkusaippuana”. Iho ei jää kuivaksi tai kiristäväksi, eikä vartalovoiteille ole tarvetta! Hikoillessani ihooni tulee finnejä yläselkään ja olkapäihin. Tämä taikasaippua vie näppylätkin mennessään. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Myös nokkosihottuma ja siitä johtuva järkyttävä kutina on helpottanut huomattavasti!”

”Käytettyäni loppuun ensimmäisen Veera-suolasaippuan havahduin huomaamaan, että kaikki ihottumat vartalolta olivat hävinneet. Olin kärsinyt kroonisesta atooppisesta ihottumasta kolme vuotta ja tarvinnut säännöllisesti kortisonivoiteita. Edes valohoito ei ollut auttanut. Veera Suolasaippua sen sijaan tehosi.”

”Kaikkeen reagoiva punapigmenttinen ihoni kärsii mm. nokkosihottumasta, auringosta ja kuumuudesta. Punoittaa herkästi pesun jälkeen. Veera Suolasaippua on kuin ihmelääke! Ensin mietin kuivattaako suola ihoa – päinvastoin! Ihanan rouhea suola, vihreä savi ja kaura pesevät ihon todella puhtaaksi. Ihon pesu ja kuorinta samassa! Puhdas iho ei kiristä, kirvelee tai kutita, enkä tarvitse mitään vartalovoiteita edes kovilla pakkasilla! En ikinä vaihda tätä ihanaa saippuaa!”

”Iholtani on hävinnyt kaikki pienet hikinäppylät Veera suolasaippuan avulla. Ihoni on myös paljon pehmeämpi kuin ennen. Psoriläiskät ovat pienentyneet huomattavasti!”

”Olen käyttänyt Veera suolasaippuaa suihkusaippuana sekä nyt pandemia-aikana käsienpesussa. Ei kuivata ihoa, vähentänyt hienhajua sekä atooppinen ihoni on selkeästi ollut parempana. Suosittelen kokeilemaan!”

”Haastavasta atopiasta huolimatta ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan! Veera suolasaippua tuoksuu oikeasti todella hyvältä ja kaura hieroo ihanasti kutiavaa ihoa! Rasvojen rinnalla ihoni rupesi huomattavasti paranemaan saippuan säännöllisellä käytöllä jo viikossa. Kahdessa viikossa ymmärsin, etten voi koskaan lakata käyttämästä tuotetta! Aivan mahtavaa!”

”Veera suolasaippua auttaa minua inhottavassa vaivassani. Rintaliivit aiheuttavat rintojeni alle ikävän piinallisesti kutiavan alueen. Veera suolasaippualla huolellisesti pesemällä kutina on helpottanut! Hyvä tuote, tilaan varmasti uudelleen.”

”Veera suolasaippua on ollut ihanan raikas tuoksuinen ja tekee ihosta raikkaan ja pehmeän suihkun jälkeen. Jalkojen kuiva iho on selvästi parantunut. Urheilen paljon ja olen huomannut, että erilaiset näppylät selässä ja jaloissa ovat vähentyneet tämän Veera suolasaippuan jälkeen.”

”Noin viikko käyttöä takana. Olin skeptinen ”auttoi jo parissa pesussa!”- arvosteluihin mutta tottahan se oli. Ongelma-alueet poskissa, oireillut enemmän ja vähemmän noin kymmenen vuoden ajan. Punoitus laski nopeasti Veera suolasaippuan myötä, ja tuntuu että nyt oikeasti kaikki kuona on nousemassa pois. Aiemmin kokeillut kaikkea ravintolisistä seerumeihin ja pesuaineisiin, mutta jatkan tällä hetkellä tutkimusmatkaa Veeran suolasaippuan kanssa.”

”Olen nyt vasta parisen viikkoa käyttänyt Veera Suolasaippuaa ja ensimmäisenä huomasin, että yli vuoden kutissut toisen jalan päkiä rauhoittui, samoten kainaloista deodorantin aiheuttamat kutiavat ihottumat ovat kadonneet näin lyhyessä ajassa. Päätin kokeilla itsekin, että pärjääkö ilman deodoranttia ja kainalot ovat pysyneet hajuttomina ja kutakuinkin kuivina, kun en ole ollut koskaan kova hikoilemaan kainaloista. Uskon, että pysyvät kunnossa jatkossakin, kun ei tarvitse enää deodorantilla ärsyttää. Säärten hilseily on loppunut. Kasvojakin olen Veera Suolasaippualla pessyt ja vaikuttaa siltä, että T-alueen rasvoittuminen ei ole enää niin voimakasta, kuin aiemmin. Olen tosi iloisesti yllättynyt saippuan tehosta – vaikka monia myönteisiä arvosteluja tuotteesta oli luettavissa – mutta eihän sitä usko, ennen kuin itse kokeilee. Tässä saippuassa on Taikaa!”

”Aivan ihana Veera suolasaippua! Ennen varsinkin talvella kuiva iho tarvinnut rasvausta mutta ei enään. Myös pienet näpyt säärissä hävinneet ja auttaa myös pitämään hien hajun loitolla, sekä jättää kivan tuoksun iholle!”

”Veera suolasaippua sopii täydellisesti sekaiholleni. Selkeä näkyvä muutos parissa viikossa. Epäpuhtaudet alkaneet hävitä, sekä tuonut myös helpotusta talven aiheuttamaan pintakuivuuteen.”

”Atopiasta aina kärsineenä tänä talvena iho reagoinut pahemmin kuin moneen vuoteen. Epätoivoisena tilasin kovasti kehutun Veera suolasaippuan toivoen helpotusta. Odotukset olivat korkealla.. Ja noin viikon käytön jälkeen ihossa aivan huomattava ero! Kuivat ja punoittavat läntit on lähteneet ja iho voi paljon paremmin. Olen super kiitollinen tästä!”

”Miehelläni oli kutinaa takareisissä ja pohkeissa, joka on loppunut kun vähän aikaa käyttänyt Veera suolasaippuaa!”

”Ihana tuote! Iho jää ihanan pehmeäksi pesun jälkeen ja roll-on on jäänyt pois käytöstä. Veera suolasaippua tehoaa nimittäin tosi tehokkaasti, etenkin jos kärsit voimakkaasta hien hajusta. Kokeilimpa myös hiustenpesuun, toimii siihenkin. Vahva suositus!”

 • Aivan huippu tuote! Nyt melkein viikon ollut käytössä ja jo nyt rutikuiva naamani sekä atooppiset käteni voivat paljon paremmin. En tarvitse rasvausta ja käsissäni olleet kivuliaat haavaumat ovat myös parantuneet ja kutina helpottanut. Onneksi löysin tämän tuotteen, tulen käyttämään jatkossakin.
 •  
 • Loistava tuote! Vaihdevuosien kynnyksellä hiki on alkanut haista, mutta tällä pesemällä ongelma on poistunut vaikka olen käyttänyt vasta muutaman päivän. Onneksi tilasin kaksi, toisen suihkuun ja toisen vessaan kasvojenpesuun
 •  
 • Teini-ikäisen atooppinen ihottuma lehahti kaikkialle silmäluomista nilkkoihin. Veera-saippualla parani viikossa lähes olemattomiin. Ihastuin myös itse saippuaan. Hienhaju pysyy poissa.
 •  
 • Luulin 40 vuoden ajan, ettei kuivaa ja näppyläistä säärien ihoa mikään auttaisi. Ei ainakaan mikään saippua, sillä eihän atoopikko pysty saippuaa käyttämään, eihän? Olin väärässä. Veera suolasaippua on tehnyt kuivalle ja punoittavalle iholle ihmeitä, niin kasvoissa kuin vartalossakin. Tästä tuotteesta en luovu enää ikinä!
 •  
 • Minulla ei ole erityisen kuiva iho mutta varsinkin talvisin se kaipaa hieman kosteutta. Ihoa ei tarvitse Veera suolasaippuan käytön jälkeen enää erikseen rasvata, joten tämä on tällaisen laiskan rasvaajan luottotuote!
 •  
 • Olen sairastanut psoria monta vuosikymmentä ja iho on aina ollut erittäin kuiva. Nyt, kun olen käyttänyt Veera suolasaippuaa, on iho tuntunut suihkun jälkeen puhtaalta ja raikkaalta. Kosteusvoidetta olen tarvinnut nyt huomattavasti vähemmän. Veera Suolasaippuassa on myös ihana tuoksu!
 •  
 • Veera suolasaippualla on auttanut minulla päänahan kuivuuteen olen käyttänyt sitä myös hiustenpesuun, kasvoni iho ei ole läheskään yhtä kuiva enää.
 •  
 • Ei kuivaa ihoa, kuten monet muut tuotteet. Miellyttävä tuoksu. En ole oikein ennen tykännyt palasaippuoista, mutta olen muuttanut nyt mieleni.
 •  
 • Alkuun suihkun jälkeen iho tuntui jäävän kummallisen nahkeaksi. Johtuiko huonosta huuhtelusta vai muusta, mutta nyt lähes päivittäisessä käytössä on toiminut hyvin. Iho jää pehmeäksi. Rasvaa en ole koskaan käyttänyt, mutta nyt iho tuntuu sileältä ja pehmeältä heti pesun jälkeen.
 •  
 • Toimi ärtyneelle ja kuivalle iholle (sääret, reidet ja käsivarret) ihan hetkessä! Myös kasvoihin testattu ja iho tuntuu ihanan raikkaalta pesun jälkeen.
 •  
 • Suolasaippua oli minulle uusi tuttavuus ja päätin kokeilla luettuani positiivisista käyttäjäkokemuksista. Nyt meitä on kaksi tyytyväistä käyttäjää; minä ja tyttäreni, jonka akneiho on jo viikon käytön jälkeen selvästi paremmassa kunnossa. Oma pintakuiva ihoni ei taas pesun jälkeen kiristele kuivuuttaan kuten ennen. Kertakaikkisen hyvä tuote.
 •  
 • Ihastunut tähän saippuaan! Kolmen viikon käytön jälkeen ei ole juurikaan tarvinnut rasvata aikaisemmin hilseilevää kuivaa vartalon ihoa. Olen pessyt saippualla myös kasvot ja näyttää heleältä. Ehdottomasti jatkoon, löytyi uusi luottotuote.
 •  
 • Käsi-ihottuma parani neljässä päivässä ja suolasaippua ei kirvellyt lainkaan,- suosittelen
 •  
 • Psoriasis jaloissa. Alkoi tehoamaan jalkapohjien psoriin. Toki paikkana aika ”haastava” ja välillä huonompia kausia. Mutta ei ole laajentunut alue enään.
 •  
 • Upea apu reissulaukkuun! Suolasaippua on tehokas ja kompakti. Samalla saippualla saa puhtaaksi kasvot ja koko kropan ja saippua on helppo pakata reissulaukkuun mukaan.
 •  
 • Paras suolasaippua! Aivan ihana tuote. Ollut jokapäiväisessä käytössä. Ei kuivata yhtään ja ihosta tulee silkkisen pehmeä. En pese kasvoja enään muilla tuotteilla.
 •  
 • Muutaman käyttökerran kokemuksella uskallan sanoa, että oli hyvä ostos. Iho ei ole läheskään niin kuiva kuin muiden saippuoiden jäljiltä. Hyvä ostos
 •  
 • Aivan loistava tuote! Olen pessyt käsiä tällä saippualla n. viikon ja ihottumani (PPP) on rauhoittunut täysin, käteni iho ei ole ollut näin hyvä pitkään aikaan. Kiitos, teillä on upeat tuotteet!
 •  
 • Atooppisen ja hyvin herkän ihon takia kokeilen tuotetta varovasti. Joka toinen päivä pesen tällä kasvot suihkun yhteydessä. Ei tunnu kuivattavan liikaa ja olemassa olevat näpyt tuntuvat katoavan nopeammin. Jokapäiväisessä käytössä toimii varmaan vielä paremmin mutta en ole uskaltanut vielä lisätä pesujen määrää.
 •  
 • Hei! Todella hyvä tuote, iho on selvästi pehmeämpi kuin ennen, ei kutise, eikä hilseile! Voin suositella muillekkin! Kiitos todella paljon!
 •  
 • Ihana, ihoa hoitava saippua. Tuoksu mietitytti aluksi mutta siihen tottui.
  Viikossa on kadonneet hormoninäppylät käsistä, ei tarvitse enään rasvailla.
 •  
 • En halua käyttää enää ikinä mitään muuta saippuaa vartalon pesuun. Hien haju on vihdoinkin voitettu sekä säärien ja selän jatkuva kutina.
 •  
 • Aloitin Teepuuöljysaippualla ja vahingossa tilasin kerran Veera Suolasaippuan ja nyt olen ihan koukussa. Näpyt pysyy tällä saippualla vielä paremmin aisoissa ja mikä parasta, en tarvitse kosteusvoidetta tämän kanssa.
  Minulla on aina ollut ongelmana se että kasvojen pesun jälkeen kasvojen iho on kireä, kuiva ja hilseilevä, mutta ei tämän suolasaippuan kanssa!
  Todella onnistunut kokoonpano!️
  Kiitos ja kumarrus.
 •  
 • Tämä saippua tuo helpotusta akneiholle ja jättää ihon kosteutetumman tuntuiseksi kuin mikään muu kasvojen pesuaine. Tämän ja teepuusaippuan myötä kasvojeni iho voi paremmin kuin pitkään aikaan.
 •  
 • Olen käyttänyt Veera suolasaippuaa viisi päivää, jo nyt näkyy ja tuntuu muutokset ihossa! Saunassa ei enään irtoa ihosta sellaista likaista kuonaa niin kun ennen, eikä ihosta irtoa enään valkoista hilsettä ja rasvausta on voinut vähentää huomattavasti. Psori-iho kiittää!
 •  
 • Pesun jälkeen iho on pehmeä ja puhdas. Ostin tämän avuksi komedoakneen – vielä 1,5vk käytön aikana valko- ja mustapäät eivät ole kadonneet, mutta ovat ehkä nousseet enemmän pintaan. Toivoa on, että kuukauden käytön jälkeen tilanne olisi jo parempi tällä saippualla 🙂
 •  
 • Olen nyt pari kertaa käyttänyt Veera suolasaippuaa vartalon pesuun ja iho tuntuu mukavan sileältä pesun jälkeen.Toivon,että tämä saippua neutralisoi myös hienhajua kuten olen joiltakin käyttäjiltä kuullut.Laitan teinin kokeilemaan myös tätä saippuaa hikiongelmaan.
 •  
 • Olen käyttänyt tuotetta vasta vähän aikaa, mutta näyttää rauhoittavan kasvojen ihoa kun akne pääsi valloilleen lomamatkalla. Pesun jälkeen ihoa ei kiristä ja puhdistaa hyvin myös meikin pois kasvoilta.
 •  
 • Mahtava tuote! Ostin juuri toisen suolasaippuan ja olen todella tyytyväinen! Iho tykkää! Iho ei ole kuivunut edes talvipakkasilla ja saippua on tehnyt hyvää myös ihon epäpuhtauksille. Kiitos upeasta tuotteesta!
 •  
 • Ihana ihana Veera suolasaippua!
  RAKASTAN tätä suolasaippuaa!! Ollut käytössä nyt pari viikkoa, ja muutokset ihossa ovat dramaattiset: epätasaisuudet, ihottumat, finnit yms. On kaikki poissa! Iho on sileä ja raikas, pesu on kätevää ja nopeaa, ja kaikki tässä saippuapalasessa on kohdillaan. Ah!!
 •  
 • Yhdyn kaikkiin kyseisen tuotteen saamiin arvosteluihin, aivan huippu tuote. Jo muutaman päivän käytön jälkeen kainalonalueen ihottuma alueet ovat rauhoittuneet ja lähteneet parantumaan ja miten ihana tunne iholla käytön jälkeen. Kasvojen ihokin on paljon kuulaamman ja raikkaamman näköinen kuin ennen. Suosittelen kaikille!!
 •  
 • Hyvin riittoisa, pala kesti päivittäisessä käytössä reilut 3kk. Iho ei ole läheskään niin kuiva mitä normaalisti talvisin, eli ei hilseile tai kutise, vaan on kosteutetun oloinen. Jaksan rasvata harvoin, joten on hienoa, kun pelkkä pesuaineen vaihto toi muutoksen parempaan. Saippuapalan muoto on kiva, pysyy käpälässä ilman pussiakin. Hienhajuun ei valitettavasti ole vaikuttanut, mutta parempikuntoinen iho riitti perusteluksi tilata uusia paloja.
 •  
 • Varsinkin talviaikaan pintakuiva ja näppyihin, mustapäihin ja muihin epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni on selkeästi kimmoisampi ja puhtaampi tämän ja teepuusaippuan yhteiskäytön jälkeen. Rasvaamisen tarve on vähentynyt ja iho tuntuu kerrankin olevan puhdas. Iholle ilmestyvät uudet näpyt haalenevat nopeasti ja isot, kivuliaatkin, hormonipaukamat leukaperissä on kaikonneet lähes kokonaan. Vaikea uskoa, että kaikkien näiden vuosien kosmetiikkakokeilujen jälkeen löydän avun hankalan ihon hoitoon näin yksinkertaisella ja kukkaroystävällisellä tuotteella.
 •  
 • Saaren Taika Veera Suolasaippua oli kyllä todellinen löytö. Puhdistaa ongelmaisen kasvojen ihon ja toimii myös koko kropan saippuana. Iho jää miellyttävän ja puhtaan tuntuiseksi.
 •  
 • Aivan mahtava tuote! Olen pitkään taistellut hormoninäppyjen kanssa ja kokeillut vaikka mitä puhdistustuotteita. Tästä tuotteesta löysin avun ja näppyjä ei tule enää.
 •  
 • Minulla on paha atopia käsissä ja todella kuiva iho. Nyt viikon käyttänyt suola- ja teesaippuaa, niin iho on parantunut todella huomattavasti. Sormet ja kämmenet oli auki täynnä pieniä haavoja ja nyt haavat kiinni. Aivan uskomaton teho näillä tuotteilla. Edullinen tapa hoitaa iho ongelmia.
 •  
 • Tuoksu ihanan mieto näin hajuherkänkin mielestä. Aivan huippu yhdessä pesupussin kanssa. Jättää iholle miellyttävän tuoksun. Hien haju olematon eikä välttämättä tartte dödöä lisäillä. Nyt talviaikaankin ihon rasvaus vähentynyt. Suosittelen 🙂
 •  
 • Saippua puhdistaa ihon ilman kuivattavaa tunnetta. Selän iho tuntuu sileämmältä ja pienet näpyt ovat vähentyneet ja punoitus hävinnyt melkein kokonaan viikon käytön jälkeen
 •  
 • Ihan paras tuote kasvojen ja vartalon pesuun.
  Iho ei pahemmin rasvausta tarvitse. Mieheni psoriasis kiittää myös pesuista tällä tuotteella.
 •  
 • Annan arvosanaksi täydet 5 tähteä. Ihana, atooppisen ihon pelastus. Ei tarvitse enää rasvailla niin paljon kuin ennen.
 •  
 • Teinipojan käytössä suolasaippua on erittäin hyvä, ainoana saippuana pesee hienhajun kokonaan pois. Lisäksi epäpuhdas iho tykkää, näpyt vähentyneet eikä iho ole enää pintakuiva.
 •  
 • Suolasaippua pelasti minut, ihollani oli jatkuva tulehdustila, kutiseva kuiva mutta samalla näppyjä ja aivan kamala hienhaju. Nämä kaikki vaivat on helpottuneet valtavasti. Teepuusaippua vielä tähän päälle! Pesen kasvoni näillä kahdella tuotteella ja voin kertoa etten tarvitse mitään kalliita meikinpoisto aineita. Toimii!!
 •  
 • Suolasaippua ja teesaippua. 13v pojan kasvojen iho, epäpuhtaudet, vähenivät merkittävästi. Hän halusi, että tilataan uusi teesaippua heti kun ensimmäinen loppui. Suolasaippuan ostin kokeeksi aikuiselle tyttärelleni. Hänellä atoopinen iho, mutta kasvoissa paljon finnejä. Nyt katsomaan miten vaikuttaa hänellä. Mutta siis ainakin yksi tyytyväinen asiakas meillä!
 •  
 • Veera suolasaippua ja teepuusaippua. Molempia käytetty ja iho kiittää. Veera kosteuttanut kuivaa ihoa mukavasti ja teepuusaippua vienyt mustapäät ja muut pikkunäppylät.
 •  
 • Veera suolasaippua
  En ole kaivannut ihon kuorintaan mitään sen jälkeen kun tutustuin kyseiseen tuotteeseen ja iho on parempi kuin koskaan vaikka ikää on jo 47 v
 •  
 • Veera-suolasaippua tai teepuu-saippua, molemmat ihania tuotteita teepuulla puhdistuu niin hiukset, kuin kasvotkin. Mustapäät vähentyneet t-alueelta ja muutenkin ihon kunto parantunut
 •  
 • Minusta on tullut Veera suolasaippuan kuluttuja, puhdistaa hellävaraisesti päästä varpaisiin ja jättää iholle miellyttävän tunteen. Deodorantin käyttö on myös vähentynyt suolasaippuan ansiosta
 •  
 • Eipä kiristä atooppista ihoa suihkun jälkeen, kun käytössä on suolasaippua! Enpä olisi uskonut, mutta uskottava on, kun itse sitä on nyt kokeillut muutaman viikon.
 •  
 • Vuosia iho-ongelmien kanssa painineena ja kaiken kokeilleena, en voi muuta kuin suositella Veera suolasaippuaa! Kasvojani koristaneet hormoninäpyt katosivat parissa päivässä. Käytän tätä yhdessä teepuusaippuan kanssa. Molemmat hyvin riittoisia, ovat olleet päivittäisessä käytössä jo 3kk. Kiitos tästä tuotteesta!
 •  
 • Tyttärelläni on psoriasiksen aiheuttamia isompia ja pienempiä ihottuma-alueita ympäri kehoaan. Tilasin kokeeksi Veera suolasaippuaa ja nyt parin viikon käytön jälkeen pienet ihottuman alut ovat kadonneet ja isojen, noin kämmenen kokoisten, alueiden hilseilevä kate ja punaisuus on hävinnyt ja alue pienentynyt huomattavasti. Jännityksellä seuraamme häviävätkö nekin kokonaan.
 •  
 • Muutaman käyttökerran jälkeen tuote vaikuttaa oikein hyvältä. Puhdistaa hyvin myös meikin ja jätätä ihon mukavan tuntuiseksi. Nähtäväksi jää, auttaako teinillä iho-ongelmiin.
 •  
 • Jalkani (sääret) kuivat kuin aavikko, joka iltainen pöly. Suolasaippua auttoi tässä ongelmassa, nyt ei enää pölise. Olen tosi onnelinen tästä.
 •  
 • Olen vasta pari kertaa käyttänyt saippuaa ja huomaan nyt jo eron ihossani. Rasvaustarve oli jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen paljon vähempi kuin tavallisesti on ollut.
 •  
 • Itselläni ja lapsellani on atooppinen iho ja tämä tuote toi helpotuksen kuivaan ja ärtyneeseen ihoon. Suosittelen lämpimästi! Kortisonia ei enää tarvitse.
 •  
 • Tehokkaampi kuin kortisoni! Tehoaa tulehtuneeseen ihoon huomattavasti paremmin kuin kortisoni syötynä.
  Tätä ei tarvinnut edes syödä, kasvojen peseminen tuotteella riitti!
 •  
 • Yksi parhaimmista! Tuoksu on ihana. Iho jäi pehmoiseksi jo ekasta pesukerrasta. Iho tuntuu hyvinvoivalta. Käytän tätä koko vartalon pesuun ja olen tyytyväinen.
 •  
 • Käytän Veeraa kasvojen pesuun, ja saippua kuorii ihanasti puhdistaa samalla epäpuhtauksista. Näpyt ja muut saavat kyytiä ja katoavat huomattavasti lyhyemmässä ajassa kuin aikaisemmin joten olen hyvin tyytyväinen. Ja koska pesen saippua palalla vain kasvot, sen riittoisuus on aivan mahtavaa.
 •  
 • Olen joskus kokeillut suolasaippuaa ja se on tuntunut kuivattavan ihoa. Tällä kertaa niin ei ole käynyt ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kivasti on toiminut varsinkin tuon saippuapussin sisällä, jonka ostin myös täältä. Tykkään!
 •  
 • Veera saippuaa kannatti kokeilla! On tosiaankin miellyttävän tuntuinen ja juurikin mitä esittelyssä luvattiin, sopii mun iholle erittäin hyvin
 •  
 • Veera suolasaippuan jäljiltä iho on ihanan pehmeä ja silkoinen, ei useimmiten vaadi edes rasvausta. Olen käyttänyt kasvoille ja koko kroppaan. Ja ostanut lahjaksi läheisille 🙂 . Erinomainen tuote!
 •  
 • Vihdoinkin toimiva tuote! Ei enää hiki haise kainaloissa eikä jaloissa, vaikka 10-12 tuntia päivässä kengät jalassa. Kiitos!
 •  
 • Suolasaippua hoitaa käsiäni, tekee niistä pehmeät ja miellyttävän tuntuiset. Minulla on atooppinen iho, mikä näkyy etenkin käsissä talvella, koska joudun pesemään käsiäni paljon.
 •  
 • Iho tuntuu ihanalta käytön jälkeen ja kuitenkin puhtaalta. Sain miehen käyttämään ja hänen atooppinen ihonsa on tykännyt kovasti.
 •  
 • Toimii koko perheellä ja mikä parasta, koko perheen iho voi paremmin. Sen rasvausrumban väheneminen on äidille myös ilo!
 •  
 • Veera saippua oli ensimmäinen Saaren Taika tuote, jonka ostin. Aluksi hiukan epäilin, että voiko saippua olla suositusten ja tuote-esitteen mukainen.
  Kyllä – Veera saippua on paras Saaren Taika tuote
 •  
 • Saaren taika Veera suolasaippua on pelastanut meidän perheen kutinalta ja ihottumilta. Taakse on jäänyt kortisonit ja muut lääkerasvat.
 •  
 •  Teepuushampoo miehen psoriin on paras, ei kutise ja on pienentynyt. Minulle Veera suolasaippua, hikoiluun ja joka paikkaan on hyvä, auttaa hautumien paranemiseen, niitä ei enää tule.
 •  
 • Saippua sopii koko perheelle, eikä kuivata atoopikoiden ihoa. Suihkun jälkeen ei ole ollut pakko rasvata lasten ihoa kuten perinteisten saippuoiden kanssa.
 •  
 • Hienhaju on vähentynyt jokapäiväisellä käytöllä. Iho tuntuu todella hyvältä tällä pesun jälkeen eikä ole karhea niin kuin monesti suolasaippuat ovat.
 •  
 • Since I have moved to Finland about a year ago, I have suffered from atopic skin, which was alleviated only during a vacation on the sea. Then through trials and errors, I found the soap ” Veera Suolasaippua” and can have sea directly in my shower. Problem is solved! 🙂 Thank you! It is a miracle product! I top it up with Kamomilla Sheavoide!
 •  
 • Tekee ihon ihanan sileäksi ja näpyt saa kyytiä.
  Joutunut kyllä silti käyttämään ihovoidetta paikoin, vaikka varmastikin rasvaisempi iho ei sitä kaipaa
 •  
 • Veera Suolasaippua on ollut miellyttävä käyttää atooppisellakin iholla. En ole voinut pestä kasvojani millään pesuaineella vuosiin, koska kaikki ovat aiheuttaneet allergiaa tai kuivattaneet ihoa. Suolasaippuaan ihoni ei reagoinut ärtyen tai kuivuen. Lähtiessäni parin viikon reissuun unohdin ottaa saippuan mukaan ja ihottumani on taas pahentunut. Saippua tuntuu pesevän hyvin ja vähentävän hikoilua.
 •  
 • Olen ehtinyt testaamaan saippuaa vasta pari kertaa, mutta heti ensimmäisen kerran jälkeen iho tuntui hyvin kostutetulla. Hienoa on myös se etten taida enää tarvita erillistä vaahtoa karvojen ajeluun vaan tämä tuote toimii siinäkin hommassa erittäin hyvin.
 •  
 • Muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella voin sanoa että tuote vaikuttaa ihan hyvältä.  Ei kuivata mun pintakuivaa sekaihoa liikaa ja tuntuu että ihoni ”kukkiminen” on hieman rauhoittunut.
 •  
 • Pehmeä ja miellyttävä tunne iholla pesun jälkeen. Tykästyin heti ensimmäisen kerran jälkeen tuotteeseen. Käytän tuotetta päivittäin ja muutkin perheenjäsenet ovat siirtyneet tähän saippuaan.
 •  
 • Suolasaippua toimii myös aikuiselle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Mustapäät pysyvät kurissa, mutta tuote ei kuivata ihoa liikaa. Suosittelen!
 •  
 • Saippua lähti pojan mukana armeijaan, eli en päässyt kokeilemaan. Siispä pääsen tilaamaan uudet. Kokeilemattakin tiedän, että on tuote mikä jatkossa löytyy meiltä.
 •  
 • Olen siirtynyt täysin Saaren taika -palashampoon ja hoitoaineen käyttöön. Muutaman testikerran jälkeen luovuin kokonaan muovipulloshampoosta ja -hoitoaineesta. Hiukseni ovat kiharat ja niille on ollut haastavaa löytää sopivaa shampoota ja hoitoainetta, jotka olisivat tuoksuttomia (tai vähätuoksuisia) ja puhtaita, vegaanisia luonnontuotteita – ja samaan aikaan riittävän tehokkaita. Saaren taika -hiustuotteet täyttävät kaikki kriteerit. Hiukseni voivat nyt todella hyvin. Tuuheus on lisääntynyt ja takut vähentyneet.  Olen kokeillut muutamaa eri Saaren taika -palasaippuaa ja kaikki ovat olleet mieluisia. Oma suosikkini on Veera-suolasaippua, joka on hellävarainen ja tehokas. Veera-saippuaa olen voinut käyttää myös kasvojen pesuun, mikä on ollut positiivinen yllätys 49-vuotiaalle, kuivan ja herkän ihon kanssa kamppailevalle. Kasvojeni iho reagoi hyvin herkästi kaikkeen mahdolliseen ja sopivien kasvojenhoitotuotteiden etsiminen on jatkuvasti työn alla. Arkea helpottaa, kun pystyy käyttämään yhtä saippuaa koko kehon pesuun, ja samalla muoviroskien määrä on vähentynyt huomattavasti.  Kaikista ihanista Saaren taika -tuotteista eniten iloa ovat tuottaneet pyykkietikka ja siivoussaippua. Muita siivousaineita en enää tarvitsekaan. Siivoussaippualla irtoaa jopa pinttynein lika, johon eivät muut pesuaineet ole tehonneet.
 •  
 • Saippua kuorii ihanasti ihoa, jättää sen tosi pehmeäksi. Kainalot ei haise hielle kun pesee tällä. Olen muutamia kertoja pessyt välissä kaupan normaaleilla saippuoilla, mutta ei niillä saa samaa puhtauden tunnetta eikä hienhaju pysy poissa. Voin suositella tätä tuotetta!
 •  
 • Ihana saippua! Kuorii kevyesti ihoa ja jättää puhtaan tunteen. Säännöllisessä käytössä ihosta on tullut pehmeä kuin mikä ja ylimääräiset kutinat ovat lakanneet. Myös miehellä selän epäpuhtausongelmat ovat kadonneet, kun pestiin tällä ensin viikon ”kuurina” ja tietenkin otettu sen jälkeen jokapäiväiseen käyttöön!
 •  
 • Eron edelliseen käyttämääni kasvojenpesutuotteeseen huomasi jo ensimmäisellä kerralla. Iho on puhdas, kuulas ja raikas. Kuorii kevyesti, tasaa ihon sävyä ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Aivan käytön alussa finnien ja mustapäiden määrä hieman lisääntyi, mutta nyt ihon totuttua uuteen pesuaineeseen edellä mainitut ovat vähentyneet huomattavasti, myös rasvaisuus on nenältäni hävinnyt.
 •  
 • Tilasin Suolasaippuan sen kehutusta vaikutuksesta ihon näppyihin sekä suomalaisuuden ja ekologisuuden takia. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen havaitsin vaikutukset! Pesun jälkeen iho ei kiristänyt vaikka en ollut edes vielä rasvannut kasvojani. 2 pesun jälkeen punottavat näpyt alkoivat pienentyä ja nyt 3 käyttöpäivän jälkeen lähes kadonneet! Innoissani odotan aina uutta pesuhetkeä ja sen tuomia vaikutuksia! Plussaa miellyttävästä tuoksusta.
 •  
 • Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan! Tästä tuli yks mun lemppari kosmetiikkatuotteista. Tuo kuoriva ominaisuus on ihanan hellä, mutta tehokas. Ei kuivata ihoa ja sopii herkkäihoisellekin mainiosti. Itse olen sairauteni ja kosmetologin ammattini takia erittäin tarkka kosmetiikkavalinnoissani. Veera vei sydämeni jo ekasta käyttökerrasta
 •  
 • Olen nyt viikon verran käyttänyt Veeraa . Hienhaju pysyy hyvin kurissa kun pesee tällä ja käyttää omatekoista deodoranttia. Sheivauskin sujuu kohtuullisen hyvin, iho jää kosteutetun oloiseksi.
 •  
 • Olen käyttänyt nyt kuukauden ajan Veera suolasaippuaa. Ihon rasvaaminen vähentynyt ja hien erittyminen huomattavasti vähentynyt. T Onnellinen käyttäjä
 •  
 • Veera suolasaippua auttaa minua kutisevan kuivan ihon kanssa etenkin säärien höyläyksen yhteydessä veera toimii erittäin hyvin, kutina, punoitus sekä kireys tiessään. Käytän koko vartalolle ja kasvojen iho on heleä ja epäpuhtaudet vähentyneet. Viimeiseksi saippua on auttanut hikoilun vähentymisessä, mieskin tämän huomannut omassa käytössään ja olen hänet saanut vannoutuneeksi käyttäjäksi käännytettyä
 •  
 •  Parasta ikinä atooppiselle iholle, käytän sitä itselleni ja tyttärelleni. Ihon rasvaamisen tarve on vähentynyt 80-90%. Ihottumaa ei ole kummallakaan ollut vuoteen kun olemme Vera suolasaippuaa käyttänyt. Ostin siskolle myös kokeiluun.
 •  
 • Veera on auttanut minua käsivarsien ”näppyihin”, joihin ei juuri muut puhdistusaineet tai rasvat ole auttaneet. Toimii
 •  
 • Veera saippua auttaa puhdistamaan ja kosteuttamaan epäpuhdasta keski-ikäistä kasvojen ihoa. Muutoksen huomasi jo parin käyttökerran jälkeen, enkä olisi uskonut niin nopeaa vaikutusta
 •  
 • Kun kroppa oli väsynyt talven jäljiltä, ja käsivarret saivat sitten liikaa kevätaurinkoa, punertuivat, saivat aurinkonäppyäkin, mutta onneksi Veera suolasaippua tasoitti tilanteen ja vähitellen korjasi ihon ongelmat.
 •  
 • Veera saippua auttaa pääsemään eroon keväällä ja syksyllä ilmestyvästä ihon hiivaongelmasta.
 •  
 • Veera suolasaippua auttaa minua kuivan ihon hoidossa ympäri vuoden! Aurinkoihottuman aiheuttavaa kutinaakin tuntuu hillitsevän!
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua ja poikaani atooppisen ihottuman hallinnassa, rasvailut saivat jäädä jopa talven ajaksi melkein kokonaan
  Lisäksi tytär innostui suihkussa käymisestä, koska Veera-saippualla tulee ”niin pehmeäksi ja kiiltäväksi”
 •  
 • Veera auttoi tasapainottamaan ja kosteuttamaan kasvojen ihoa sekä kroppaa. Käytän Veeraa koko vartalon pesuun. Kasvojen iho ei tunnu kiristävältä pesun jälkeen. Aivan ihana tuote Sekä tietysti yksi tärkeä asia; vähentämään omaa kemikaalikuormaa. Samalla hoituu myös luonto
 •  
 • Veera suolasaippua pitää ihoni lievän pintakuivuuden poissa, tatuointini pääsevät oikeuksiinsa kun iho ei ole kuiva ^_^ myös ikuinen riippakiveni, mustapäät, on hissukseen taipumassa Veeran ansiosta, ovat selkeästi vähenemään päin ^_^
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua saamaan rauhallisen, vähemmän ärtyneen, tasaisemman ihon ja vähensi mustapäitä. Äidiltäni (hän osti saippuan suosituksestani) Veera poisti miliumit.
 •  
 • Käytän Veeraa puhdistamaan kaikki meikit yhdellä tuotteella ja pitämään kasvojen atoopisen ihon kunnossa.
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua viime kesän helteillä. Kun käytin Veera suolasaippuaa (aamuin illoin), niin hikeni ei enää haissut
  Lisäksi Veera suolasaippua auttoi minua syksymmällä ja talvella: se kosteutti ihoani, joten minun ei tarvinnut rasvata kroppaani laisinkaan.
  Veera suolasaippua auttoi myös kuorimaan kantapääni.
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua hikoilun vähentämisessä ja kasvojen selkeässä puhdistumisessa Tästä on tullut nopeasti luottotuote, ei ole raapiva Ihoni tykkää!
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi parantamaan ihoani, näppylät ovat kadonneet naamasta ja kaulaltakin vähentyneet, sekä saippua kuorii ihoa hyvinParas saippua, mitä olen koskaan käyttänyt
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua ihottuman hoidossa ja ihon kosteus parani.
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua kutisevien kainaloiden kanssa. Kutina hävisi ja hienhaju suurimmaksi osaksi myös!
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi hienhajua ei enää ole, eikätule hautumia mahamakkaroiden alle. Erittäin tyytyväinen olen <3 <3
 •  
 • Veera suolasaippua auttoi minua saamaan puhtaamman ihon ikinä ja olen niin onnellinen, että löytyi tämä ihana tuote!
 •  
 • Tilasin Veera Suolasaippuan sen kehutusta vaikutuksesta ihon näppyihin sekä suomalaisuuden ja ekologisuuden takia. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen havaitsin vaikutukset! Pesun jälkeen iho ei kiristänyt vaikka en ollut edes vielä rasvannut kasvojani. 2 pesun jälkeen punottavat näpyt alkoivat pienentyä ja nyt 3 käyttöpäivän jälkeen lähes kadonneet! Innoissani odotan aina uutta pesuhetkeä ja sen tuomia vaikutuksia! Plussaa miellyttävästä tuoksusta.
 •  
 • Kainaloni olivat ennen aina kuivat ja täynnä kipeitä näppyjä lääkityksestäni johtuen, mikään rasvaus ei auttanut. Veera-suolasaippuan käyttöönoton jälkeen näpyt vähenivät, mutta tavallinen deodorantti kuivatti silti kainaloita edelleen. Voidedeo pelasti! Sen jälkeen ei kainalo-ongelmista ole ollut tietoakaan. Kolmea eri tuoksua olen kokeillut, mutta Cabo Verde on ehdoton suosikki!
 •  
 •  Veeraa käytän pesuun, mikä on hyvin auttanut kuivaan ihooni, rasvaus kerrat ovat vähentyneet
 •  
 • Veeraa käytän kainaloiden pesuun, kun taas oli hillitön kutinakausi kainaloissa. Oma hiki ilmeisesti ärsyttää kun iho vasten ihoa tahmaantuu. Eikä normaalipesut auta. Veeralla hienhaju hävisi lähes kokonaan ja olen ollut täysin ilman dödöä jo kaksi viikkoa! Muutaman kerran päivässä pesen kainalot.
 •  
 • Veera suolasaippua on huippu! Ihoni on pysynyt kosteana,vaikka yleensä talvella kuivuu ja ihon rasvaisuus ja satunnaiset näpyt pysyvät poissa suolasaippuaa käyttämällä.
 •  
 • Talvella kuivat ja hilseilevät sääret hyvään kuntoon veera suolasaippualla, ilman rasvausta
 •  
 • Veera suolasaippuan käytön myötä kasvojen iho ei kuivu ja epäpuhtaudet ovat vähentyneet.
 •  
 • Veera suolasaippua on loistava tuote kun samalla saippualla voi pestä sekä kasvot että vartalon. Kosteuttaa hyvin kuivaa ihoa ja puhdistaa epäpuhtauksia kasvoilta
 •  
 • Veera suolasaippuan avulla selvisin talvesta ennätysvähällä rasvaamisella kutinoitta.
 •  
 • Veera suolasaippua.Atooppinen iho pysyny hyvänä sillä
 •  
 • Veera suolasaippua on epäpuhtauksiin taipuvan ihon pelastus! Suolasaippuan käytön aloittamisen jälkeen näpyt ovat saaneet kyytiä, iho on kirkas ja hyvin kosteustasapainon säilyttänyt. Suosittelen!
 •  
 • Veera suolasaippua! Ihon epäpuhtaudet on vähentynyt huomattavasti. Tätä saippuaa onkin aina oltava
 •  
 • Viime kesän helteillä yksi jos toinenkin valitti dödön pettämistä. Vaan en minä, kun jokapäiväisessä käytössä teidän Veera suolasaippua
 •  
 • Koko talvena ei ole tarvinnut ihoa rasvata, kun olen käyttänyt Veera-suolasaippuaa.
 •  
 • Veera suolasaippua on ihan ykkönen. Iho voi hyvin, ei kuivu eikä tarvi turhia rasvailla.
 •  
 • Veera-suolasaippuaa olen kokeillut ja tulin siihen tulokseen, että hiiteen muut! Jää aikaa muuhunkin, kun ei suihkun jälkeen tarvitse enää rasvailla!
 •  
 • Työni vuoksi käteni kuivuvat tosi pahasti. Suolasaippuan käytön ansiosta ei tarvitse niin usein rasvata.
 •  
 • Olen nyt parisen kuukautta , ihan vain teidän suolasaippuaa käyttänyt ja on todella ollut hyvä herkälle iholleni ja iho on puhtaan tuntuinen eikä lainkaan kuiva. On todella hämmästyttänyt kun aina olen näitä suihkugeelejä käyttänyt aiemmin!
 •  
 • Talvikuiva iho on tänä talvena ollut niin paljon parempi, kiitos Veera-suolasaippuan!
 •  
 • Suolasaippua on parhautta kuivan ja atooppisen ihon puhdistukseen!
 •  
 • Veera suolasaippua sopii kuivallekin iholle ja vähentää punoitusta selvästi, vakkarituote.
 •  
 • Veera-suolasaippua on pelastanut talvikuivan ihoni aivan loistava tuote en ole tarvinnut rasvata erikseen
 •  
 • Veera Suolasaippua teki mun ihan tavallisesta suihkuhetkestä luksusspa -kokemuksen!
 •  
 • Suolasaippua on loistava keksintö,muuta saippua en ole edes käytänytkään.Ihoni tuntuu todella hyvältä.Ensin kun sivelee suolasaippuaa iholle ja sen jälkee ottaa löylyä,niin ihan pistelyn tunne on koko kehossa
 •  
 • Minun luufinnit silmän alta on yht äkkiä hävinnyt!
  Veera saippua on super! Veeraa käytän saunassa ja spa saippua minulla on joka päivä käytössä. Plus makadamia.
 •  
 • Hei! Ostin 9.3 Naisten messuilta Veera suolasaippuan Morocco deodorantin tueksi, mutta yllätyksekseni tänään huomasin myös raskausarpien ja muidenkin arpien haalistuneen huomattavasti suolasaippuaan vaihdettuani. Kiitos mahtavasta tuotteesta!
 •  
 • Rakastan Veera suolasaippuaa, käytän sitä ihon kuorintaan ja pesuun päivittäin, en enää pärjäisi ilman, ei kuivata ihoakaan.
 •  
 • Aivan ehdoton ykkönen-Veera suolasaippua! Atooppisen lapsen ihon pelastus ja kesällä ah niin ihana saippua ja ei haise hiki. Nyt on käytetty melkein vuosi ja enää en vaihda mihinkään muuhun. Vielä kokeiltava shampoo paloja seuraavaksi. Kiitos näistä mahtavista luonnontuotteista !
 •  
 • Käytän päivitäin teidän suolasaippuaa,enkä siintä voi luopua olenkaa,kun se on niin hyvä minun iholleni.Nyt odottelen,että saisin Parikkalan jäleenmyyjältä kirsikka huulivoiteen,kun sitä on niin kehuttu,jotta se kestää ikuisuuden ennenkuin loppuu
 •  
 • Veera-saippualla ovat mustapäätkin kadonneet, kosmetologi totesi, ettei ole puhdistettavaa.
 •  
 • Saaren Taika tuotteet ovat vastaus minun rukouksiini puhtaista, lisä- ja säilöntäaineettomista tuotteista. Aloitin sheavoiteesta, jota alussa ihmettelin että miten siitä muka saa mitään irti kunnes keksin että pieni pala kämmeneen ja sitä hetken hieroo niin muuttuu notkeaksi, sillä rasvaan kasvot ja kropan, pienellä määrällä saa itsensä rasvattua. Suolasaippualla pesen nassun ja karpalo saippualla kropan. Saippuan tuoksu on ihana ! Toimii siis samalla kylpyhuoneen huonetuoksuna . Hiukset saa pöyheyttä Tyrnipalashampoolla ja latvat kiillon hoitoainepalalla. Huulet tulee suudeltaviksi Hunajahuulivoiteella. Pyykkietikka saa pyykin pehmeäksi ja pesukonekin raikastuu. Kauniit kääreet säästän. Luontokin kiittää näistä tuotteista
 •  
 • Veera suolasaippua on aivan mahtava! Aluksi ajattelin onko olemassa jotain joka ei kuivata, on, jopa esikoisen atooppinen ekseema alkanut voimaan paremmin! enään en muita saippuioita kylppäriin halua, tämä on ja pysyy! Kiitos tästä tuotteesta!
 •  
 • Veeraa  olen käyttänyt ja tästä tuli minun suosikkisaippua. Ihoni tuntuu todella hyvältä ja raikkaalta Veera suolasaippuan käyttämisen jälkeen. Olen todella positiivisesti yllättynyt siitä, miten tämä saippua todella auttaa neutralisoimaan hienhajun. Ja tämän saippuan käyttämisen jälkeen minun ei ole tarvinnut rasvata muutoin niin herkkää ihoani.
 •  
 • Veera suolasaippua sisältää hyviä raaka-aineita. Erityisesti vihreä savi auttaa ihoani voimaan paremmin.
 •  
 • Veera suolasaippua: Ihana, koska suolakiteet eivät raavi, kuten esim. Himalajan suolasaipp… kivessä.Vaahtoaa sopivasti, kauramurut tuntuvat mukavilta ja tuoksu on mieto. Säännöllisen käytön jälkeen en ole tarvinnut dödöä ollenkaan, en edes näillä helteillä. Hikoilen, mutta hiki ei haise. Jos on jotain menoa, niin varmuudeksi laitan Saaren Taian Andaluciaa kaikkuihin.Veera on atoopikon unelma, rasvailun tarve on todellakin vähentynyt. Kumppani on täysin kalju ja Veera sopii hyvin myös klanille estämään inhottavaa kröhnöä. Parta ja viiksetkin tuntuvat notkeammilta Veera- pesun jälkeen. Ikinä en tästä saippuasta luovu, kaupan bodywashit saa jäädä hyllyyn mun puolestani. Tää on ehkä paras tuotteenne
 •  
 • Minä olen ollut erittäin tyytyväinen Veera suolasaippuasta kuivalle iholleni. Erityisesti pidän muovittomuudesta ja paperipaketista! Sisaruksilleni ja ystävilleni, joilla on psoria olen suositellut ja he ovat olleet tyytyväisiä! Hieno suomalainen, särkisalolainen tuote!
 •  
 • Suolasaippua! Uskomattoman riittoisa, eikä sisällä mitään ylimääräistä, joten myös turvallinen iholle ja ympäristölle. Kun aloitin käytön, on hikoilu vähentynyt (mä oikeasti valun nesteitä, varsinkin kuumalla), ja kiusana olleet vartalofinnit hävisivät
 •  
 • Veera saippua kuorii kivan hellävaraisesti ihoa eikä jätä sellaista kiristävää kuivaa tunnetta atooppiselle iholle
 •  
 • Käytän päivittäin kasvojen ja koko kehon pesuun Veera suolasaippuaa. Iho tuntuu pehmeältä eikä enää tarvitse rasvausta, ei edes kasvoille, vaikka iho on aina ollut pintakuiva ja vaatinut kosteusvoiteen heti pesun jälkeen. Parasta on kuitenkin ollut se, että kasvoissa ollut kiusallinen ihottuma on lähes kadonnut! Ja kaikki tämä vajaassa kolmessa viikossa. Mun luottotuote.
 •  
 • Veera Suolasaippua on oikein kivan tuntuinen tuote iholla. Pehmeämpi kuin olin ajatellut. Kainaloiden iho on käytön jälkeen voinut paljon paremmin! Iho oli ennen saippuan käyttöönottoa ärtynyt ja herkkä.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.