Suolasaippuan käyttö kuivalle ja herkälle iholle

Suolasaippuan käyttö kuivalle ja herkälle iholle

Rakkaudella valmistuvat Saaren taika suolasaippuat

Saaren Taika suolasaippuat ovat vaahtoavia palasaippuoita erityisesti herkän, kuivan tai atooppisen ihon päivittäiseen pesuun. Kyllä, luit oikein, myös atooppista ihoa kannattaa pestä usein, sillä päivän mittaan iholle kertyneet ilmansaasteet, hiki ja lika ovat myös ihollesi haitaksi.

Tuoksuton Saaren Taika suolasaippua on Saariston Suolasaippua. Se on erityisesti kuivaihoisille ja hajusteallergisille kehitetty suolasaippua, jonka sisältämän Kuolleenmeren suolan mineraalit kosteuttavat tehokkaasti ihoasi. Amerikan psoriasisliitto on suosittanut liotushoitoja vedessä, johon on sekoitettu Kuolleenmeren suolaa, joten voit kokeilla Saariston Suolasaippuaa myös psori-iholle!

Kermaisen ja paksun saippuavaahdon saat aikaan käyttäessäsi suolasaippuaasi yhdessä Saaren Taika saippuapussin kanssa. Saippuapussin sisällä suolasaippua vaahtoaa entistäkin enemmän!

Saippuapussin avulla voit myös kuoria vartalon iholta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti pois peseytymisen yhteydessä, helppoa ja vaivatonta, eikö totta!

Saaren Taika Suolasaippuat tunnetaan sekä kosteuttavuudestaan, että näppyjen ja hienhajujen hillitsijöinä!

Himalajan ruususuolaa sisältävä Särkisalon Suolasaippua tuo kirpsakkaan raikkaan tuoksun pesuhetkeesi! Suolasaippuan virkistävä eteerinen tuoksu antaa päivääsi mukavasti ylimääräistä energiaa ja sen kuorivat sekä kosteuttavat ominaisuudet nopeuttavat aamun ihonhoitorutiiniasi, sillä ihoa kosteuttavan suolasaippuan ansiosta vartalosi rasvauksen tarve vähenee ajan mittaan. 

Voit käyttää Saaren taika suolasaippuoita myös kasvojen pesuun!

Kannattaakin kokeilla luonnollista Saaren Taika suolasaippuaa esim. ruusufinni-iholle, akneiholle tai finneihin.

Herkälle, kuivalle ja kutiavalle iholle parhaiten sopii Saaren Taika Veera Suolasaippua, sillä Veera Suolasaippuan sisältämä kaura rauhoittaa kutisevaa tai ärtynyttä ihoa.

Suolasaippuan sisältämä vihreä savi taas on oivallinen ainesosa esim. näppyjen ehkäisyyn, sillä savi imee ihon epäpuhtauksia ihohuokosten sisältä asti!

Saaren Taika suolasaippuoiden on kerrottu auttavan monenlaisiin iho-ongelmiin. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia suolasaippuoistamme alempaa.

Vaahtoavat Saaren Taika suolasaippuat!

Osta runsaasti vaahtiavat Saaren Taika suolasaippuat Saaren Taika shopista ja pääse eroon kuivasta tai kutisevasta ihosta luonnollisesti!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.