Suolasaippuan käyttö kuivalle ja herkälle iholle

Suolasaippuan käyttö kuivalle ja herkälle iholle

Rakkaudella valmistuvat Saaren taika suolasaippuat

Saaren Taika suolasaippuat ovat vaahtoavia palasaippuoita erityisesti herkän, kuivan tai atooppisen ihon päivittäiseen pesuun. Kyllä, luit oikein, myös atooppista ihoa kannattaa pestä usein, sillä päivän mittaan iholle kertyneet ilmansaasteet, hiki ja lika ovat myös ihollesi haitaksi.

Tuoksuton Saaren Taika suolasaippua on Saariston Suolasaippua. Se on erityisesti kuivaihoisille ja hajusteallergisille kehitetty suolasaippua, jonka sisältämän Kuolleenmeren suolan mineraalit kosteuttavat tehokkaasti ihoasi. Amerikan psoriasisliitto on suosittanut liotushoitoja vedessä, johon on sekoitettu Kuolleenmeren suolaa, joten voit kokeilla Saariston Suolasaippuaa myös psori-iholle!

Kermaisen ja paksun saippuavaahdon saat aikaan käyttäessäsi suolasaippuaasi yhdessä Saaren Taika saippuapussin kanssa. Saippuapussin sisällä suolasaippua vaahtoaa entistäkin enemmän!

Saippuapussin avulla voit myös kuoria vartalon iholta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti pois peseytymisen yhteydessä, helppoa ja vaivatonta, eikö totta!

Saaren Taika Suolasaippuat tunnetaan sekä kosteuttavuudestaan, että näppyjen ja hienhajujen hillitsijöinä!

Himalajan ruususuolaa sisältävä Särkisalon Suolasaippua tuo kirpsakkaan raikkaan tuoksun pesuhetkeesi! Suolasaippuan virkistävä eteerinen tuoksu antaa päivääsi mukavasti ylimääräistä energiaa ja sen kuorivat sekä kosteuttavat ominaisuudet nopeuttavat aamun ihonhoitorutiiniasi, sillä ihoa kosteuttavan suolasaippuan ansiosta vartalosi rasvauksen tarve vähenee ajan mittaan. 

Voit käyttää Saaren taika suolasaippuoita myös kasvojen pesuun!

Kannattaakin kokeilla luonnollista Saaren Taika suolasaippuaa esim. ruusufinni-iholle, akneiholle tai finneihin.

Herkälle, kuivalle ja kutiavalle iholle parhaiten sopii Saaren Taika Veera Suolasaippua, sillä Veera Suolasaippuan sisältämä kaura rauhoittaa kutisevaa tai ärtynyttä ihoa.

Suolasaippuan sisältämä vihreä savi taas on oivallinen ainesosa esim. näppyjen ehkäisyyn, sillä savi imee ihon epäpuhtauksia ihohuokosten sisältä asti!

Saaren Taika suolasaippuoiden on kerrottu auttavan monenlaisiin iho-ongelmiin. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia suolasaippuoistamme alempaa.

Vaahtoavat Saaren Taika suolasaippuat!

Osta runsaasti vaahtiavat Saaren Taika suolasaippuat Saaren Taika shopista ja pääse eroon kuivasta tai kutisevasta ihosta luonnollisesti!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.