Näin ehkäiset hikinäppyjä

Näin ehkäiset hikinäppyjä

Hikinäpyt voivat olla ärsyttäviä ja jopa kivuliaita iholla. Ne syntyvät yleensä hikoilun seurauksena ja voivat johtua esimerkiksi tukkeutuneista ihohuokosista.

Onneksi on olemassa luonnollisia ratkaisuja, jotka auttavat puhdistamaan ihoa ja kosteuttamaan sitä samanaikaisesti.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Saaren Taika teepuusaippuan käyttöä ihonpuhdistuksessa sekä kasvoveden ja sheavoin hyötyjä ihon kosteuttamisessa.

Hikinäppyjen ehkäisy

Yksi tehokas tapa puhdistaa ihoa ja ehkäistä hikinäppyjen syntymistä on käyttää Saaren Taika teepuusaippuaa. Teepuuöljy on tunnettu antimikrobisista ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan, ja se auttaa puhdistamaan ihoa syvältä.

Saaren Taika teepuusaippua sisältää luonnollisia ainesosia, kuten teepuuöljyä, joka auttaa tasapainottamaan ihon talineritystä ja estämään tukkeutuneita ihohuokosia. Se voi myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää tulehdusta.

Kasvovedellä hikinäppyjä vastaan!

Toinen tärkeä askel ihon hyvinvoinnissa on kosteutus. Kasvovesi on erinomainen tuote iholle kesällä, kun aurinko paistaa ja ihosi hikoilee.

Kasvovesi on tehokas tapa kosteuttaa ihoa ja pitää se terveenä.

Kasvovesi auttaa tasapainottamaan ihosi pH-arvoa ja valmistaa sen vastaanottamaan kosteusvoiteen. Se myös kosteuttaa ihoa syvältä ja antaa sille raikkaan tunteen.

Tässä on muutamia syitä, miksi kasvovesi on hyödyllinen kesäkuumalla:

  1. Puhdistaa ja raikastaa ihoa: Kasvovesi poistaa ylimääräistä öljyä, likaa ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat kerääntyä iholle hikoillessa. Se auttaa puhdistamaan ihohuokoset syvältä ja jättää ihon tuntumaan raikkaalta ja puhtaalta.
  2. Tasapainottaa ihon pH-arvoa: Hikoilu voi häiritä ihon luonnollista pH-arvoa. Kasvovesi auttaa palauttamaan ihon pH-tasapainon, joka on tärkeä ihon terveyden kannalta. Tasapainoinen pH auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja suojaa sitä haitallisilta bakteereilta ja epäpuhtauksilta.
  3. Kosteuttaa ihoa: Kesällä ihon kosteustarve voi lisääntyä hikoilun ja auringon altistumisen vuoksi. Kasvovesi on kevyt ja nopeasti imeytyvä tuote, joka auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Se voi tarjota välitöntä helpotusta kuivalle tai kiristävälle iholle.
  4. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa: Auringonpaiste ja hikoilu voivat aiheuttaa ärsytystä ja punoitusta iholle. Se voi myös antaa viilentävän tunteen ja auttaa rauhoittamaan kuumottavaa ihoa.

Kasvovesi on siis erinomainen tuote kesäkuumalla, koska se puhdistaa, tasapainottaa pH-arvoa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Muista valita kasvovesi, joka sopii omalle ihotyypillesi ja sisältää luonnollisia ja kosteuttavia ainesosia. Käytä kasvovettä säännöllisesti osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, erityisesti kesällä, kun aurinko paistaa ja iho hikoilee enemmän.

Sheavoilla hoidat hikinäppyistä ihoasi

Sheavoin aknea estävä vaikutus

Vuonna 2012 tehty tieteellinen tutkimus viittaa siihen, että karitekuoriuutteen oraaliset annokset voivat heikentää antimikrobista aktiivisuutta. Vaikka lisätutkimusta tarvitaan, tämä saattaa viitata mahdollisiin antibakteerisisiin hyötyihin myös ihmisillä.

Tämän vuoksi jotkut arvelevat, että sheavoin paikallinen käyttö voi vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla.

Sheavoi sisältää runsaasti erilaisia ​​rasvahappoja. Tämä ainutlaatuinen koostumus auttaa puhdistamaan ihosi ylimääräisestä rasvasta (talista).

Samalla karitevoi palauttaa ihosi kosteuden ja lukitsee ihosi uloimpaan kerrokseen, jolloin ihosi ei kuivu. Tuloksena on ihon luonnollisen öljytasapainon palautuminen, mikä taas voi auttaa pysäyttämään aknen ennen sen alkamista.

Kesällä kosteusvoiteen valinnassa kannattaa suosia runsaasti sheavoita sisältäviä voiteita.

Sheavoi pitoiset kosteusvoiteet ovat erityisen suositeltavia kesällä ja hikoillessa useista syistä:

  1. Kosteuttavat ihoa syvältä: Kesällä ihon kosteustarve voi lisääntyä hikoilun ja auringon altistumisen vuoksi. Sheavoi on erittäin ravitseva ja kosteuttava ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Se tunkeutuu syvälle ihoon ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta. Tämä auttaa ehkäisemään kuivumista ja pitää ihon pehmeänä ja joustavana.

  2. Rauhoittavat ärtynyttä ihoa: Hikoilu ja auringonpaiste voivat aiheuttaa ärsytystä ja punoitusta iholle. Sheavoi sisältää tulehdusta estäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka auttavat lievittämään ihon ärsytystä ja tulehdustiloja. Se auttaa rauhoittamaan kuumottavaa ihoa ja vähentämään punoitusta.

  3. Suojaavat auringonpolttamaa ihoa: Auringonpolttama iho kaipaa erityistä hoitoa ja kosteutusta. Sheavoi muodostaa iholle suojaavan kerroksen, joka auttaa vähentämään kosteuden haihtumista ja estämään ärsytyksen lisääntymistä. Se myös auttaa rauhoittamaan palanutta ihoa ja edistää sen nopeampaa paranemista.

  4. Eivät tuki ihohuokosia: Sheavoi on luonnollinen ja ei-komedogeeninen ainesosa, mikä tarkoittaa, että se ei tuki ihohuokosia. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kesällä, kun ihohuokoset saattavat olla alttiimpia tukkeutumaan hikoilun ja ylimääräisen talin seurauksena. Sheavoi kosteuttaa ihoa ilman, että se jättää rasvaista tai raskasta tunnetta.

Kesällä ja hikoillessa sheavoi pitoiset kosteusvoiteet tarjoavat tehokasta kosteutusta ja rauhoittavat ihoa. Ne auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon, suojaamaan auringonpolttamaa ihoa ja välttämään ihohuokosten tukkeutumista.

Valitse korkealaatuinen sheavoi pohjainen kosteusvoide, joka sopii omalle ihotyypillesi ja sisältää muita luonnollisia ja ravitsevia ainesosia.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.