Hyaluronihappo – Mitä, milloin, kenelle? -20% alekoodi!

Hyaluronihappo seerumi voide kasvovesi

Artikkelin lopusta löydät -20% alekoodin Saaren Taika hyaluronihappo ihonhoitotuotteisiin!

Mitä on hyaluronihappo?

Ihonhoidon yksi tehokkaimmista ja puhutuimmista aineista on hyaluronihappo. Toiset ottaa sitä pistoksina ja toiset taas käyttää sitä seerumeina tai voiteina.

Mutta mitä on tämä mystinen aine, jonka nimeen niin monet kauneudenhoitoalalla vannovat?

Hyaluronihappo on sokeri

Ihmiskehon suurin elin, iho, sisältää valtavan määrän erilaisia kemiallisia ainesosia, joiden avulla se on rakentanut itsensä suojaksemme. Hyaluronihappo on yksi niistä ainesosista, joita ihomme luonnostaan pitää sisällään.

Hyaluronihappo on itseasiassa sokerimolekyyli, jonka tehtävä ihollamme on sitoa vettä ja pitää kudokset voideltuina ja kosteutettuina.

Hyaluronihapon väheneminen iän myötä alkaa näkyä ihollamme mm. juonteina ja ryppyinä. 

Keski-ikäinen nainen hyväilee kasvojaan käsillään

Hyaluronihappoa seerumina, voiteena kasvovedessä, naamioissa

Hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita löytyy Saaren Taialtakin aina naamioista, kasvovesistä, seerumeista ja kosteusvoiteista, ja oman kokemukseni mukaan ne ovat todella tehokas lisä tällaiselle 45-vuotiaalle.

Itse aloitin hyaluronihapposeerumeiden käytön suunnilleen vajaa 2 vuotta sitten ja tykkään niiden antamasta extra-kosteutuksesta erittäin paljon sekä siitä, että teräväreunaiset uurteeni saavat hieman pehmeämmät reunat ja näyttävät hennommilta juonteilta.

Hyaluronihapposeerumin ja hyaluronihappovoiteiden tehon näkee mielestäni jo n. 30-60 minuutin kuluttua levittämisestä ja erään asiakkaan sanoja lainatakseni; hyaluronihapposeerumi on kuin botox ilman neuloja!

Ihonhoitotuotteen laadulla on merkitystä

Laitan oheen kaksi kuvaa itsestäni. Kuvien välillä on n. 10 vuotta ja vasemmassa kuvassa, jossa olen n. 10 v. oikean puoleista kuvaa nuorempi, on ihoni huomattavasti vanhemman näköinen ja se johtuu pelkästään halvoista ihonhoitotuotteista joita käytin!

Osin tietämättömyydestä, ja osin sen hetkisestä taloudellisesta tilanteestani johtuen käytössäni oli markettien halvimmat saippuat sekä eräs n. 3:n euron vartalovoide, jota käytin päästä varpaisiin, siis myös kasvoihin!

Nykyään vannon korkealaatuisten kauneudenhoitotuotteiden nimeen ja toivottavasti olen elämässäni niin onnekas, että saan nauttia niiden tuomasta ihon hyvinvoinnista vielä pitkään. 

Johanna ennen ja jälkeen korkealaatusten luonnonkosmetiikkatuotteiden

Hyaluronihappomolekyylin laatu ja koko

Myös hyaluronihappotuotteita on monen laatuisia ja hintaisia, ja niiden hinnan määrää hyaluronihappomolekyylin koko sekä sen kanssa yhteen toimivat lisätyt ainesosat, joilla voi olla suurikin merkitys siinä, kuinka tehokas ihonhoitotuote kyseinen hyaluronihappotuote on.

Joskus kuulee puhuttavan paljon hyaluronihappoa sisältävistä voiteista, vaikka yleisimmin hyaluronihapon määrä ihonhoitotuotteessa on yleensä maksimissaan noin prosentin luokkaa ja se onkin jo erittäin paljon.

Tehokkain hyaluronihappo

Omasta mielestäni tehokkaimmin hyaluronihappo toimii seerumeissa ja hyaluronihapposeerumin käytöllä saa mielestäni nopeimmin tuloksia näkyville.

Ajoittaisista hormonifinneistä kuitenkin kärsivänä käytän pääasiassa tällä hetkellä seerumina Aloe Retinoli seerumia, sillä koen, että se, yhdessä Saaren Taika teepuusaippuan kanssa pitää kasvojeni ihon finnittömänä parhaiten!

Niinpä käytän paljon hyaluronihappoa sisältäviä kasvovesiä ja voiteita, ja päivittäiseen ihonhoitorutiiniini kuuluukin Ruusu misellivesi, joka sisältää myös mm. hyaluronihappoa, Pro Age hyaluronihappo silmänympärysvoide ja joko Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo kasvovoide tai Kollageeni A-vitamiini kasvovoide, riippuen vähän kumpi on ensin hyllyssä saatavilla. Näiden avulla keski-ikäisen kasvojen iho pysyy kosteutettuna ja kimmoisana!

Artikkeli jatkuu tuoteupotusten jälkeen…

Hyaluronihappo kosteuttaa

Hyaluronihappo on yksi kosmetiikan kosteuttavimmista ainesosista, mutta vain oikein käytettynä! Seerumimuodossa olevaa hyaluronihappoa ei saa annostella liikaa, sillä se voi alkaa kuoriutumaan voiteen tai meikin alla. Ihan puolikkaan herneen kokoinen määrä riittää koko kasvojen alueelle!

Hyaluronihapposeerumin säännöllinen käyttö ilman kasvovettä tai kosteusvoidetta saa ihon kuivumaan. Miksi? Hyaluronihappomolekyyli houkuttelee itseensä vettä. Yhdessä veden kassa hyaluronihappomolekyyli saa ihosi kosteutetuksi ja juonteet loiventumaan.

Jos hyaluronihappomolekyylille ei tarjoa ulkoisesti vettä, alkaa se imeä kosteutta ihostasi ja tällöin ihosi lopulta on kuivempi kuin ennen hyaluronihappotuotteen käytön aloittamista.

Malli on annostellut ihan pienen määrän hyaluronihapposeerumia sormenpäähänsä

Talvikuivan ihon kosteutus hyaluronihapon avulla

Hyaluronihappoa voi käyttää oikeastaan minkä ikäiset tahansa ja etenkin talvikuivalle iholle se on todella tehokas kosteuttaja, ja sopii siis käytettäväksi ihan parikymppisestä ylöspäin.

Sopiiko hyaluronihappo miehille?

Hyaluronihappoa voi käyttää niin miehet kuin naisetkin ja oma mieheni käyttää aina suihkun jälkeen Saaren Taian Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttajaa, joka on kosteuttava ja juonteita tasaava voide, mutta ei silti jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Voide sopii myös akneiholle!

Alekoodilla: HYALURON2-22 saat -20% alennusta Saaren Taian hyaluronihappoa sisältävistä kasvojen ihonhoito tuotteista!

Parhaimmat Saaren Taika hyaluronihappo ihonhoitotuotteet löydät tästä

Siirry Saaren Taika Shoppiin tutustumaan hyaluronihappotuotteiden kattavaan valikoimaamme, tai osta ne alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.