Kimmoisa ja nuorekas iho helposti Hyaluronihapon avulla

kimmoisa, nuorekas ja terve iho Hyaluronihapon avulla (1)

Mitä on hyaluronihappo?

Ihonhoidon yksi tehokkaimmista ja puhutuimmista aineista on hyaluronihappo.

Toiset ottaa sitä pistoksina ja toiset taas käyttää sitä seerumeina tai voiteina. Mutta mitä on tämä mystinen aine, jonka nimeen niin monet kauneudenhoitoalalla vannovat?

Hyaluronihappo on ihollamme luonnostaan esiintyvä sokeri

Ihmiskehon suurin elin, iho, sisältää valtavan määrän erilaisia kemiallisia ainesosia, joiden avulla se on rakentanut itsensä suojaksemme.

Hyaluronihappo on yksi niistä ainesosista, joita ihomme luonnostaan pitää sisällään.

Hyaluronihappo on itseasiassa sokerimolekyyli, jonka tehtävä ihollamme on sitoa vettä ja pitää kudokset voideltuina ja kosteutettuina.

Hyaluronihapon väheneminen iän myötä alkaa näkyä ihollamme mm. juonteina ja ryppyinä.

Hyaluronihappoa seerumina, voiteena kasvovedessä, naamioissa

Hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita löytyy Saaren Taialtakin aina naamioista, kasvovesistä, seerumeista ja kosteusvoiteista, ja oman kokemukseni mukaan ne ovat todella tehokas lisä tällaiselle 45-vuotiaalle.

Itse aloitin hyaluronihapposeerumeiden käytön suunnilleen vuonna 2020 eli 44-vuotiaana. Tykkään niiden antamasta extra-kosteutuksesta erittäin paljon sekä siitä, että teräväreunaiset uurteeni saavat hieman pehmeämmät reunat ja näyttävät hennommilta juonteilta.

Hyaluronihapposeerumin ja hyaluronihappovoiteiden tehon näkee mielestäni jo n. 30-60 minuutin kuluttua levittämisestä ja erään asiakkaan sanoja lainatakseni; hyaluronihapposeerumi on kuin botox ilman neuloja!

Johanna ennen ja jälkeen korkealaatusten luonnonkosmetiikkatuotteiden

Tehokkain hyaluronihappo

Paras hyaluronihapposeerumi on sellainen, joka ei jätä tahmaista pintaa kasvoille, kosteuttaa todella hyvin ja imeytyy suht nopeasti.

Omasta mielestäni tehokkaimmin hyaluronihappo toimii seerumeissa ja hyaluronihapposeerumin käytöllä saa mielestäni nopeimmin tuloksia näkyville.

Ajoittaisista hormonifinneistä kuitenkin kärsivänä käytän pääasiassa tällä hetkellä seerumina Aloe Retinoli seerumia, sillä koen, että se, yhdessä Saaren Taika teepuusaippuan kanssa pitää kasvojeni ihon finnittömänä parhaiten!

Niinpä käytän paljon hyaluronihappoa sisältäviä kasvovesiä ja voiteita, ja päivittäiseen ihonhoitorutiiniini kuuluukin Ruusu misellivesi, joka sisältää myös mm. hyaluronihappoa, Merikollageeni hyaluronihappo silmänympärysvoide ja joko Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo kasvovoide tai Kollageeni A-vitamiini kasvovoide, riippuen vähän kumpi on ensin hyllyssä saatavilla.

Näiden avulla keski-ikäisen kasvojen iho pysyy kosteutettuna ja kimmoisana!

Hyaluronihappo kosteuttaa

Hyaluronihappo on yksi kosmetiikan kosteuttavimmista ainesosista, mutta vain oikein käytettynä!

Seerumimuodossa olevaa hyaluronihappoa ei kannata annostella liikaa, sillä se voi alkaa kuoriutumaan voiteen tai meikin alla. Ihan puolikkaan herneen kokoinen määrä riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle!

Hyaluronihapposeerumin säännöllinen käyttö ilman kasvovettä tai kosteusvoidetta saa ihon kuivumaan. Miksi?

Hyaluronihappomolekyyli houkuttelee itseensä vettä. Yhdessä veden kanssa hyaluronihappomolekyyli saa ihosi kosteutetuksi ja juonteet loiventumaan.

Jos hyaluronihappomolekyylille ei tarjoa ulkoisesti vettä esimerkiksi kasvoveden ja kosteusvoiteen avulla, alkaa se imeä kosteutta ihosi sisältä ja tällöin ihosi lopulta on kuivempi kuin ennen hyaluronihappotuotteen käytön aloittamista.

Hyaluronihapposeerumi, ihon kimmoisuuden ja nuorekkuuden täsmäpelastaja! 

Sekä kuiva, että rasvainen iho tarvitsevat kosteutusta ja riippuen siitä missä asut, ja millaiset elämäntavat sinulla on, saattaa ihosi tarvita hieman tavallista enemmän huomiota kosteuttamisen suhteen.

Suuret ilman vaihtelut, kuten pakkanen ja lämmitys, kuuma kesä ja ihon rasvoittuminen, satainen syksy ja voimakkaat tuulet jne, saavat ihosi helpommin väsymään ja kuivumaan, joka näkyy ihollasi sen ennen aikaisena vanhenemisena.

On olemassa kuitenkin toimia näiden vaikutusten vähentämiseksi!

Hyaluronihapposeerumi on ihon luonnollinen komponentti, jolla on ainutlaatuinen kyky kosteuttaa ihoasi!

Hyaluronihappo on siis hiilihydraattimolekyyli, joka pystyy sitomaan moninkertaisesti oman painonsa verran kosteutta ihollesi.

Kun ihosi väsyy, olkoot väsyminen sään, kahvin, iän, stressin tai muun asian seurausta, ihosi luonnolliset hyaluronihappo pitoisuudet alkavat ehtyä. Ihosi alkaa kuivua alemmista kerroksista ja lopulta kuivuus tulee näkyviin myös päällimmäiseen ihokerrokseesi mm. juonteina, epätasaisuutena ja huonokuntoisen näköisenä ihona.

Käyttämällä paikallisesti hyaluronihapposeerumia, saat palautettua ihosi kosteuden, saat ihosi rauhoittumaan ja saat ihosi säilymään kimmoisana.

Levittäessäsi hyaluronihapposeerumia ihollesi, saat seerumin kosteutta itseensä imevät ”voimat” ihosi hyödyksi. Hyaluronihapposeerumi nimittäin toimii kuten imukykyinen sieni ja se houkuttelee nestemolekyylejä itseensä, jolloin nämä jäävät kosteuttamaan ihoasi tehden ihostasi jälleen kuulaan, kimmoisan ja terveen näköisen.

Hyaluronihapposeerumia käytettäessä tulisi sinun ennen seerumin annostelemista puhdistaa ihosi, kosteuttaa ja tasapainottaa se kasvovedellä ja levittää sitten vasta hyaluronihapposeerumi.

Seerumin jälkeen yhtä tärkeää on käyttää tehokasta kosteuttajaa. Alla kerron miksi.

Hyaluronihappo nimittäin imee kosteuden itseensä muualta, eli ei ole aivan sama millaisia tuotteita sen kanssa käyttää. Pelkällä hyaluronihapposeerumilla et voi saada pitkällä aikavälillä niin tehokkaita tuloksia, kuin käyttämällä tehokkaita kosteuttajia sen kanssa samaan aikaan.

Hyaluronihapposeerumi ei poikkea muista kauneudenhoitotuotteista siinä, että parhaimmat tulokset sillä saa, kun muistaa käyttää sitä säännöllisesti.

Hyaluronihapposeerumia kannattaa käyttää aamuin illoin. Muista myös käyttää tehokasta kosteuttajaa, sillä muuten hyaluronihappo saattaa lopulta jopa pahentaa ihon kuivumista. Hyaluronihappo nimittäin imee kosteuden ihosi sisemmistä kerroksista mikäli et tarjoa sille päälikerroksen kautta kosteuttajaa, josta se saa tarvitsemansa nestemolekyylit.

Talvikuivan ihon kosteutus hyaluronihapon avulla

Hyaluronihappoa voi käyttää oikeastaan minkä ikäiset tahansa ja etenkin talvikuivalle iholle se on todella tehokas kosteuttaja, ja sopii siis käytettäväksi ihan parikymppisestä ylöspäin.

Sopiiko hyaluronihappo miehille?

Hyaluronihappoa voi käyttää niin miehet kuin naisetkin ja oma mieheni käyttää aina suihkun jälkeen Saaren Taian Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttajaa, joka on kosteuttava ja juonteita tasaava voide, mutta ei silti jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Voide sopii myös akneiholle!

Tutustu Saaren Taian hyaluronihappo ihonhoitotuotteiden laajaan valikoimaan verkossa tai alla näkyvässä tuoteupotuksessa.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.