Konjac-sieni on luonnon oma puhdistustuote

saaren taika konjac puhdistussieni

Luonnollista puhdistusta konjac-sienellä

Konjac on Itä-Aasian trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla kasvava kasvi, jonka juurta on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä jo yli 1500 vuoden ajan. Konjac-kasvin juuri on varsinainen tehopakkaus; se sisältää runsaasti A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja, proteiineja, lipidejä, rasvahappoja ja mineraaleja. Näiden ravinteiden ansiosta se on siis erinomainen luonnollinen tuote myös ihonhoidossa käytettäväksi! Ainakin täällä länsimaissa tunnetuin konjac -tuote onkin kasvin juuresta valmistettu ihon puhdistustuote, Konjac-sieni.

Konjac-sienen vaikutus

Konjac-sieni on tehokkaasti, mutta hellästi ihoa kuoriva tuote. Konjac-juuren rakenne luo ikäänkuin luonnollisen puhdistusaineen, joka poistaa iholtasi lian, rasvan, meikin ja muut epäpuhtaudet sekä puhdistaa hellästi tukkeutuneita ihohuokosia. Sientä voi käyttää sellaisenaan tai puhdistusaineen kanssa!

Konjac-sieni sopii loistavasti herkälle iholle. Konjac-juuren kuidut imevät helposti vettä, joka tekee sienestä erittäin pehmeän. Sienen koostumuksen ansiosta sienen ja ihon väliin jää aina ihan ohuen ohut kerros vettä, jolloin iho ei ole ikinä suoraan kosketuksissa sienen kuituihin. Japanissa konjacia käytetään ihan vastasyntyneiden vauvojen iholla, joka kertoo paljon sienen hellävaraisuudesta!

Sieni edistää myös ihon kosteustasapainoa ja elastisuutta. Konjac-juuri on noin 40% glukomannaania, joka on luonnollinen kosteuttaja. Konjac tunkeutuu epidermiksen ensimmäiseen kerrokseen ja tuo ihon pintaan kosteutta. Tämä voi auttaa vähentämään juonteita ja ihon ikääntymisen merkkejä. Konjac myös tasapainottaa ihon pH-arvoa.

Konjac sienen käyttö

Ensisilmäyksellä Konjac-sieni saattaa vaikuttaa hieman oudolta, sillä uutena suoraan pakkauksesta sieni on kivikova, eikä tunnu kovinkaan houkuttelevalta alkaa hieroa sillä ihoa. Kostuta sieni ennen käyttöä upottamalla se lämpimään veteen muutamaksi minuutiksi, niin huomaat, kuinka se turpoaa ihanan pehmeäksi! Purista ylimääräinen vesi varoen kämmenten välissä pois ja puhdista sitten kasvot ja kaula pyörivin liikkein.

Käytön jälkeen huuhtele sieni huolellisesti juoksevan veden alla ja purista taas ylimääräinen vesi pois. Älä kuitenkaan väännä sientä kuivaksi, sillä se voi vahingoittaa sienen verkkomaista rakennetta! Ripusta sieni ripustuslenkistä kuivumaan ilmavaan tilaan tai laita luonnostaan antibakteeriselle puualuselle.

Kun pidät Konjac-sienestä hyvää huolta, voi se pysyä hyvänä jopa 3kk! Koska konjac-sieni on 100% luonnollinen ja biohajoava tuote, sen voi lopulta hävittää helposti biojätteessä.

Vinkki! Voit hävittää käytetyn puhdistussienen puutarhaasi tai kukkapenkkiin istutetun kasvin multaan. Sieni imee valtavan määrän vettä itseensä, jota se vapauttaa kasveille.

Saaren Taika Konjac aktiivihiili puhdistussieni

Saaren Taika Ecolution Konjac aktiivihiili puhdistussieni sisältää nimensä mukaisesti myös aktiivihiiltä, joka syväpuhdistaa ja imee iholta ylimääräistä talia pois.

Sieni aktivoi ihon pintaverenkiertoa sekä auttaa säilyttämään ihon kosteuden ja verkkomaisen rakenteensa ansiosta kuorii ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti!

Konjac aktiivihiili puhdistussieni kestää käytössä n. 3kk. Murentuessaan on aika ostaa uusi!

 

”Tuote on miellyttävä käyttää. Se on käteen juuri sopivan kokoinen ja kuorii ihoa hellästi. Yhdistän sen Teepuusaippuan kanssa, ja se tuntuu sopivan omalle iholle. Voin aidosti suositella, koska ainakin itse huomaan ihon puhdistuvan hyvin ja kirkastuvan!”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.