Ehkäise aknea ja epäpuhtauksia konjac-sienen avulla!

saaren taika konjac puhdistussieni

Ehkäise aknea ja epäpuhtauksia konjac sienen avulla!

Konjac-sieni on tehokkaasti, mutta hellästi ihoa kuoriva ihonpuhdistustuote. Konjac-juuresta valmistetun sienen rakenne luo ikäänkuin luonnollisen puhdistusaineen, joka poistaa iholtasi lian, rasvan, meikin ja muut epäpuhtaudet sekä puhdistaa hellästi tukkeutuneita ihohuokosia. Näiden vaikutusten ansiosta se on täydellinen tuote esimerkiksi akneihon ja epäpuhtaan ihon hoitoon! Sientä voi käyttää sellaisenaan tai puhdistusaineen kanssa.

Konjac-sieni sopii loistavasti myös herkälle ja kuivalle iholle. Konjac-juuren kuidut imevät helposti vettä, joka tekee sienestä erittäin pehmeän. Sienen koostumuksen ansiosta sienen ja ihon väliin jää aina ihan ohuen ohut kerros vettä, jolloin iho ei ole ikinä suoraan kosketuksissa sienen kuituihin.

Japanissa konjacia käytetään ihan vastasyntyneiden vauvojen iholla, joka kertoo paljon sienen hellävaraisuudesta!

konjac sieni hoitaa aknea ja epäpuhtauksia

 

Sieni edistää myös ihon kosteustasapainoa ja elastisuutta. Konjac-juuri on noin 40% glukomannaania, joka on luonnollinen kosteuttaja. Konjac tunkeutuu epidermiksen ensimmäiseen kerrokseen ja tuo ihon pintaan kosteutta. Tämä voi auttaa vähentämään juonteita ja ihon ikääntymisen merkkejä. Konjac myös tasapainottaa ihon pH-arvoa.

Konjac sienen käyttö

Ensisilmäyksellä Konjac-sieni saattaa vaikuttaa hieman oudolta, sillä uutena suoraan pakkauksesta sieni on kivikova, eikä tunnu kovinkaan houkuttelevalta alkaa hieroa sillä ihoa. Kostuta sieni ennen käyttöä upottamalla se lämpimään veteen muutamaksi minuutiksi, niin huomaat, kuinka se turpoaa ihanan pehmeäksi! Purista ylimääräinen vesi varoen kämmenten välissä pois ja puhdista sitten kasvot ja kaula pyörivin liikkein.

 

Käytön jälkeen huuhtele sieni huolellisesti juoksevan veden alla ja purista taas ylimääräinen vesi pois. Älä kuitenkaan väännä sientä kuivaksi, sillä se voi vahingoittaa sienen verkkomaista rakennetta! Ripusta sieni ripustuslenkistä kuivumaan ilmavaan tilaan tai laita luonnostaan antibakteeriselle puualuselle.

Kun pidät Konjac-sienestä hyvää huolta, voi se pysyä hyvänä jopa 3kk! Koska konjac-sieni on 100% luonnollinen ja biohajoava tuote, sen voi lopulta hävittää helposti biojätteessä.

konjac sieni hoitaa aknea ja epäpuhtauksia
Vinkki! Voit hävittää käytetyn puhdistussienen puutarhaasi tai kukkapenkkiin istutetun kasvin multaan. Sieni imee valtavan määrän vettä itseensä, jota se vapauttaa kasveille.

Saaren Taika Konjac aktiivihiili puhdistussieni

Saaren Taika Ecolution Aktiivihiili konjac puhdistussieni sisältää nimensä mukaisesti myös aktiivihiiltä, joka syväpuhdistaa ja imee iholta ylimääräistä talia pois.

Sieni aktivoi ihon pintaverenkiertoa sekä auttaa säilyttämään ihon kosteuden ja verkkomaisen rakenteensa ansiosta kuorii ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti!

Konjac aktiivihiili puhdistussieni kestää käytössä n. 3kk. Murentuessaan on aika ostaa uusi!

”Tuote on miellyttävä käyttää. Se on käteen juuri sopivan kokoinen ja kuorii ihoa hellästi. Yhdistän sen Teepuusaippuan kanssa, ja se tuntuu sopivan omalle iholle. Voin aidosti suositella, koska ainakin itse huomaan ihon puhdistuvan hyvin ja kirkastuvan!”

Mikä konjac?

Konjac on Itä-Aasian trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla kasvava kasvi, jonka juurta on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä jo yli 1500 vuoden ajan.

Konjac-kasvin juuri on varsinainen tehopakkaus; se sisältää runsaasti A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja, proteiineja, lipidejä, rasvahappoja ja mineraaleja. Näiden ravinteiden ansiosta se on siis erinomainen luonnollinen tuote myös ihonhoidossa käytettäväksi!

Ainakin täällä länsimaissa tunnetuin konjac -tuote on kasvin juuresta valmistettu ihon puhdistustuote, Konjac-sieni.

konjac sieni hoitaa aknea ja epäpuhtauksia

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.