Saaren Taikaa Salon idyllisessä saaristossa

Eteläisessä osassa Suomea sijaitsee kaikkien tuntema kunta nimeltään Salo. Monelle ei Salosta ihan ensimmäisenä tulisi mieleen merenrantakaupunki, vaikka Salolla onkin rantaviivaa melkein kolme kertaa enemmän kuin pääkaupungillamme (Salolla n. 360 kilometriä, kun Helsingillä on vain 130km).  Salolla on myös kaunis saaristo, josta merkittävin on Särkisalon saariryhmä. Särkisalo liittyi Saloon kuntaliitoksen myötä vuonna 2009.

Särkisalossa on kolme isompaa saarta ja monta pienempää, sekä vakituisia asukkaita n. 700. Suurin saarista on Isoluoto joka on järjestyksessään toinen saari mantereelta. Isoluodon saarella sijaitsee myös kuuluisa, aikoinaan sortunut Förbyn kaivos.

Aivan kaivoksen vieressä on kaivoksen työntekijöille rakennettu piskuinen kylä ja siellä idyllisessä pienessä kaivoskylässä sijaitsee myös Saaren Taika.

Täällä kaukana kaupungin humusta voi nähdä linnunradan vaivatta paljaalla silmällä aina, kun taivas on pilvetön.

Täällä villi luonto alkaa suoraan ulko-ovelta ja eläimet ovat uteliaita ihmisen nähdessään.

Täällä luovuudella on tilaa kasvaa ja kukoistaa!

Saaren Taika tuotteiden inspiraationa toimiikin meri, sekä saariston kaunis ja hauras luonto.

Saaren Taika tuotteet valmistetaan käsin aina vain muutaman kappaleen erissä, laadukkaista aineksista ja tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin. Ainesosat on haluttu pitää mahdollisimman vähäisinä eikä Saaren Taian tuotteissa käytetä lainkaan keinotekoisia ainesosia, hajusteita eikä väriaineita. Tuotteet valmistetaankin luontoa ajatellen ja luontoa mahdollisimman vähän rasittaen.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä täysekologiset pyykkietikat, vegaaniset 100% puhtaat (kemiallisesti puhdistamattomat), ravintoainerikkaat sheavoiteet, hyvin siedetyt ja pitävät vegaaniset soodattomat deodorantit, artesaanisaippuat ja – shampoopalat, tehokkaat, mutta myrkyttömät ekosiivoustuotteet, kuten siivoussaippua ja pyykkisaippua sekä imurointipuuteri.

Mikäli sinua kiinnostaa Saaren Taika tuotteiden jälleenmyynti, voit pyytää tunnukset jm-kauppaan sähköpostilla saarentaika@gmail.com

Saaren Taika tuotteita löydät jo liki jokaisesta kaupungista Suomesta sekä muutamista ihanista verkkokaupoista. Tarkista lähialueesi jälleenmyyjä tästä linkistä: https://www.saarentaika.com/jalleenmyyjat/

image_pdfimage_print