Täysekologinen Saaren Taika pyykkietikka kokemuksia

Täysekologinen Saaren Taika pyykkietikka kokemuksia

Pyykkietikka puuteri - kokemuksia

”Puuteri pyykkietikka: Pyykistä tulee ihanan raikasta. Sopii myös pintojen puhdistukseen mainiosti. Tuotteen mukana hyvät ohjeet ja vinkit käyttöön.”

”Puuterissa on raikas ja miellyttävän mieto tuoksu. Sopii mielestäni erityisesti vuodevaatteille.”

”En ole käyttänyt vielä kuin muutaman kerran mutta olen ollut tuotteeseen tyytyväinen. Pelkäsin alkuun että etikasta jäisi kamalampi tuoksu mutta turhaan tuoksu on mielyttävän pehmeä niin pyykeissä kuin koneessakin pesun jälkeen. Jatkossakin voin hyvillä mielin käyttää ja ostaa tuotetta.”

Parasta pyykkietikassa, pyykkietikka jättää vaatteisiin puhtaan ja raikkaan tuoksun,joka vielä korostuu, kun pyykin kuivaa ulkona. Lisäksi pyykkikone puhdistuu samalla.”

”Ihanat pyykkietikat! Olen niin iloinen, että löysin nämä pyykkietikat! Jättää puhtaisiin pyykkeihin ihanan ja raikkaan tuoksun 🙂 Erittäin riittoisia moneen pesuun!”

Pyykkietikka laventeli - kokemuksia

”Pyykkietikka Laventeli on todella hyvä tuote, se jättää kevyen raikkaan tuoksun pestyihin vaatteisiin ja tekee niistä myös sopivasti pehmeät.”

”Laventeli pyykkietikka: En enää jättäisi Saaren Taika pyykkietikkaa pois pyykinpesurutiineistanl! Pyykistä tulee ihana raikkaan tuoksuista, pehmeätä ja koko perhe on samaa mieltä”

”Laventeli pyykkietikka: Laventelin tuoksu on erittäin mieto, tykkään kovasti.”

”Laventeli: Pyykistä tulee raikasta ja siivousjäljestä todella puhdasta, kun yhdistää siivoussaippuaan.”

Pyykkietikka Ruusu - kokemuksia

”Ihana kesän tuoksu lakanoihin! Olen käyttänyt pyykkietikkaa pesukoneen huuhteluainelokerossa sekä villaneuleiden viimeistelyhuuhtelussa käsin. Ihana pehmeys ja raikkaus.”

pyykkietikka kevät - kokemuksia

“Pyykkietikka Kevät on kertakaikkiaan paras markkinoilla oleva pyykkietikka. Raikastaa pyykin oikeasti ei vain lupaa sitä!”

 

”Raikas: Mukava tuoksu joka tuoksuu vielä pesukoneesta vaatteita ottaessa. Oli pakko palata epäonnistuneesta markettiostoksesta tähän vanhaan tuttuun ja hyväksi havaittuun.”

”Olen tosi tyytyväinen tähän puuteri pyykkietikkaan! Mikä tuoksu ja on vain niin ihanaa, kun ei tarvitse enää silittää vaatteita usein, kun ovat pesun jälkeen niin pehmeitä ja tuoksuvia! Suosittelen!”

”Kesä: Elämäni ensimmäinen pyykkietikka ja aion kyllä jatkossakin etikkaa käyttää. Sen lisäksi että pyykit tuoksuvat hyvälle, myös kylppärissä leijailee aina pesun jälkeen ihana sitrustuoksu.”

”Ruusu pyykkietikka: Ihana tuoksuva pyykki ja pehmeys vaatteissa!”

”Puuteri pyykkietikka: Todella mieto tuoksu, toimii talvella ehkä paremmin.”

”Puuteri pyykkietikka: Jättää pyykkiin vienon kukkaistuoksun, jopa ennakkoluuloinen mies tykkäsi tuoksusta kovasti. Pyykki jää pehmeäksi ja pyyhkeet tuntuvat pesun jälkeen imukykyisemmiltä kuin huuhteluinetta käyttäessä.”

”Ihanan vahva raikas tuoksu. Annosteluohjeen mukaan myös riittoisa.”

”Raikas, puhdas tuoksu pestyissä liinavaatteissa. Ihana tuote.”

”Pyykkietikka tekee pyykeistä ihanan raikkaita ja tunkkainen haju on tipotiessään!”

”Käytän säännöllisesti etikkaa pyykin huuhteluaineena. Piparminttu antaa mukavan tuoksun pyykkiin, ei liian voimakasta kuitenkaan.”

”Erinomainen, monikäyttöinen tuote. Pidentää vaatteiden ikää ja pitää pesukoneen puhtaana. Raikastaa tunkkaiset tekstiilit ja poistaa pahat hajut kissanhiekan läheisyydestä. Vahva suositus!”

”Pyykkietikka tuo mieleen ulkona pakkasessa kuivatun pyykin tuoksun!”

”Raikas Pyykkietikka sopii oman pyykkini raikastamiseen hyvin. Se poistaa sähköisuuden ja pehmentää. Tilaan tätä lisää ja voin suositella kaikille.”

”Pyykkietikka raikastaa niin pyykin kuin koneenkin. On monikäyttöinen tuote ja meillä pestään mm. roskikset, sauna ja ikkunat etikkavesiseoksella. Teepuusaippuaa haluaisin kokeilla olisiko siitä apu näppyihin.”

”Pyykkietikka, astmaatikko poika ja kemikaaliyliherkkä äiti kestää sen tuoksun :-)”

”Pyykkietikka , koskaan ajatellutkaan että pyykkääminen voisi olla kivaa ja tulos tuoksua hyvälle”

”Pyykkietikka laventeli. Ihanaa, kun konekin tuoksuu puhtaalle.”

”Pyykkietikasta hyviä kokemuksia, raikastaa pyykit ja suihkutellessa muutkin kohteet kuten vaikka sohvat, patjat ja lemmikkien pedit ja kiipeilypuut.”

”Pyykkietikka ja niistä laventeli; jättää puhtaisiin tekstiileihin ihanan raikkauden ja miedon laventelin tuoksun.”

”Ehdottomasti Pyykkietikka. Käytössä joka koneellisessa pyykkiä . Ei haise hiki tai muutkaan pahat hajut. Raikasta ja puhdasta pyykkiä, joka ei ole sähköistä pakkasillakaan” 

”Pyykkietikka. Olen välissä kokeillut muutaman muun merkkistä ja palaan silti aina Saaren Taikaan. Näiden raikas tuoksu jää oikeasti pyykkiin, mutta ei liian voimakkaana.”

 • Pyykkietikat!! Korvaa täysin huuhteluaineen ja on jopa parempikin
 • Pyykkietikka täydentää lakana- ja pyyhepyykien pesujen lopputuloksen. Antaa raikkautta ja ihanan tuoksun
 • Pyykkietikka. Tuoksuu hyvälle, on ekologista ja tekstiilit sekä pyykkikone ja luonto pysyy onnellisena
 • Pyykkietikka on yksi suosikeistani ❤! En ole aikoihin käyttänyt huuhteluaineita, koska pyykkietikka on tuoksultaan ja ekologisesti vaan paras. Toinen suosikki on teepuusaippua, käy tällaiselle herkällekin iholle ja hiuksille ❤.
 • Pyykkietikka. Pyykit jää raikkaiksi ja puhtaan tuntoisiksi eikä sellasiksi nahkeiksi kuten huuhteluaineella.
 • Pyykkietikka ehdottomasti paras tuotteenne. En pese yhtäkään konellista ilman sitä, pyykistä tulee niin raikasta.
  Pyykkietikka pesussa raikastaa pyykin. On myös oiva valinta vain vähän likaiselle pyykille ja lyhyelle pesuohjelmalle. Ei tarvitse muuta pesuainetta laittaa.
 • Pyykkietikka raikastaa niin pyykin kuin koneenkin. On monikäyttöinen tuote ja meillä pestään mm. roskikset, sauna ja ikkunat etikkavesiseoksella.
 • Pyykkietikat ovat todella riittoisia, eikä runsaammin tuoksuvatkaan tuoksu ollenkaan liikaa. Siivoussaippuasta olen myös tykännyt, vaikka vielä en sitä monta kertaa ole käyttänytkään – hyvin lähti pinttymään päässyt linnunkakka autoni katosta, kun konepesu ei sitä irrottanut.
 • Pyykkietikka raikastaa jopa ravintolan rasvan käryssä näivettyneet työvaatteet.  Ihanaa kun saa raikkaat vaatteet aina kuivurista, ja lisäksi mahdollisimman ekologisella tavalla Tottakai!
 • Laventeli pyykkietikka on kyllä ihana tuote. Tuoksu on ihana ja pyykki kivan tuntuista kun tätä käyttää.
  Pyykkietikat on olleet ihan huippuja! Saatiin tyttären urkkavaatteet taas raikkaiksi 😀 Kiitos!!!!
 • Pyykkietikat on vieneet mut mennessään, lakanoihin ja pyyhkeisiin jää raikas tuoksu ja hyvä tuntuma, ja kestävät lipastossa pitkään raikkaina verrattuna normihuuhteluaineisiin
  Pyykkietikka ruusun tuoksuisena on ihana! Hellävarainen vaatteille, pitää värit kirkkaina ja raikastaa tarvittaessa myös esikäsittelyaineena
 • Pyykkietikat, ne on meillä ollut jo pitemmän aikaa käytössä.  Pyykissä on raikas tuoksu ja värit pysyy kirkkaana.
 • pyykkietikat! Ihanan raikas tuulahdus, kun avaa koneen…
 • Pyykkietikka. Perusasiat kunniaan! Loistava arkipäiväiväinen tuote joka toimii tehtävässään ja tuottaa hyvää mieltä itselle kun on tehnyt luontoystävällisen valinnan.
 • Pyykkietikka  Kaikki ihanat tuoksut! Pyykit ja luonto kiittää. Sopii koko perheelle ja pyykkikoneelle. Ei enää ikinä tukossa olevaa huuhteluainelokeroa
 • Pyykkietikka,kirkastaa vaalean pyykin tuoksuu hyvälle,yksinkertainen kaunis ulkoasu
 • Pyykkietikka ihan ehdotonta. Käy pyykinpesussa ja on erittäin hyvä vaatteille. Hieman laimennettuna olen sumuttanut sitä rypistyneisiin vaatteisiin ja esimerkiksi päiväpeitolle, jolloin siliää pahimmat rypyt pois. Sumutettuna raikastaa myös huoneilmaa.
 • Pyykkietikat ovat riittoisia ja niissä on ihana tuoksu
 • Ihanat pyykkietikat kirkastavat päivääni pyykin ohella! 🙂
 • Laventeli pyykkietikka on kyllä ihana tuote. Tuoksu on ihana ja pyykki kivan tuntuista kun tätä käyttää.
 • Pyykkietikat on ihan luottotuotteita. Raikastaa pyykin ja pirtskat tuoksut piristää
 • Pyykkietikka Talvi ❤ niin mielöttömän ihana tuoksu  tekee vaatteista ihanan tuntuiset. Tämä on yksi syy miksi tykkään pestä pyykkiä
 • Pyykkietikka. Olen välissä kokeillut muutaman muun merkkistä ja palaan silti aina Saaren Taikaan. Näiden raikas tuoksu jää oikeasti pyykkiin, mutta ei liian voimakkaana.
 • Pyykkietikat!! Korvaa täysin huuhteluaineen ja on jopa parempikin
  Pyykkietikka täydentää lakana- ja pyyhepyykien pesujen lopputuloksen. Antaa raikkautta ja ihanan tuoksun
 • Pyykkietikka. Tuoksuu hyvälle, on ekologista ja tekstiilit sekä pyykkikone ja luonto pysyy onnellisena
 • Pyykkietikka on yksi suosikeistani ❤! En ole aikoihin käyttänyt huuhteluaineita, koska pyykkietikka on tuoksultaan ja ekologisesti vaan paras. Toinen suosikki on teepuusaippua, käy tällaiselle herkällekin iholle ja hiuksille ❤.
 • Pyykkietikka. Pyykit jää raikkaiksi ja puhtaan tuntoisiksi eikä sellasiksi nahkeiksi kuten huuhteluaineella.
 • Ummehtuneen hajuinen pyykki tuoksuu jälleen puhtaalle!
 • Kukkaketo pyykkietikka: hyvän tuoksuinen, poistaa sähköisyyden, ihana tuote.
 • Saaren Taika pyykkietikalla pysyy pyykit, koneet ja putket kunnossa!
 • Raikas pyykkietikka: Pyykki pehmeää, raikas tuoksu. Riittoisakin on 🙂 ja ekologisuus on myös tärkeä asia.
 •  
 • Greippi pyykkietikka: Tämä voittaa raikkaudellaan ja tuoksullaan muut kokeilemani pyykkietikat, aivan ihana lempparituote!
 •  
 • Greippi pyykkietikka: Tästä tuli laventelin ohella toinen suursuosikkini kaikista kokeilemistani Saaren Taian ihanista pyykkietikoista. Siinä missä laventeli tuoksuu saduilta ja menneen maailman lumolta, tässä on pirteä, energinen ja aidon hedelmäinen tuoksu, kuin pullollinen aurinkoa. Kostea pyykki tuoksuu hurmaavalta, ja sen kuivuessa jäljelle jää vain raikkaus. Aivan ihana myös suihkepulloon laimennettuna siivouksessa. Ensinuuhkaisun jälkeen pyyhin saman tien hurmoksessa puhtaaksi keittiön pinnat, peilit, kylppärikalusteet, suihkukaapin lasiovet, jumppamaton ja kissan hiekkalaatikon sekä suihkautin tuoksua mattoihin, verhoihin, sohvaan, neuleisiin ja villakangastakkiin – ah, mikä raikkaus!
 •  
 • Puuteri pyykkietikka: Ihanan raikas tuoksu jää pyykkiin, suosittelen!
 •  
 • Puuteri pyykkietikka: En ole vielä käyttänyt pyykinpesussa, mutta suihkuttelin tätä (veteen laimennettuna) tekstiilinraikastajaksi ja toimii todella! Mieto tuoksu. Erittäin hyvä.
 •  
 • Raikas pyykkietikka: Ihanan tuoksuinen! Paras pyykkietikka mitä olen kokeillut. En enää muita haluakkaan. Myös muut tuoksut ovat ihania.
 •  
 • Raikas pyykkietikka toimii hyvin pyykin huhteluaineena. Mökkivaateiden ”tunkkainen” haju hävisi. Tein myös sekoituksen suihkepulloon ja suihkutin mökin tekstiileihin. Saa nähdä onko ”tunkkainen” haju vähentynyt , kun seuraavan kerran menemme mökille 🙂
 •  
 • Toimii hyvin pyykin huhteluaineena. Mökkivaateiden ”tunkkainen” haju hävisi. Tein myös sekoituksen suihkepulloon ja suihkutin mökin tekstiileihin. Saa nähdä onko ”tunkkainen” haju vähentynyt , kun seuraavan kerran menemme mökille 🙂
 •  
 • Tilasin sokkona tämän tuotteen (laventeli & Pelargonia) ja vastasi odotuksiani. Voimakkaampi tuoksu, joka takaa että pienikin määrä saa pyykkiin jäämään tuoksua vielä kuivumisenkin jälkeen. Raikas ja riittoisa tuote!
 •  
 • Saaren Taika on paras pyykkietikka!Ihana raikas tuoksu.
 •  
 • Saaren taika pyykkietikat ovat huippuja! Vie pahan hajun pyykistä, mitä ei tee mikään muu kuin Saaren Taika pyykkietikat!
 •  
 • Tuotetta on melko helppo kaataa pullosta pesukoneeseen ja antaa raikkaan tuoksun lakanoihin joka ei kuitenkaan ole voimakas.
 • Saaren Taika pyykkietikka toimii
  Kolmen karvaisen lemmikin huushollissa tarvitaan välillä raikastusta. Pyykkietikat hoitavat kyllä sen homman hyvin niin pesukoneessa kuin suihkeena!
 • Pullon suusta tuoksuttaessa Puuterin tuoksu oli terävä ja etikkainen, mutta pyykissä ei siitä ollut jälkeäkään, vaan pyykki oli Puuterin jäljiltä raikas ja ihana. 🙂
 • Saaren Taika pyykkietikka poistaa ylimääräisen pesuaineen vaatteista, pitää värit kirkkaana, raikastaa pyykin, ei tarvitse huuhteluainetta, pitää koneen puhtaana. Aivan mahtava tuote
 • Saaren Taika Pyykkietikat on kyllä omia suosikkeja! Tekee pyykeistä niin raikkaita ja pehmeitä. Ja tämä on ollut meidän tekstiilien pelastus, kun kissamme ennen leikkuuta pissi kaiken tekstiilin päälle jonka vaan näki. Kun pesi pyykkietikan kanssa, niin ei ollut pissan hajusta tietoakaan!
 • Kukkaketo pyykkietikka: Aina käytössä. Parasta mitä voi olla. Pyykkini ovat niin raikkaat tämän jälkeen!
 • Kukkaketo: Aivan ihanan tuoksuinen. Pyykeistä tuli raikkaita ja pehmeitä.
 • Laventeli: Raikastaa pyykin kuin pyykin ja mitä parasta, täysin ekologisesti 😀
 • Raikas tuoksu ja luonnolle ystävällinen!
 • Pyykistä tulee raikasta ja voi hyvällä omatunnolla käyttää 🙂
 • Laventelin tuoksu on vaan niin ihana, suosittelen muillekin
 • Siivoaminen ja pyykkääminen ei ole lempihommiani – sen takia voin suoda itselleni sen että käytän ihania Saaren Taika tuotteita.

  Siivoussaippua on ihan ykkönen ja pyykkietikkaa on ”koko sarja” mistä valita.

  Niin ja kun on koiria niin nuo ovat ihan ehdottomia 🙂

 • En erityisesti arvostele kyseistä laventelituotetta vaan kaikkia pyykkietikoita, joihin olen tykästynyt kaikin puolin. Varsinkin tykkään avoimesta keskustelusta etiikasta, toimintatavasta ja innosta uusia eettisiä menetelmiä kohtaan.
 • Jouduin ostamaan kaupasta pyykkietikkaa ja oli melkoinen pettymys.
  Vaikka laitan alle puoli korkillista haju on niin voimakas että päätä särkee..
  Valmistaja jääköön nyt mainitsematta…
  Sinun pyykkietikoissa ei ole näitä ongelmia ollut koskaan.
  Eli taas iso kiitos tuotteista,tämä sinun pyykkietikka on erilainen kuin tämä jota ostin kun en päässyt sisustuskauppaan hakemaan Saaren Taikaa!
 • Tyttäreni sanoi eilen, että eteisen kaapissa haisee. Niinpä hetken tutkittuani asiaa löysin miehen kovassa käytössä olleet pihahanskat,jotka haisivat ihan hirveelle. Mietin, että heitänkö pois vai mitä teen. Päätin yrittää pyykkietikalla, joten laitoin ne likoomaan pyykkietikka veteen. Ja ta daa haju oli kokonaan poissa puolen tunnin liotuksen jälkeen. Tänään vielä tarkistin tilanteen, ei mitään tietoa hajusta. Kyllä pyykkietikasta on moneen 🙂
 • Olen aivan ihastunut Saaren Taian pyykkietikoihin. Tällä hetkellä taitaa olla Kevät käytössä. Käytän sitä tietenkin huuhteluaineena pyykinpesussa, mutta myös raikastussuihkeena ja ikkunoiden pesussa. Puuteri on seuraava tuoksu
 • Puuteri pyykkietikka ollut käytössä, mieto tuoksu mutta raikastaa hyvin pyykit:)
 • Tytär pelaa futista ja treenivaatteet hais välillä aivan kuvolta. Itse olen yliherkkä hajusteille joten oltiin jo aivan epätoivoisia kunnes koitin teidän pyykkietikkaa. Kumma juttu. Ei ärsytä klyyvaria ollenkaan ja likan kuteet ei löyhkää enää!!! Hei aivan supermahtava tuote! Isot kiitokset koko meidän perheeltä ja varmaan futisjoukkueeltakin
 • Oon kokkeillu yhden pullollisen verran ja kyllä tykkäsin käyttää kun vanhan talon kellaritiloissa meijjän pyykkihuolto niin tarttuupi tunkkanen haju väkistenki vaatteisiin, pyykkietikkaa käyttäessä ei niinkhän
 • Kuukauden verran ollut testissä ja empä enää vaihtaisi pois 🙂 ja miten hyvin raikastaakaan koko kodin kun vähän sumupullolla suihkauttaa laimennettuna tekstiileihin (sohvaan, verhoihin ja sängyn petauspatjalle). Niin täydellinen tuote kaikinpuolin!
 • Ensimmäinen pullo pyykkietikkaa Puuterin tuoksuista kokeilussa. Positiivinen yllätys oli se että omaan nenään voimakkasta etikan tuoksua ei puhtaassa pyykissä ole ollut lainkaan. Pyykit tuntuvat raikkailta ja puhtailta. Ens kerralla seuraava tuoksu kokeiluun!
 • voi että, näissä on se paras hillitty tuoksu ja käytän näitä myös vessassa piilottamaan kissan pissan hajun. Toimii siinäkin 🙂
 • Ne Saaren Taika pyykkietikat, joihin minä olen tutustunut, tulevat jäämään käyttööni. Tuoksut ovat olleet hurmaavia ja todella hyviä (Raikas, Syksy, Pirtsakka). Pyykkini, mm. pyyhkeet ovat kirkastuneet, pyykki on todella raikkaan tuoksuista ja samoin pesukone. Lisäksi myös pyykin sähköisyys on vähentynyt.
 • Mulla monta tuoksua,käytän pesukoneessa ja suihkuttelen lattiakaivoihin,sihkutan pölyrättiin johon myös siivoussaippuaa.Jopa miesten työvaatteet raikastuu(öljyiset).Nyt kokeilen astianpesukoneeseen
 • Hajusteille allergisoituneena tätä voin käyttää ja halvemmatkaan urheiluvaatteet eivät ala haista!. Lisäksi vältän luonnon turhaa kuormittumista.
 • Laventeli pyykkietikka käytössä ja on uskomattoman tehokasta❤️ olen täysin rakastunut tuotteeseen! Pyykistä tulee pehmeää ja sähköisyyden poistaa loistavasti. Tuoksu on jotain taivaallista!
 • Mielestäni pyykinpesukone on pysynyt puhtaampana ja raikkaampana. Pyykit eivät enää haise tunkkaiselle pesun jälkeen. Olen myös laimentanut pyykkietikkaa suihkepulloon ja käyttänyt sitä ihan yleispesuaineena – toimii!
 • Olen käyttänyt jo pitkään pyykkietikkaa huuhteluaineena. Tykkään tuoksuista ja valitsenkin vähän enemmän tuoksuvat vaihtoehdot Saaren Taian vaihtoehdoista. Tykkään kovasti
 • Pyykistä tulee ihanaa, vanhan aikaisen puhtaalle ”tuoksuvaa”, ilman keinotekoista hajustetta.
  Siivoussaippuan lisänä pesusuihkeessa, auttaa irrottamaan ikäviä kalkkikertymiä kylpyhuoneesta.
 • Olin alussa skeptinen ja pelkäsin, että vaatteet alkavat haista etikalta. Hui, hai, niin ei käynytkään! Vaatteisiin tuli sen sijaan raikas tuoksu, ihan kuin ne olisivat ulkona kuivuneet.
  Käytössäni on nyt vain yksi tuoksu, Ruusu, mutta aion kokeilla myös muita tuoksuja.
 • Olen kokeillut useita eri valmistajien pyykkietikoita ja todennut että Saaren taian pyykkietikka on kotimaisuutensa ja biohajoavuutensa ansiosta pyykkietikoiden aatelia.
 • Erittäin monipuolinen aine.Käy esim.huuhteluaineeksi,tiskikoneeseen kirkastusaineeksi,raikastukseen,hikisten vaatteiden liotukseen ennen pesua jne
 • Petivaatteet tuoksuu talvellakin raikkaille – melkein kuin ois ulkona kuivatettu 🙂
 • Ensimmäinen pullo käytössä ja hyväksi havaittu. Ihana etenkin kylpypyyhkeiden pesussa. Olen hajuherkkä ja käyttänyt hajusteettomia pesu- ja huuhteluaineita vuosia, joten vähän arvuuttelin…turhaan.
 • Oli tuossa pyykkietikka loppu ja jouduin käyttämään huuhteluainetta ja olipa kauhea kokemus. Haju oli jotenkin ylitunkeva, lakanat ja muut raskaista sekä tahmaisen tuntuisia. Kun on pyykkietikkaa käyttänyt ei ole näitä ongelmia ollut. Ja miten monikäyttöinen se on. Käytän siivouksessa ja sohvan raikastuksessa koirien jäljiltä. Tunkainen haju katoaa nopeasti.
 • Olin ennen vannoutunut huuhteluaineen käyttäjä, mutta nyt saa kaupan aineet jäädä..kotimainen pyykkietikka on ihan paras. Lorautan myös tiskikoneeseen
 • Meillä on 91 vuotias pirteä ja toimelias sukulainen, joka on pitkän elämänsä aikana oppinut hyödyntämään siivoukseen ja muihinkin arkipäivän toimiin etikkaa. Etikan avulla poistetaan pahat hajut kotoa, pyykeistä. Jalatkin raikastuvat etikkakylvyllä. Saaren taian pyykkietikka sai hänen kasvonsa hymyyn, että oikein on olemassa yritys, joka tietää miten tehoaine etikka onkaan. Kyllä vanha kansa tietää ja siirtää tätä viisautta myös muille sukupolville.
 • Se on vaan niin ihana ottaa pyykit koneesta kun ne on puhtaat ja raikkaat, pyykkietikan tuoksu haihtuu mutta se puhtauden tunne on erilainen kuin ilman pyykkietikkaa. Sama fiilis laadukkaasta tuotteesta kun käyttää palasaippuaa ja shampoota. Arkeen hemmottelua!
 • Saaren Taika tuotteet ovat vastaus minun rukouksiini puhtaista, lisä- ja säilöntäaineettomista tuotteista. Aloitin sheavoiteesta, jota alussa ihmettelin että miten siitä muka saa mitään irti kunnes keksin että pieni pala kämmeneen ja sitä hetken hieroo niin muuttuu notkeaksi, sillä rasvaan kasvot ja kropan, pienellä määrällä saa itsensä rasvattua. Suolasaippualla pesen nassun ja karpalo saippualla kropan. Saippuan tuoksu on ihana ! Toimii siis samalla kylpyhuoneen huonetuoksuna . Hiukset saa pöyheyttä Tyrnipalashampoolla ja latvat kiillon hoitoainepalalla. Huulet tulee suudeltaviksi Hunajahuulivoiteella. Pyykkietikka saa pyykin pehmeäksi ja pesukonekin raikastuu. Kauniit kääreet säästän. Luontokin kiittää näistä tuotteista
 • Ah, kalat vedessä tyytyväisinä uivat. Veteen ei kertynyt enää ikävää mikromuovimoskaa. Ihottuma ihmisten ihoilla loisti poissaolollaan. Olimme kaikin vaihtanut kemikaalit Saaren Taian Pyykkietikkaan.
 • Käytän pyykkietikkaa lattianpesuvedessä loraus mukana. Koirilla on oma huone, joka välillä haisee koiralle. Ei haise pesuaine-etikkaksittelyn jälkeen.
 • Käytän pyykkietikkaa niin kotitalousjäteroskisämpäreiden kuin vaipparoskiksenkin pesussa. Pesen myös saunan lauteet ja matot pyykkietikalla.
 • Vasta hiljattain sain viimein hankittua tätä himoitsemaani pyykkietikkaa (Talvi) ja kun olin käyttänyt sitä pyykin huuhteluun, levisi koko huusholliin ihana, raikas tuoksu, jonka mieskin kotiin tullessaan huomioi. Kostutan myös pölyrättiä pyykkietikalla ja pölyjen tilalle jää raikas tuoksu. Seuraavaksi kokeilen lisätä silitysrautaan veden sekaan tuomaan tuoksua.
 • Kaksikymmentä vuotta ulkovarastossa säilössä ollut ryijy raikastui Saaren Taika pyykkisaippualla ja pyykkietikkkahuuhtelulla. Väritkin kirkastuivat ihanasti.
 • Pyykkietikka raikastaa kivasti mm.navettavaatteet ja pojan inttivaatteet. Hyvä tuote!
 • Pyykkietikat ovat ihan loistavia. Testasin joskun kilpailijan tuotetta, mutta en pitänyt siitä, joten palasin jälleen Saaren Taika pyykkietikoihin. Ovat ihan loistava tuote, laadukas ja vielä kivannäköisessä pullossa.
 • Luontoyställisyys on parasta tuotteissanne ja tuotteitta ei ole testattu eläimillä,Olen ostanut pyykkietikkaa ja vaatteet tuoksuvat raikkaalta
 • Pyykkietikka!Pesen vaatteemme hajusteettomasti, koska meillä on pieni vauva. Pyykkietikat raikastavat pyykin ihanasti, mutta tuoksu ei jää vahvana kuivaan pyykkiin.
 • Pyykkietikka. Kirkastaa pyykin ja tekee pyykistä raikkaan,ei liian voimakas tuoksuinen, todella erinomainen tuote☺
 • Pyykkietikka aivan mahtavaa! Monikäyttöinen tuote. Mun mieleen tuoksut: piparminttu ja ruusu. Käytän mm pyykin huuhteluun, hajunpoistoon.
 • Pyykkietikat! ne on vaan parhaita mitä markkinoilla on!
 • Pyykkietikka pelastaa tahraiset vaatteet sekä tunkkaisuuden hajun, jos pyykit ovat ”unohtuneet” koneeseen, putsaa samalla myös konetta. Ei tarvitse erikseen mitään myrkkyjä käyttää.
 • Pyykkietikkaa tässä taannoin ruiskutin roskikseen kun oli banaanikärpäsiä ja ei sen jälkeen enää roskiksessa niitä näkynyt.
 • Ostin viimein tällä viikolla pyykkietikkaa ja siivoussaippuaa. Eilen käytin saippuaa ensimmäistä kertaa astianpesukoneessa ja lopputulos oli ällistyttävän hyvä. Enää en pese pyykkiä ilman etikkaa.
 • Pyykkietikkaa ollaan kokeiltu ja se on ollut ihanaa, varsinkin vauvanvaatteet on tulleet pehmeäksi ja lievästi hajusteyliherkälle ei aiheudu oireita niistä!
 • Pyykkietikat on ollu tosi hyviä ja etenkin piparmintusta pidin ❤️ raikas ja riittävän voimakas tuoksu.
 • Pyykkietikka mainio tuote. Pyykki tulee pehmeäksi ilman voimakasta tuoksua.
 • Pyykkietikka on ihana! Raikastaa pyykin ja tuoksuu sopivasti!
 • Pyykkietikka on aivan ihana tuote, raikastaa pyykin
 • Pyykkietikka. Loistotuote. Kirkastaa valkopyykin,poistaa epämiel.tuoksut
 • Minulla ollut käytössä tuo pyykkietikka. Ei enää koskaan huuhteluainetta
 • Pyykkietikka on ympäristötietoiselle (vai -tuskaiselle) ja allergiselle perheenäidille helpotus ja arjen sulostuttaja.
 • Pyykietikka on erinomaiseksi havaittu. Voi käyttää muuhunkin, kuin pyykinpesuun.
 • Pyykkietikkaa olen käyttänyt, täytyisi ostaakin sitä lisää, koska aivan kun sitä käyttäessä pyykit olisivat vähemmän koiran karvojen kuorruttamia. Kevät ja karvanlähtö…
 • Pyykkietikka on ihan ykköstuote, suosittelen lämpimästi joka kotiin! Tulee raikas tuoksu pyykkeihin ja sillä lähtee jopa musta hiusväri vessan altaasta…
 • Pyykkietikka ollut käytös, huikee tuote.vie hajut ja tuo raikkauden
 • Varmasti on kysyntää noille vahvemman tuoksuisille, musta tää oli tosi bueno vahvuus käytin normaalia pienemmällä annostuksella mutta silläkin tuoksu oli ihanan selkeä ja kun laitoin pyykit kuivamaan niin mun pikkukämppä tuoksui monta tuntia niiiin hyvälle eikä migreeni muistutellut kertaakaan itsestään kun eteeristen tuoksu on niin paljon raikkaampi! Ehdoton plussa riittoisuus, hyvä ja selkeä luonnollinen tuoksu jäi kuiviin vaatteisiin tosi kivasti tuoksumaan myös! Varmasti tällä saadaan houkuteltua entistä enemmän niitä huuhteluaineiden käyttäjiä pyykkietikan puoleen.
 • Pyykkietikka on ollut jo pitkään käytössä. Onhan se ihan ylivoimainen huuhteluaine!
 • Pyykkietikka ollut positiivinen yllätys. Raikas mutta puhdas loppu tulos aina.
 • Pyykkietikalla saa raikkaat ja ekologisesti pyykit pestyä. Ei allergisoivia pyykkiaineita.
 • Käytössä on pyykkietikka, joka on aivan loistotuote erityisesti mulle joka säännöllisesti unohtelen pyykkisatsin koneeseen. Ja käytän sitä joka tapauksessa kaikissa koneellisissa sekä suihkuttelen kassiin unohtuneisiin salikenkiin…
 • Laventeli-pyykkietikka on ehdoton suosikkini! Aloin jo karsia vaatekaapistani tunkkaisen hajuisia tummia vaatteitani, mutta sattumalta löysin teidän pyykkietikkanne. Ajattelin, etten mitään ainakaan menetä jos annan sille mahdollisuuden. Laitoin heti ensimmäisenä kaikki ällöttävän hajuiset tekstiilit pesuun pyykkietikan saattelemana, mutta odotukset eivät olleet kovin korkealla – varsinkin sen jälkeen kun haistoin pullossa olevaa etikkaa. Pesun ja kuivauksen jälkeen kaikki epäilykseni osoittautuivat kuitenkin turhiksi – vaatteeni tuoksuivat normaalilta, puhtaalta pyykiltä! Melkein puolet vaatekaappini sisällöstä ovat tummia matalassa lämpötilassa pestäviä vaatteita, jotka helposti muuttuvat tunkkaisen hajuisiksi. Olin siis todella onnellinen siitä, ettei minun tarvinnutkaan viedä kaikkea kierrätykseen. Tää pyykkietikka pelastaa tekstiilejä – ja on vielä luontoystävällinenkin!

Saaren Taika pyykkietikat

100% luonnolliset ja 100% biohajoavat Saaren Taika® pyykkietikat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.

Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena, siivouksessa.

Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.

Pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin!

Saaren Taika pyykkietikka Raikas – kokemuksia

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.