Täysekologinen Saaren Taika pyykkietikka kokemuksia

Täysekologinen Saaren Taika pyykkietikka kokemuksia

Asiakkaamme ovat kertoneet Saaren Taika pyykkietikoista, että ne sopivat monille hajusteherkille ja, että ne voittavat mennen tullen muut vastaavat tuotteet upeilla tuoksuyhdistelmillään!

Alta pääset lukemaan muutamia kokemuksia pyykkietikoistamme ja klikkaamalla kunkin tuoksun omaa painiketta, pääset lukemaan palautteita lisää!

”Pyykkipäivän piristys! Pyykkietikka raikastaa pyykin ja tekee niistä jotenkin paljon puhtaamman tuntuisia, ja kaikista kokeilemistani etikoista tämä on paras! Tuoksu on todellakin raikas, mutta ei ollenkaan liian voimakas omaan hieman tuoksuherkkään nenään. Kotimaisuus on myös plussaa. Tätä en vaihda!”

‘’Raikas Pyykkietikkaa ei ollut tarkoitus ostaa, koska aikaisempi kokemus pyykkietikasta ei ollut mieluinen. No, nyt muutaman koneellisen jälkeen olen todella yllättynyt lopputuloksesta! Vaatteet tuoksuu raikkaalle, ovat pehmeitä ja mikä ihmeellisintä värit näyttävät kirkkaammilta!! Ja vielä lisäksi, tuo pyykinpesukone on puhdistunut itsestään! Ei tästä voi sanoa muuta kun, että ihme aine! Tämä aine jää taatusti käyttöön!’’

Nyt löytyi tuote jolla saan pyykkini raikkaaksi. Olen kokeillut järkyttävän monia huuhteluaineita ja etikoita, mutta pyykkini ei vaan tuoksunut raikkaalle. Koneenikin on aika uusi joten ihmettelin, miksi pyykkini haisee oudolle joka kerta… Nyt vihdoin löytyi Raikas pyykkietikka, joka on raikastanut pyykkini pidemmän aikaa.”

”Kukkaketo pyykkietikka jättää pyykkiin vienon kukkaistuoksun, jopa ennakkoluuloinen mies tykkäsi tuoksusta kovasti. Pyykki jää pehmeäksi ja pyyhkeet tuntuvat pesun jälkeen imukykyisemmiltä kuin huuhteluinetta käyttäessä.”

”Kolmen karvaisen lemmikin huushollissa tarvitaan välillä raikastusta. Pyykkietikka Kukkaketo hoitaa kyllä sen homman hyvin niin pesukoneessa kuin suihkeena!”

Pyykistä tulee mukavan pehmeää ilman voimakkaita tuoksuja, jättäen tekstiileihin kuitenkin raikkaan, vienon kesäisen tuoksun. Asumme järven rannalla, joten pyykkietikka on myös ekologinen ratkaisu kemiallisten huuhteluaineiden sijaan. Suosittelen Kukkaketo pyykkietikkaa!”

‘’Kukkaketo Pyykkietikalla pyykeistä tulee sähköttömiä, raikkaita ja kone pysyy puhtaana.’’

‘’Hajusteherkälle Puuteri Pyykkietikka on sopiva erittäin miedon ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta. Pyykkietikka ei vain peitä hienhajua vaan hävittää sen.’’

‘’Puuteri Pyykkietikka on ihanan raikas, mutta silti tarpeeksi mieto tuoksu herkälle nenälleni. Hyvin raikastaa pyykit. Ei tarvinnutkaan muutamaa ummehtunutta pyyhettä heittää pois, kun otin pyykkietikan käyttöön.’’

Tuoksuherkkänä tykkään kun Puuteri pyykkietikka on mietotuoksuinen. Käytän aina pyykinpesussa pyykkietikkaa, pysyy vaatteet kunnossa, samoin pyykkikone.”

‘’Ihanan kevyt tuoksu, ummehtunut haju lähti pyykistä ja koneesta Laventeli Pyykkietikalla!’’

Laventeli pyykkietikka jättää ihanan raikkaan tuoksun pyykkeihin. Kuin olisi ulkona kuivatettu. Tuote tekee pyykin myös ihanan pehmeäksi. Nyt on ilo pestä pyykkiä!”

”En enää jättäisi Saaren Taika pyykkietikkaa pois pyykinpesurutiineistanl! Pyykistä tulee ihana raikkaan tuoksuista, pehmeätä ja koko perhe on samaa mieltä”

‘’Saaren Taika pyykkietikat ovat laadukkaita ja tekevät sen mitä lupaavat. Greippi Pyykkietikka on raikas ja pirtsakan tuoksuinen ja jättää pyykin pehmeäksi. Olen huomannut että Saaren Taika pyykkietikat eivät ”etikoidu” niin kuin jotkut muut pyykkietikat. Tuoksu säilyy hyvänä vaikka pulloa ei tulisi käytettyä vähään aikaan.’’

‘’Greippi Pyykkietikassa on ihanan vahva raikas tuoksu. Annosteluohjeen mukaan myös riittoisa.’’

Greippi pyykkietikka voittaa raikkaudellaan ja tuoksullaan muut kokeilemani pyykkietikat, aivan ihana lempparituote!”

Pyykkietikka Ruusu – kokemuksia

”Kyllä pyykistäni tuli niin ihanan raikasta. Aijempiin kaupoista ostamiini vastaaviin tuotteisiin en ole ollut tyytyväinen. Kokeillut monien eri firmojen tuotteita ja jääneet käyttämättä. Tämä nyt teiltä ostamani on todella hyvä. Kokeilen myöhemmin niitä muitakin, kunhan tämän olen käyttänyt. Kiitos!”

”Ihana kesän tuoksu lakanoihin! Olen käyttänyt pyykkietikkaa pesukoneen huuhteluainelokerossa sekä villaneuleiden viimeistelyhuuhtelussa käsin. Ihana pehmeys ja raikkaus.”

Pyykkietikka kevät – kokemuksia

“Pyykkietikka Kevät on kertakaikkiaan paras markkinoilla oleva pyykkietikka. Raikastaa pyykin oikeasti ei vain lupaa sitä!”

Parhaita pyykkietikoita. Raikastaa pyykin, koneen ja jopa huoneilman, kun kuivattaa sisällä pyykkiä.
En käytä käytä enää muita tuotteita huuhteluaineena.”

Pyykkietikka May Chang kokemuksia

“Mieletön tuoksu! Ja lopputulos mitä teki pyykeille oli aivan eri luokkaa mitä aiemmin käyttämilläni muiden valmistajien pyykkietikoilla. Pyykkietikoita on kovasti hehkutettu, mutta aiemmin en vau-efektiä ole kokenut kaupan aineilla. Nyt se tuli, pyykki ei meillä ole ollut noin hyväntuntuista pesun jälkeen koskaan! Todella laadukas tuote, joka painii ihan omassa sarjassaan!”

Ekologiset Saaren Taika pyykinpesuaineet löydät verkkokaupastamme tai alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.