Saaren Taika luonnonkosmetiikan 3in1 Volume ripsiväri kokemuksia

3in1 ripsiväri

“3 in 1 mascara oli todella positiivinen yllätys! Levittyy tasaisesti ja tekee kaiken minkä lupaakin! Ripsivärissä tosi hyvä harjapää. Tulen ostamaan tätä jatkossakin.”

”En ole muutamaan vuoteen voinut käyttää ripsaria ollenkaan, koska herkät silmät alkavat heti vuotaa ja väri leviää luomivakoihin. Tämä ei ärsytä silmiä lainkaan ja pysyy jämäkästi ripsissä. Lisäksi näyttää tosi kivalta” 

Paras ostamani ripsiväri. Kestää hyvin päivän ripsissä ja helppo puhdistaa.

Ripsiväri tarttui hyvin ripsiin ja ripset näyttivät luonnollisen pitkiltä. Allergiset silmäni eivät reagoineet mitenkään väriin. Olen todella tyytyväinen.”

Ripsiväri on tosi hyvä herkille piilolinssi-silmille. Kestää hyvin ripsissä, silmiä ei kirvele päivän aikana. Hyvä ostos.”

Mascara levittyy ripsiin hyvin tasaisesti, eikä jätä kokkareita. Pysyy myös tahraamatta silmänalusia ”pandamalliin”. Ei myöskään ärsytä herkkiä silmiäni. Tulen käyttämään tätä tuotetta myös jatkossa.”

”Ensimmäinen mascara, joka saa olemattomat ripseni näyttämään tuuheammilta ilman paakkuja. Olen todella tyytyväinen!”

”Ripsiväri on kaikkea mitä lupaakin olevan! Levittyy hyvin, ei paakkuunnu. Kestää ripsissä hyvänä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Minulla on luonnostaan pitkät ripset jotka ottaa ajoittain kiinni yläluomeen, ripsiväri ei sinne kuitenkaan tuhriintunut. Kestää myös sään vaihtelut ja kostean höyryn. Katsotaan mitä pakkaskelistä jatkossa tuumaa. Hyvä ostos kaikenkaikkiaan, jatkoon!”

”Saaren Taika 3 in 1 Ripsiväri on parasta ripsaria, mitä ikinä olen käyttänyt! Jäi L*****e kakkoseksi! Eikä kirvele silmiä.”

“Saaren Taika 3 in 1 ripsiväri on täydellinen tuote! Vanha ripsari joutaa roskiin ja tästä tuli heti mun uusi luottotuote, myös tyttärelle lähti tilaukseen omansa 🙂 Oon todella skeptinen ja kriittinen kuluttaja mitä tulee ripsiväreihin, tästä en keksi mitään vikaa!!”

“3in1 Volume Mascara Black on ihan “must”! Olen meikannut 13-vuotiaasta. Vuosien kuluessa olen allergisoitunut milloin millekin, esim. parabeeneille, propylenglykolille jne. En enää meikkaa usein, mutta niin tehdessäni haluan myös käyttää ripsiväriä. Sopivan löytäminen on nyt ollut hankalaa. Yhtä merkkiä käytin vuosia, kunnes se ei enää sopinut. Etsintä alkoi. Aina vähän aikaa joku ja taas silmät itkivät, luomet ärtyivät, turposivat ja punoittivat. Nyt olen useampia kertoja käyttänyt tätä ja olen tyytyväinen. Ripsari pysyy hyvin ja lähtee helposti pesemällä pois. Oireita ei ole tullut. Saan taas meikattua silmät!”

”Superhyvä ripsiväri. Pysyvyys on loistava ja ripsiin tulee hienosti lisää pituutta. ”

”Saaren Taika 3in1 Ripsiväri kiinnittyy erittäin hyvin ja pysyy koko päivän. Ei myöskään paakkuunnu, eikä aiheuttanut minulle (allergikko) mitään ongelmia. Suosittelen käyttöä.”

”Huikea ripsiväri! Olen erittäin tyytyväinen Saaren Taika ripsiväriin: ripsiin tulee sekä pituutta että tuuheutta, poistaminenkin on helppoa. Silmäni ovat erittäin arat, tätä ripsiväriä kestivät hyvin.”

Pysyy hyvin koko päivän vaikka vähän hikoiluttaisi, ei tahraa ja ei varise, mutta puhdistuu helposti.”

”Olen nyt käyttänyt tätä ripsaria useamman viikon ajan. Tuote on aivan mainio, juuri sitä mitä luvataan! Ei paakkuunnu ripsiin, saa hyvin pestyä pois, ripset näyttävät tuuheilta ja pitkiltä. Parasta on se, että tietää, että tuote on luonnollinen, eikä aiheuta ympäristölle liikaa kuormitusta. Jatkoon menee!”

”Jo parin käyttökerran jälkeen voi sanoa, että huippu ripsari! Levittyy hyvin, erottelee ripset ja kestää hyvin koko päivän sotkematta. Tuntuu heti kiinnittyvän hyvin ripsiin, ei ole tahmea kuten monet ripsivärit. Vahva suositus.”

”Allergeenisuuden vuoksi ollut hankala löytää mascaraa, joka ei aiheuttaisi kutinaa. Kokeilin ja silmät eivät reagoineet. Ihanaa.”

”Pysyy hyvin koko päivä. Ei karise eikä myöskään tahraa. Maskara on tuuhea ja sillä on hyvä levittää ripsiväriä ripsiin. Muutamalla vedolla saa ripset näyttävät hyvältä. Minulla on herkät silmät niin ripsiväri ei ole aiheuttanut minulle allergisia reaktioita. Erittäin hyvä tuote.”

”Kevyt silmissä, ei ala varista. Ripset tuntuu kosteutetuilta ja lähtee helposti pois pesussa, ei panda silmiä pesun jälkeen.”

Isolla harjalla saa nätit, erotellut ripset. Ei varise eikä tahraa rasvaistakaan ihoa. Helppo puhdistaa pois illalla.”

”Minulle on herkät ja kuivat silmät, joten mascaran suhteen olen kokeillut monia ja pettymys on ollut tuloksena. Tilasin 3in1 Volume Mascaran ja ensikokemukset ovat olleet positiivisia. Mascara ei aiheuttanut silmien kirvelyä, uskon, että tässä on yksi lisää suosikiksi Saaren Taika tuotteista.”

Epäilin ripsivärin kestävyyttä mutta todettava on – kaikki mitä on luvattu toimii. Olen 73 ikävuoteen mennessä käyttänyt jos jonkinlaista ripsiväriä. Rillipäisenä todennut harva ripsari on varisematta pysynyt. Nyt se on löytynyt mun ehdoton suosikki. Tässä tuotteessa pysyn!”

”Mascaran nelikulmaisen muodon vuoksi mukava käyttää. Helppo levittää kauttaaltaan ripsiin, jolloin syntyy vaikutelma pidemmistä ja tuuheammista ripsistä.

”Yllätyin iloisesti ripsiväristä, kun silmiä ei lainkaan kirvele. Olen allergikko ja lähes kaikki muut mascarat jäävät kirvelyn vuoksi käyttämättä. Tämä tuhri vähän silmänalusia, mutta putsauksella siitä selvitään – jatkoon”

”Miellyttävän tuntuinen, levittyy tasaisesti ripsille. Ehkä voisi olla hieman kapeampi harja.”

Ripsiväri ei valu, ei kirvele!”

”Näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin jo sanoa että mascara on todella hyvä. Hienosti levittyy eikä paakkuunnu ripsiin. On kevyt ja pysyy ripsissä eikä ole silmäluomissa päivän päätteeksi. Suosittelen kyllä kokeilemaan ja ihastumaan.”

”Väri on ohutta ja levittyy siististi. Ei leviä eikä sotke rasvoittuvia luomia. Paras luonnollinen ripsiväri mitä olen kokeillut!

Luonnollinen 3in1 ripsiväri antaa ripsillesi pituutta ja tuuheutta ilman paakkuja. Sen luonnolliset öljyt hoitavat ja kosteuttavat ripsiäsi antaen samalla suojaa ulkoisilta rasituksilta.

Ripsivärin sisältämä karnaubavaha on luonnollinen ainesosa, joka takaa ripsivärin tasaisen levityksen ripsille. Karnaubavaha auttaa ripsiä pysymään pehmeinä ja joustavina.

Riisilesevaha antaa ripsille volyymia.

Auringonkukkaöljy ripsivärissä edistää ripsien kasvua ja tekee niistä täyteläisemmät.

Ripsivärin kestävyyttä ja tahraamattomuutta on tehostettu lisäämällä ripsiväriin arabikumia, joka tehostaa ripsivärin tarttumista.

Ripsivärin sisältämä risiiniöljy tuuheuttaa ripsiä.

Kastanjauute suojaa ripsiäsi. Sen sisältämät antioksidantit suojaavat ripsiäsi ympäristön haitallisilta vapailta radikaaleilta.

Kestävä ja tahraamaton.

”Muutaman päivän käytön jälkeen ripsiväri tuntuu oikein hyvältä. Väri pysyy hyvin ripsissä ja levityy kivasti.

”Siisti jälki ja sottaamaton ripsiväri!”

Ripsiväri sopii hyvin herkille silmilleni. Harjaan tulee sopivasti väriä, ettei tule paakkuja ripsiin.”

”3in1 Volume Mascara Black: Timmi tuttavuus, hyvin erotteleva ja antaa syvyyttä katseeseen. Suosittelen!”

”Ripsari toimii minulla. Ei ärsytystä.”

”Ihan huippu ripsiväri, ei karise, ei leviä. Jokainen nainen on tämän arvoinen”

”Loistava ripsiväri. Harja on erittäin hyvä. Väri levittyy hyvin ja sitä on helppo kerrostaa. Pysyy koko päivän eikä varise, mutta on helppo putsata pois.”

3in1 volume mascara black ripsiväri teki minkä lupasi. Minunkin tynkäripseni tuntuivat räpsyiltä! Hyvä tuote!”

Ripsiväri tuuheuttaa ja tekee kauniit pitkät ripset, pysyy hyvin mutta silti helppo poistaa.”

”Vähän skeptinen olin tuon ison ripsiväriharjan kanssa. Pienen harjoittelun myötä ,olen kyllä positiivisesti yllättynyt tuotteesta. Harja toimii miun lyhyissä ripsissä hyvin ja väri kestää päivän aherrukset. Lämpimällä vedellä olen poistanut ja sekin toimii hyvin. Kyllä suosittelen ripsaria!!”

Saaren taika 3in1 volyymi ripsiväri kokemuksia

”Kävin lauantaina ostamassa Saaren Taian Volyymi ripsivärin ja tänään pääsi testiin. Monen montaa ripsiväriä olen kokeillut mutta tämä on kyllä mainitsemisen arvoinen. Minulla on rasvoittuvat luomet ja tämä ripsiväri ei kirvellyt/sutannut. Ripsivärin poistoon käytin misellivettä ja muutama pyyhkäisy ja ripset olivat puhtaat. Ihan loistava tuote! Voin vihdoin käyttää ripsiväriä pelkäämättä sen kirveltävän silmiä!”

”Tätä ei olla turhaan hehkutettu! Laitoin tänä aamuna ripsiini, ja heti ymmärsin että nyt on tainnut tulla tehtyä kunnon hankinta. Tietysti päivän päätteeksi tiedän värin kestosta sun muusta enemmän, mutta ensi tuntuma ripsissä on lupaava ja ripsivärin harjakin tuntuu hyvältä.”

Kestävä tahraamaton mascara ripsiväri

Paras luonnonkosmetiikan ripsiväri!

Osta paras luonnonkosmetiikan ripsiväri Saaren Taika nettikaupasta tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.