[KISA ON RATKENNUT] Etsi joutsen ja voita 100:lla eurolla Saaren Taikaa

Voita 100_lla eurolla saaren taikaa

Kisa on ratkennut ja voittaja löytyi tällä kertaa Laitilasta, hän n Päivi S. Onnea Päivi! Olen juuri laittanut sinulle sähköpostia 🙂

Suosittu etsintäkisamme saa jatkoa! Etsimällä joutsenen voit voittaa 100:lla eurolla Saaren Taikoja!

Etsi joutsen sivuiltamme ja voita 100€ arvosta Saaren Taika tuotteita!

Olemme piilottaneet www.saarentaika.com sivuille kuvanmukaisen joutsenen (samanlainen kuin yllä, mutta etsittävä kuva sijaitsee eri sivulla!).

VIHJE 1: Joutsen on jossakin päin blogissamme 🙂 Onnea etsintään!

SÄÄNNÖT

  • Etsi joutsen, kerro sähköpostissa pr@saarentaika.com mistä se löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt joutsenen tai missä se piileskelee. Paljastamalla joutsenen sijainnin, rajaat itsesi pois arvonnasta.

Kisa on käynnissä 13.2. klo 9 asti ja kaikkien siihen mennessä joutsenen löytäneiden ja sähköpostia laittaneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen Saaren Taika tuotepalkinto.

Voittajalla on viikon verran aikaa ilmoitella yhteystietojaan ja lunastaa pakintonsa. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuvien kesken.

Pidätämme oikeuden siirtää etsittävä kuvake mikäli joku osallistujista paljastaa sen sijainnin. Pidätämme myös oikeuden muuttaa kisan sääntöjä, mikäli se on kisan jatkumisen kannalta tarpeen.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.