ETSINTÄKISA! VOITA SATASELLA SAAREN TAIKAA VAIKKA PUKIN KONTTIIN!

Jouluinen etsintkisa starttaa! Voita satasella Saaren Taikaa!

Käynnistimme jälleen meidän huippusuositun etsintäkisamme! Etsimällä Joulupukin helposta paikasta jostakin päin kotisivuiltamme voit voittaa 100:lla eurolla Saaren Taikoja!

Olemme siis piilottaneet jonnekin www.saarentaika.com sivuille kuvanmukaisen Joulupukin (samanlainen kuin kuvassa, mutta etsittävä kuva sijaitsee eri sivulla!).

SÄÄNNÖT

  • Etsi Joulupukki, kerro sähköpostissa pr@saarentaika.com mistä se löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt Joulupukin tai missä se piileskelee. Paljastamalla Joulupukin sijainnin, rajaat itsesi pois arvonnasta.

Kisa on käynnissä 27.12. klo 10 asti ja kaikkien siihen mennessä Joulupukin löytäneiden ja sähköpostia laittaneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen Saaren Taika tuotepalkinto.

Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla ja hänellä on viikon verran aikaa ilmoitella yhteystietojaan ja lunastaa pakintonsa. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Pidätämme oikeuden siirtää etsittävä kuvake mikäli joku osallistujista paljastaa sen sijainnin. Pidätämme myös oikeuden muuttaa kisan sääntöjä, mikäli se on kisan jatkumisen kannalta tarpeen.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.