Hauvan Hoiva™ lemmikkituotteet kokemuksia

Saaren Taika luonnollinen koirashampoo Hauvan hoiva-2779

Hauvan Hoiva Kaura & Kamomillashampoo kokemuksia


“Aivan ihana shampoo meidän kolmelle koiralle, joista kaksi on villakoiria. Hauvan Hoiva shampoo pala kestää yli vuoden! Vaikka meillä on villakoirien pesua paljon. Ihanaa on sekin, että tuote ei tuoksu synteettiselle hajusteelle, niin kuin monet koirien shampoot tekevät.. Lämmin suositus!”

“Hauvan Hoiva Kaura & Kamomilla shampoo on erittäin miellyttävä palashampoo. Koirani hilseily vähentynyt huomattavasti ja turkki jotenkin paljon kiiltävämpi. Ja koska olen itse melko herkkä erilaisille kemikaaleille, tämä ei itseäni alkanut kutittaan kesken pesun niinkuin melko useat kokeilemani koirashampoot! Amerikanbulldoggikin nautti siis kovasta pesusta”

‘’Raastoin Hauvan Hoiva perusshampoota suihkepulloon ja pesu lenkin jälkeen onnistuu nopeasti valmiilla liuoksella. Hävittää hyvin epämiellyttävät hajut.’’

“Hauvan Hoiva perusshampoo on hyvin vaahtoava ja varmasti riittoisa, kun ei paljon tuhlaannu kerta pesussa. Ihanan puhutaan tuntuinen kiiltävä karva tuli meidän Weilssille. Ihanasti kihartui karva pesun jälkeen. Selvästi turkki tykkäsi shampoosta ja Osmo myös ♥️”

“Hauvan Hoiva Kaura & Kamomilla shampoo on ollut pahasta kesäihottumasta kärsivän ponin luottoshampoo kesäisin. Kutiseva ja ärsyyntynyt iho rauhoittuu silmin nähden. Pari kertaa viikossa pessyt pahiten kutisevat kohdat ja iho on pysynyt ehyenä koko kesän. Ei ole tarvinnut ihottumaloimia ollenkaan! Riittoisa tuote, yksi saippua kestänyt kahden kesän verran.”

”Nyt on ihan pakko laittaa Isosti Kiitosta Hauvan Hoiva Kaura & Kamomilla shampoosta.
Minulla on kaksi villakoiraa. Sopivan shampoon löytäminen on ollut haasteellista ja pesun jälkeen on ollut ihan pakko käyttää hoitoainetta, että turkkia on pystynyt käsittelemään.
Nyt olen onnesta soikeana, kun shampoon levittäminen on supervaivatonta, turkin huuhtelu helppoa, ei tarvitse hoitoainetta, eikä jäänyt takkuja!!! Järjettömän hyvä tuote! Kiitos.”

”Koirallani on synnytyksen jälkeen pohjavilla hieman vähissä ja hän rakastaa uimista (jokainen kuralampi jne). Hauvan Hoiva pesee tarvittaessa turkin ja samalla tuntuu hellävaraiselta omaankin ihoon.”

”Toimii koiriemme (toinen kihara, toinen laineikas karvatyyppi) lyhyissä kesäturkeissa hyvin. Helppo levittää palalla tasaisesti joka paikkaan, vaahtoaa riittävästi ja miellyttävä, lähes hajuton tuoksu.”

”Hauvan Hoiva Kaura & Kamomilla shampoo oli tosi mukava ja kätevä – vaahtosi kivasti ja pesi hyvin, mutta oli helposti poishuuhdeltava. Tämä jää käyttöön!”

”Miellyttävä käyttää ei tarvinnut paljoa kun jo vaahtosi mukavasti, karkeakarvainen kääpiömäykky tykkäsi myös, kun tuoksu ei ole liian vahva, turkki tuntui mukavalta pesun jälkeen , tämä jää meille kyllä jatkuvaan käyttöön.”

“Olen käyttänyt shampoota vasta muutaman kerran, mutta huomasin jo vaikutuksen. Pesee hiukset tosi puhtaaksi eikä kampaan jäänyt lainkaan hiuksia. Tätä ihmettelin itsekin, sillä käytän pesun jälkeen aivan samoja hoitoaineita kuten aikaisemmin.”

“Pesun jälkeen hiukset tuntuivat hyviltä, oli kiiltoa ja hiukset eivät olleet sähköiset.”

“Toimii jo parin käyttökerran jälkeen. Olen yllättynyt ja erittäin tyytyväinen.”

”Tänään lähti mummukoiralle testiin Saaren Taian Hauvan Hoiva Kaura-Kamomilla Shampoo. Oikealla mummu näyttää siltä kun sen yli olis ajettu ruohonleikkurilla, mutta ei ole. Mummu on vain likainen ja trimmaamaton koska mummun äiti on kovin saamaton pesupuuhissa.

Vasemmalla kovin tyytyväinen pesty, trimmattu ja erittäin miedolle ja puhtaalle tuoksuva mummu. Mummun äiti jopa tällä kertaa tykkäsi pesupuuhista kun shampoon sai hieroa helposti suoraan shampoopalasella mummun kasteltuun turkkiin.

Mummu ja äiti kiittää. ❤️”

 

”Kokeilin loppukesästä ensimmäistä kertaa tilaamaani Hauvan Hoiva Kaura&Kamomilla-saippuaa tolle paimenelleni.Tämä on SUPERsaippua koiralle! Helppo levittää palaa hieromalla ympäri koiraa. Vaahtoaa sopivasti ja ihanaa, kun ei tuoksu juuri millekään. Huuhtoutuu pois todella helposti. Ei kuivata karvaa eikä ihoa (ei koiran eikä pesijän). Mukavaa myös, kun ei tarvitse varoa saippuan roiskumista koiran silmään, korvaan tai suuhun, koska se ei sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia.”

”Nyt on ihan pakko laittaa Isosti Kiitosta Hauvan Hoiva Kaura & Kamomilla shampoosta. Minulla on kaksi villakoiraa. Sopivan shampoon löytäminen on ollut haasteellista ja pesun jälkeen on ollut ihan pakko käyttää hoitoainetta, että turkkia on pystynyt käsittelemään. Nyt olen onnesta soikeana, kun shampoon levittäminen on supervaivatonta, turkin huuhtelu helppoa, ei tarvi hoitoainetta, eikä jäänyt takkuja!!! Järjettömän hyvä tuote! Kiitos.”

”Hauvan Hoiva shampoo on helppokäyttöinen ja koiraan jäi hyvä tuoksu. Helposti huuhtoutuva pesuaine. Ei kutittelua pesun jälkeen, koirakaan ei mutkellellut matoilla pesun jälkeen eli hyvä tuoksu siitäkin.”

”Valkoinen hevosen häntä ei ole tavallisilla shampoilla tullut näin puhtaaksi. Näin syksyllä myös jalat ovat todella likaiset, mutta nekin tämä saippua pesee helposti ja hellästi puhtaaksi. Erittäin hyvä puoli on, että se huuhtoutuu helposti pois ja on hellä iholle.”

Helppo käyttää, kuution muotoinen pala pysyy hyvin kädessä ja levittyy hyvin. Hauvan Hoiva shampoo lähtee hyvin huuhtelemalla pois koiran turkista ja jättää miellyttävän pehmeän karvan. Suosittelen!”

”Mahtava koirashampoo, joka vei tuoksun peuranjätöksistä turkissa yhdellä pesulla!”

”Shampoo huuhtoutui koiran turkista erittäin helposti, eikä jäänyt oloa, että jäiköhän shampoota jonnekin. Koiran turkista tuli ihanan ilmava ja pehmeä.

”Koiran turkki tuli ihanan tuntuiseksi, eikä kutise enää. ”

”Lagotollamme on ollut ajoittaista kesäkutinaa tarkasta ruokavaliosta huolimatta. Ajattelin kokeilla tätä Saaren Taika-tuotetta ja hyvältä vaikuttaa ainakin näin alkuun. Viikko pesusta, ei ole kutinaa, mutta lisäksi karvan kihara jäi jämäkäksi (jotkut tuotteet tekevät kiharoista löysiä). Joten tuntuu sopivan oikein hyvin meidän koirallemme.”

”Tosi hyvä saippua, helposti vaahtoava ja koiran turkki kiiltää ja on pehmeä pesun jälkeen. Tehokas sillä jo yksi pesukerta riitti puhtaaseen lopputulokseen eikä karva jäänyt rasvaiseksi. ”

”Hauva shampoo toimii lapinkoiralla, tosin turkki ajeltu ihottuman takia 2kk sitten. Teidän tuote toimii paremmin kuin lääkäriltä ostettu shampoo. Ennen joutui pesemään vähintään kerran viikossa kun alkoi tulehduksen ja hilseilyn takia haisemaan. Nyt 2 kertaa pesty Hauvan Hoivalla, niin 3 viikkoa menee hyvin pesemättä ja hilseily vähentynyt huomattavasti. Hyvin saa sualla hieroen shampoon ihoon asti. Kiitos tuotteista!”

Hauvan Hoiva palashampoo on helppo käyttää ja vaahtoaa runsaasti, mutta on helposti huuhdottava. Tuoksu on todella mieto ja pala on riittoisa. Atoopikkokoiran iho on pysynyt hyvänä, ei punoitusta.”

Hauvan Hoiva Perushampoo kokemuksia

 

“Lagottomme kihara turkki oli helpompi pestä Hauvan Hoiva hampoolla, saippuapalaa oli kätevä hieroa jalkoihin jotka yleensä on ne rapasimmat, verraten nestemmäiseen saippuaan, jota menee paljon hukkaan tassupesussa. Pesun jälkeen turkki oli pehmeä. En lisännyt hoitoainetta turkkiin pesun jälkeen, silti kihara tuntui pysyvän ekan kokeilun jälkeen kauniina.”

“Puudelin runsaanlainen hilseily loppui eka pesuun eikä pesijänkään kädet kuiva!” 

“Hauvan Hoiva shampoota käytettäessä tuli todella puhdas turkki ja huuhtoutuu hyvin pois. Hoitoainetta ei tarvinnut käyttää. Turkista tuli silkin pehmeä ja ihanan tuntuinen. Muita koiran shampoota en enää käytä.”

”Pesin meidän berninpaimenkoiran Hauvan Hoiva shampoolla ,toimi oikein hyvin. Hieroin saippuaa koiran turkkiin jonka olin ensin kastellut. Vaahtosi sopivasti ja mikä hyvä, ei tuoksua ja koirakin oli tyytyväinen. Vaahto huuhtoutui helposti koiran turkista. Ison koiran pesu on kuluttanut koirashampoopullon lähes kerralla mutta tämä shampoo on riittoisaa. Turkin kuivuttua oli koira puhdas ja turkki oli hyvinvoivan näköinen. Voin suositella tätä saippuaa!”

”Minulla on Mittelspitz eli runsasturkkinen koira. Tykkään tuotteesta. Sopiva mieto tuoksu. Huuhtoutuu hyvin. Turkki kiiltää. Yllätys turkki ei kaivannut hoitoainetta. Kuivuttua tuntui, että roskat ei tartu ihan niin helposti ja kuivuu nopeammin uinnin jälkeen.”

Ihanan hoitava ja hyväntuoksuinen shampoo meidän villakoiraneidille. Eikä kuivata omistajankaan käsiä pesun aikana!

Meidän kolme walesia pesty tällä ihanalla palashampoolla! Pehmeä vaahto ja hoidettu lopputulos! Turkit kiiltää ilman ylimääräisiä kemikaalejakin! Kannatti kokeilla!

”Olen todella yllättynyt. Jo ensimmäinen turkin pesu osoitti kuinka hellästi tehokas saippua on! Karvaturkin ihohilse katosi melkein kokonaan ja turkkikin kiiltää! Lempeä vaahto ja tuoksu! Olemme molemmat Katla-koiran kanssa tyytyväisiä.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.