Hauvan Hoiva™ lemmikkituotteet kokemuksia

Saaren Taika luonnollinen koirashampoo Hauvan hoiva-2779

Hauvan Hoiva™ Kaura & Kamomillashampoo lemmikeille:

” Shampoo huuhtoutui koiran turkista erittäin helposti, eikä jäänyt oloa, että jäiköhän shampoota jonnekin. Koiran turkista tuli ihanan ilmava ja pehmeä. “

“Koiran turkki tuli ihanan tuntuiseksi, eikä kutise enää. “

“Lagotollamme on ollut ajoittaista kesäkutinaa tarkasta ruokavaliosta huolimatta. Ajattelin kokeilla tätä Saaren Taika-tuotetta ja hyvältä vaikuttaa ainakin näin alkuun. Viikko pesusta, ei ole kutinaa, mutta lisäksi karvan kihara jäi jämäkäksi (jotkut tuotteet tekevät kiharoista löysiä). Joten tuntuu sopivan oikein hyvin meidän koirallemme.”

“Tosi hyvä saippua, helposti vaahtoava ja koiran turkki kiiltää ja on pehmeä pesun jälkeen. Tehokas sillä jo yksi pesukerta riitti puhtaaseen lopputulokseen eikä karva jäänyt rasvaiseksi. “

“Hauva shampoo toimii lapinkoiralla, tosin turkki ajeltu ihottuman takia 2kk sitten. Teidän tuote toimii paremmin kuin lääkäriltä ostettu shampoo. Ennen joutui pesemään vähintään kerran viikossa kun alkoi tulehduksen ja hilseilyn takia haisemaan. Nyt 2 kertaa pesty Hauvalla, niin 3 viikkoa menee hyvin pesemättä ja hilseily vähentynyt huomattavasti. Hyvin saa sualla hieroen shampoon ihoon asti.Kiitos tuotteista!”

Hauvan Hoiva™ Perushampoo

Ihanan hoitava ja hyväntuoksuinen shampoo meidän villakoiraneidille. Eikä kuivata omistajankaan käsiä pesun aikana!

Meidän kolme walesia pesty tällä ihanalla palashampoolla! Pehmeä vaahto ja hoidettu lopputulos! Turkit kiiltää ilman ylimääräisiä kemikaalejakin! Kannatti kokeilla!