Muovitonta sheivaamista miehille ja naisille!

zero waste safety razor saaren taika

Osta ekologinen höylä alla näkyvän tuoteupotuksen kautta tai siirru Saaren Taika Shoppiin nettiostoksille!

Muovitonta sheivaamista miehille ja naisille!

No.1 Eco® by Saaren Taika sheivaaja soveltuu kaikenlaiseen sheivaamiseen. Se on varustettu painoitetulla päällä, jonka ansiosta terä liukuu vaivattomasti ja tarkasti ihollasi. Painoitetulla sheivaajalla ajaessa sinun ei tarvitse käyttää voimaa terän painamiseen iholle. Tartu vain kahvaan kevyesti sormenpäilläsi ja anna sheivaajan liukua sulavasti ihollasi, jolloin sheivausjälki on aina tarkkaa ja tasaista.


Yli 2 biljoonaa kertakäyttösheivaajaa päätyy jätteisiin joka vuosi! No:1 Eco sheivaaja auttaa pääsemään eroon yhdestä arjen muoviesineestä.


Saat No:1 Eco sheivaajasi mukana 5 varaterää. Erinomaiset kaksoisterät ovat platinapäällysteisiä ja ne kiinnittyvät tiukasti sheivaajaasi, antaen sinulle tarkan ajotuloksen sekä sileän ihon kerta toisensa jälkeen. Perinteisen sheivaajan lisäetuna on terän ja rungon välinen rako, jonka ansiosta karvat pääsevät pois terän päästä sen sijaan, että juuttuisivat terien väliin, kuten kertakäyttösheivaajilla ajaessa usein saattaa käydä.


No:1 Eco sheivaajan varsi on kestävästi kasvatettua pakistanilaista ruusupuuta, jonka sisus on ruostumatonta kromipäällysteistä messinkiä.


Voit käyttää Saaren Taika Teepuusaippuaa sheivaussaippuana. Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.