Saaren Taika tarjoukset Myllyssä 10.4.2022 asti

Saaren Taika Mylly tarjoukset

MYLLYSSÄ SUOSIKKITUOTTEITA NYT JOPA -30%!

Blogin lopussa Sinulle mahtava -5% lisäale näyttämällä kuponkia kassalla. Suuntaa purjeesi kohti Myllyn myymäläämme, nimittäin nyt edullisesti täsmätuotteita mm. näppyjen ehkäisyyn kasvoiltasi, päänahan kutinan- ja hilseilyn ehkäisyyn sekä ihania tuoksuja kodin tekstiileillesi! Tule ostoksille nopeasti, sillä tarjoukset ovat voimassa vain viikonlopun ajan!

Löydät meidät Kauppakeskus Myllyn 2. kerroksesta aivan ravintolamaailman vierestä!

Saaren Taika Mylly kevät tarjoukset

Täsmätuotteet akneiholle edullisin hinnoin.

-30% erityisesti akneiholle suosittu nestemäinen Teepuusaippua kätevässä pumppupullossa! Sen sisältämät luonnolliset ainesosat ehkäisevät näppyjen muodostumista kasvoillesi ja vartalollesi kuitenkaan kuivattamatta ihoasi. Sadat asiakkaamme ovat saaneet Teepuusaippualla nopeasti apua hormoninäppyihin, akneen ja epäpuhtauksiin. Katso asiakkaidemme ennen- ja jälkeen kuvia Teepuusaippuan tehosta ja vakuutu!

Saaren Taika Teepuusaippua tarjous

Mustapäitä poistava Salisyylihappo tehovoide nyt -20%

Epäpuhtauksia ehkäisevä Salisyylihappo tehovoide avaa ja vähentää laajentuneita ihohuokosiasi sekä poistaa tehokkaasti mustapäitä. Voide on todella riittoisa. Levitä pieni määrä voidetta 1-2 kertaa viikossa hoidettavalle alueelle ja anna vaikuttaa yön yli. Parhaimman hyödyn saat kun käytät sitä yhdessä Nestemäisen teepuusaippuan kanssa, joka puhdistaa kasvosi hellävaraisesti ehkäisten näppyjen ja tulehduksien muodostumista.

“Salisyylihappo tehokkaasti hävitti näppyjä jo ekan käytön jälkeen eikä kuivattanut ihoa.”

Voit ostaa tehokkaan Salisyylihappo tehovoiteen myös tuoteupotuksen kautta:

Sulfaatittomat ja luonnolliset Palashampoot -25%

Haluatko päänahkaasi nopeasti rauhoittavan ja kutinaa ehkäisevän sulfaatittoman shampoon?

Korkealaatuisista luonnollisista ainesosista valmistetut palashampoomme on kehitetty hillitsemään mm. päänahan kutinaa, hilsettä, hiustenlähtöä sekä päänahan kuivuutta.

Tule hakemaan juuri sinulle sopiva luonnollinen palashampoo myymälästämme nyt -25% alennuksella!

PS. Tiesitkö, että kannattaa välttää sulfaatteja (SLS, sodium lauryl sulfate) sisältäviä shampooita?

Sulfaatit ovat runsaasti vaahtoavia ja puhdistavia ainesosia, jotka poistavat ihon hyvät rasvat ja voivat aiheuttaa ihoärsytystä, kutinaa ja voimakasta ihon kuivumista.

Saaren Taika silityssuihke tarjous

Raikas tuoksu kotiisi ja tekstiileillesi Silitys-/raikastussuihkeilla nyt -20% alehintaan!

Tunkkaiset kaapin uumenissa lojuneet tekstiilit, jalkahieltä haisevat kengät ja lemmikkien pedit saat nopeasti raikkaan tuoksuisiksi riittoisilla Silityssuihkeillamme.

Pieni suihkaus raikastettavalle tekstiilille antaa pitkäkestoisen hajuaistiasi hellivän tuoksun ärsyttämättä hengitysteitäsi.

Silityssuihkeemme sopivat erinomaisesti myös silitykseen ja auttavatkin nopeasti suoristamaan rypyt verhoista sekä poistamaan hajuja.

Minkä kolmesta lumoavasta tuoksusta haluat kotisi tekstiileille; mieto ja puhdas Puuvilla, rauhoittava Laventeli vai kenties lämmin yrttinen Kashmir?

Kosteuttava ruusu-aloe kasvovesi

Kasvoiltasi ylimääräisiä epäpuhtauksia poistava Ruusu-aloe kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistusrutiinisi ja raikastaa kasvosi kuumana kesäpäivänä hiestä ja muista rasitteista, joita ilma kasvoillesi aiheuttaa!

Kasvovesi jättää kasvosi puhtaiksi ja kosteutetuksi. Sen jälkeen voit viimeistellä ihonhoitorutiinisi sinulle sopivalla seerumilla, joka sitoo kasvoveden tuoman kosteuden ihollesi ja näin saa ihosi voimaan paremmin. Aloe retinoli kasvoseerumimme on hyvä valinta näppyläiselle iholle, sillä sen sisältämä arnikkiöljy ehkäisee tulehduksia ja näin sopii erinomaisesti mm. akneiholle.

Saaren Taika Ruusu-aloe kasvovesi tarjous

akneiholle hellävarainen mikrokuorinta

Tehokas ja hellävarainen Acai & Gojimarja mikrokuorinta on anti-age vaikutteinen ja hellävarainen tehopuhdistaj keväiseen kasvojenhoitoon.

Kuorimalla kasvojesi ihoa säännöllisesti, saat ihohuokosesi puhtaiksi ja muiden ihonhoitotuotteidesi tehokkuus ihollasi kasvaa.

Mikrokuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia jättäen ihosi kosteutetuksi ja heleäksi. Acai & Gojimarja Mikrokuorinnan käyttö myös ehkäisee tehokkaasti aknen muodostumista.

Acai & Gojimarja mikrokuorinta on hyvin hellävarainen, sillä sen sisältämät kuorivat ainesosat ovat tavallista pienempiä jolloin vaikutus ihoon on puhdistava ja hellävarainen. Kuorinta sopii loistavasti myös akneiholle.

Saaren Taika acai & goji mikrokuorinta tarjous
Mylly Saaren Taika tarjous

Tämän blogin tarjoukset ovat voimassa tämän viikon sunnuntaihin 10.4. saakka! 

Myllyn myymälämme löydät Raisiosta, kauppakeskus Myllyn 2. kerroksesta ravintolamaailman vierestä! 

Olemme avoinna:

ma-pe klo 10-21

 la-su 10-19.

Etkö pääse myllyyn? Tee ostoksesi verkkokaupassamme

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.