Saaren Taika tehtaanmyymälän kevät ale Perniössä!

Saaren Taika tehtaanmyymälän kevät ale!

Kaikki tuotteet -25%

Tervetuloa terveenä ja rajoituksia noudattaen.

Suositut luonnolliset palasaippuat, ekologiset siivoussaippuat, pehmeät ja kookkaat hamam-pyyhkeet, huonetuoksut sekä kaikkea ihon hoitoon!

Muutamia palautteita tuotteistamme:


”Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen.” ”Teepuusaippualla lähti näppylät melkein kokonaan ja jäljet myös.”

”Mieheni on käyttänyt Veera Suolasaippuaa muutaman viikon ja jo siinä ajassa psoriasiksen aiheuttama kutina ja ihon kuivuminen varsinkin jaloissa on silmin nähden vähentynyt. Saippuan käyttö jatkuu meillä varmasti jatkossakin.”

”Ihan täydellinen saippua psori iholleni! Särkisalon suolasaippuan myötä on jäänyt perusvoiteen käyttö. Sillä sitä ei todellakaan tarvitse.”

”Käsittämätön shampoo! Kärsin äärimmäisen kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä päänahasta. Mieheni taas päänahan pahasta psorista ja olemme yli kymmenen vuotta lotranneet kaikenlaisilla lääkkeillä ja aineilla ilman apua. Olemme nyt kolme viikkoa käyttäneet Vihreä Tee Kamomilla shampoota enkä edelleenkään meinaa uskoa silmiäni. Oma päänahkani on terveempi kuin ikinä, ei yhtään kutinaa, ei hilseen hilsettä eikä tukkaa lähde enää puoliakaan entisestä.

Mutta sitäkin mahtavampaa on että mieheni psori on kadonnut. Kokonaan. Mies on ihan yhtä ällikkänä. Psori oli todella paha, myös korvissa. Korvatkin ovat nyt kunnossa, hän kuulemma on käyttänyt shampoota niihinkin. Voisin ylistää tätä shampoota koko päivän, en enää ikinä palaa entisiin litkuihin. Aivan mielettömän upea tuote. Seuraavaksi tilaan teepuusaippuan mieheni aknea ja omia hormoninäppylöitäni varten.”

”Toimi erittäin hyvin suihkun seinien puhdistukseen” ”Olen pessyt siivoussaippualla vaalean kangas sohvan ja pesuhuoneen lasioven.
Sohvan kanssa oltiin jo luovutettu, mietittiin uutta verhoilua.
Saaren Taika siivoussaippualla Sohvasta ja lasiovesta tuli kuin uudet! Ihan loistava tuote, säästettiin roimasti kun ei tarvinnut verhoilla sohvaa uudelleen. ”

Tervetuloa Perniön Tehtaanmyymälään arkisin klo 9-16.


Osoite on Heikkiläntie 2b30 (kirjaston takana)
Käytäthän maskia ja maksat mieluiten kortilla.
Tule vain terveenä!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.