Saaren Taikaa Teijon Masuunin Pääsiäistorilla lauantaina 16.4.2022 kello 11.00-15.00

SAAREN TAIKAA teijon masuunin pääsiäistorilla

Saaren Taika mukana Teijon Masuunin Pääsiäistorilla 16.4.2022

Tulevana lauantaina 16.4. osallistumme upean Teijon Masuunin pääsiäistorille!

Olemme paikalla klo 11-15 esittelemässä ja myymässä tuotteitamme, tulethan tervehtimään!

Mukanamme on suosituimpia tuotteitamme tarjoushinnoin.

Tule nappaamaan supersuosittu Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo -20% alehintaan tai kevätsiivouksen helpottajaksi Laventeli siivoussaippua -30% alennuksella!

Saaren Taika tarjoukset markkinoilla:

  • Laventeli siivoussaippua -30%
  • Tyrni kehäkukka shampoo + hoitoaine yhteensä 35€
  • Teepuusaippua pumppupullossa -30%
  • Vihreä tee & kamomilla palashampoo -20%
  • Särkisalon suolasaippua -20%

Ihoa kuoriva Särkisalon suolasaippua -20%

Raikas tuulahdus Särkisalosta! Hellävarainen Särkisalon suolasaippua kosteuttaa ihoasi ja samalla kuorii hellästi. Suolasaippuan sisältämä Himalajan ruususuola tasapainottaa ihosi pH:ta, poistaa epäpuhtauksia sekä pehmentää ja kosteuttaa ihoasi. Virkisty saippuan sisältämistä Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisistä öljyistä, jotka antavat saippualle ihanan raikkaan tuoksun!

Särkisalon suolasaippua rannalla ja taustalle näkyy purjevene

Päänahan kutinaa hillitsevä Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo -20%

Käytä tilaisuus hyväksi ja tule hakemaan itsellesi yksi suosituimmista tuotteistamme nyt -20% alennuksella!

Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo sopii kaikenlaisille hiuksille, mutta se on erityisesti kehitetty kuivalle ja kutiavalle päänahalle. Shampoo kosteuttaa kuivaa ja ärtynyttä päänahkaa sekä jättää hiukset tuuheiksi ja ilmaviksi pesun jälkeen.

Vihreä tee kamomilla shampoo kauniisti esillä neutraalia tastaa vasten ja päällä ruusunnuppuja

Teepuusaippua pumppupullossa -30%

Nestemäinen Teepuusaippua kätevässä pumppupullossa on loistovalinta rasvaiselle iholle ja akneiholle.

Sen sisältämät luonnolliset ainesosat ehkäisevät näppyjen muodostumista kasvoillesi ja vartalollesi kuitenkaan kuivattamatta ihoasi. Saippuan sisältämä aloe vera tuo lisäkosteutta ihollesi.

Voit käyttää teepuusaippuaa kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun!

Teepuusaippua pumppupullossa neutraalia taustaa vasten ja vieressä laventelin oksia

Laventeli siivoussaippua -30% 

Kevätsiivous alkakoon!

Monikäyttöisellä laventeli siivoussaippualla teet koko kodin kevätsiivouksen vain yhtä tuotetta käyttämällä. Siivoussaippualla puhdistuu kaikki kodin kovat pinnat, kylpyhuone, jääkaappi, lattiat ja ikkunat.

Ihanan tuoksun saippuaan tuova laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista ja se poistaa tehokkaasti hajuja sekä torjuu pieniä hyönteisiä!

Laventeli siivoussaippua jakkaran päällä omenapuun kukkien kera koivikossa

Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine yht. 35€ (säästä 16,9€)

Runsain määrin luonnollisia kasviuutteita sisältävät Tyrni Kehäkukka shampoo ja hoitoaine sopivat ihan kaikenlaisille hiuksille, ne ovat myös Curly Girl -hyväksyttyjä!

Nämä suositut hiustuotteet vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät hiustenlähtöä sekä hiuspohjaa stimuloivan vaikutuksensa ansiosta nopeuttavat uuden hiuksen kasvamista.

Ne palauttavat hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttavat tasapainottamaan päänahan talineritystä.

Keväthumua ja ruukkikylän tunnelmaa Teijon masuunin pääsiäistorilla

Idyllisessä Teijon ruukkikylässä, vuonna 1686 perustetulla Teijon ruukin masuunilla toimii nykyisin monipuolinen kulttuurin ja historian palvelukokonaisuus, jonka galleria, kahvila, taide- ja käsityöputiikki sekä käsityöläisten puodit tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Kaikki nämä historiallisessa merellisessä ruukkimiljöössä, aivan Teijon Kartanon ja kirkon vieressä, unohtamatta toki Teijon kansallispuistoa, jonka ainutlaatuinen luonto on vain kävelymatkan päässä.

Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Teijon Masuunin Pääsiäistori on tänä vuonna avoinna lauantaina 16.4.2022 klo 11-15. Käsityöläisiä ja lähituottajia Masuunin sisäpihalla sekä alakerran lämpimissä sisätiloissa. Poniratsastusta lapsille, sekä pop up-ruokaa.

Masuunin taidenäyttelyt, puodit ja kahvila ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Kahvilassa keväisiä herkkuja, myös mukaan!

Teijon Masuunin Pääsiäistori lauantaina 16.4.2022 kello 11.00-15.00

Lämpimästi tervetuloa Teijon Masuunin Pääsiäistorille keväisille ostoksille Masuunin sisäpihalle LAUANTAINA 16.4. klo 11-15!

Käsityöläisiä ja lähituottajia Masuunin sisäpihalla sekä alakerran lämpimissä sisätiloissa.

Poniratsastusta lapsille, pop up-ruokaa.

Masuunin taidenäyttelyt, puodit ja kahvila avoinna koko tapahtuman ajan. Kahvilassa keväisiä herkkuja, myös mukaan!

Vuonna 1686 perustetulla Teijon ruukin masuunilla toimii nykyisin monipuolinen kulttuurin ja historian palvelukokonaisuus, jonka galleria, kahvila, taide- ja käsityöputiikki sekä käsityöläisten puodit tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa niin satunnaiselle matkailijalle kuin varta vasten Masuuniin tutustumaan lähtevälle.

Kaikki nämä historiallisessa merellisessä ruukkimiljöössä, aivan Teijon Kartanon ja kirkon vieressä. Unohtamatta toki Teijon kansallispuistoa, jonka ainutlaatuinen luonto on vain kävelymatkan päässä.

Teijon ruukkikylän alueelta löytyy monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle ympäri vuoden: Teijon Masuunin taidenäyttelyt sekä kevään, talven ja syksyn monet käsityöläismarkkinat ja -torit, Teijon Juhannusjuhlat, Teijon Wanhanajan Markkinat.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.