Tee-itse kurpitsa kasvonaamio

Tee-itse kurpitsa kasvonaamio

Hauska Halloween vinkki ihonhoitoon!

Älä suotta heitä hukkaan kurpitsan sisuksia mikäli teet Halloween koristeita!

Kurpitsa sisältää runsain määrin C-vitamiinia, A-vitamiinista peräisin olevaa beetakaroteenia sekä antioksidantteja, jotka yhdessä auttavat vähentämään tai jopa kääntämään auringon ja vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita.

Kurpitsa on edellämainittujen ainesosien vuoksi erittäin tehokas hillitsemään ikääntymisen merkkejä. Kurpitsan tiedetään pehmentävän ihoa ja lisäävän kollageenin tuotantoa. Onpa sen kerrottu jopa vaikuttavan himmentävästi iholla näkyviin iän tuomiin läiskiinkin, joten koverra kurpitsan sisukset talteen ja tee itsellesi tämä tehokas DIY kurpitsa kasvonaamio!

Tarvitset:

1dl soseutettua kurpitsan sisusta

1 kananmuna

1/2 teelusikallista luomuhunajaa

1/2 teelusikallista omenaviinietikkaa

Lisää raaka kananmuna, hunaja ja omenaviinietikka kurpitsasoseen sekaan ja sekoita huolellisesti, kunnes seos on tasaista ja sileää.

Levitä seos puhdistetulle kasvojen iholle ja anna vaikuttaa n. 15 minuuttia. Istahda vaikka lempi nojatuoliisi, ja nautiskele hetki rentoutuen hiljaista ja rauhallista musiikkia kuunnellen.

Huuhdo naamio pois huolellisesti ja noudata sen jälkeen omaa ihonhoitotrutiiniasi kasvoveden ja kosteutuksen suhteen.

Alta löydät suosituimmat Saaren Taika kasvojen ihonhoito tuotteet, joista voit valita mieluisesi seuraavaa kertaa ajatellen!

Nauti uudesta samettisen pehmeästä tunteesta ihollasi ja anna tunteen erergisoida koko päiväsi!

Aktiivihiili&Savi Kasvonaamio

”Tuotteessa on kiva koostumus, se on helppo levittää ja tuntui miellyttävältä ja raikkaalta iholla. Jo ensimmäisen käytön jälkeen iho tuntui ihanan pehmeältä ja sileältä. Ehdottomasti tulen sisällyttämään naamion säännölliseen ihonhoitorutiiniin. Lisäksi plussaa supernopeasta toimituksesta, naamio oli kotona jo seuraavana päivänä tilauksesta.”

Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumi

”Olen käyttänyt seerumia nyt reilun kuukauden ajan, ja iho voi nyt huomattavasti paremmin. Seerumi kosteuttaa tehokkaasti, ja ihon kuivuudesta aiheutuneet juonteet ovat tasoittuneet selvästi. Lisäksi seerumia ei tarvitse enää laittaa kokonaista pumppausta, kun iho on nyt kosteutunut, pienempi pisara riittää oikein hyvin. Loistotuote!”

Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttaja

”Voide imeytyy hyvin, tekee ihon pinnan pehmeäksi ja sileäksi, ja käy lisäksi loistavasti meikin alle. Ei nouse kiiltäväksi päivän mittaan vaikka minulla on siihen yleensä taipumusta. Bonuksena se, että voide on tuoksuton. Tähän asti kokeilemistani eko-sarjoista paras voide!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.