Testissä Saaren Taika Professionalin ja No:1 Econ kasvojenhoito uutuudet!

3_ssa viikossa ihon punaisuus vähentynyt saaren taika tuotteilla

Moi taas arvoisa lukijani! Tänään on ollut huisin jännä päivä, sillä syksyn ensimmäiset uutuustuotteet luonnollisen kasvojenhoidon saralla saapuivat varastollemme!

Saimme uutta sekä arvostettuun Saaren Taika professional -sarjaan, että rakastettuun No:1 Eco -sarjaan.

Olen juossut tänään pää kolmantena jalkana asioilla, jonka lisäksi olen ottanut tuotekuvia toimistollamme. Nyt lähden testaamaan ensimmäistä 5:ttä tuotetta, joista kerron alempana lisää.

Uutuuksia tuli kertalaakista 9 kappaletta ja olisi aivan hölmöä koittaa käyttää niitä kaikkia samaan aikaan! Niinpä jaoin testikerrat kahteen ja valitsin ekaan testisettiin seuraavat tuotteet:

-Kurkku kasvojen puhdistusaine

-Appelsiini kamomilla aloe kasvovesi

-Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide

-Pro age hyaluronihappo silmänympärysvoide

-Spot control tehovoide (poskeen oli ilmaantunut finni!)

Kuten tuotteiden nimetkin jo kertovat, on kyseessä aivan hurjan kovat anti-age tuotteet kummallekin tuotemerkille! Mukana myös paljon toivottuja silmänympärysvoiteita sekä ihon puhdistajia ja olen ollut tänään niin innoissani, että ihokarvani nousivat oikeasti kananlihalle, kun pääsin varastolle näitä odotettuja uutuuksia avaamaan!

Alla näet kasvoni n. klo 18 illalla, pitkähkön päivän jäljiltä.

Aloitan testaamisen Kurkku puhdistusaineella, jonka raikas, kuin vasta leikatun tuoreen kurkun tuoksu tuntuu vienosti nenässäni. Puhdistusaineella on rauhoittava vaikutus, joka tuntuukin lähes välittömästi kasvoilla. Puhdistusaine syväpuhdistaa ihoani tehden siitä ihanan pehmeän ja kuulaan 🙂

Puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot Appelsiini kamomilla aloe kasvovedellä. Tuote on mielestäni suht tuoksuton. Appelsiini kamomilla kasvovesi tasoittaa ihon punaisuutta ja sillä on myös ihoa rauhoittava vaikutus.

Kuvassa alla kasvot puhdistettu Kurkku putsarilla ja pyyhitty Appelsiini kamomilla aloe kasvovedellä kosteutetulla vanulapulla

Sitten saankin kokeilla Spot Control tehovoidetta, sillä kuten kuvasta näkyy, on minulle ilmaantunut näppy keskelle poskea!

Spot Control tehovoide on nimensämukaisesti näpyille ja aknelle kehitetty. Se sisältää tyrniöljyä ja teepuuöljyä (nämä on muuten kaksi lemppari raaka-ainettani <3 )!

Täytyy tähän väliin kertoa, että meidän varastopäällikkömme Millan pikkuinen 3-vuotias tytär on tänä vuonna ahkeroinut ja ollut mukana keräämässä täältä Särkisalon saarilta tyrninlehtiä meidän käyttöömme. Kiitos hänelle siitä <3

Kuva: Milla Tuomi

Tyrniöljy ehkäisee tulehduksia ja vähentää mm. punoitusta. Siksi se onkin oivallinen ainesosa tähän tehovoiteeseen, jolla taistellaan näppyjä ja muita ilkeitä pikku ”spotteja” vastaan!

Teepuuöljy taas antibakteerisena ainesosana kamppailee tehokkaasti aknea vastaan.

Seuraavaksi on aika antaa kasvoille vähän kosteutusta! Käytän kosteutukseen Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoidetta. Purkki on muuten tosi iso, eli tästä riittää varmaan omassa käytössäni puoleksi vuodeksi!

Kollageeni A-vitamiinivoide sisältää runsain määrin anti-age ainesosia! Voiteen koostumus on silti kevyt, eikä yhtään paksu tai tunkkainen. Kollageenivoide vie kollageenia suoraan ihon syvempiin osiin, sinne missä minun ikäiseni naisen kollageenivarastot ovat jo hieman huvenneet. Voide sisältää vihreää teetä ja passionhedelmäöljyä, jotka kummatkin ovat kasvisretinolin lähteitä.

Lopuksi silmänympäryksille täsmäytyksenä hyaluronihappo pro-age voidetta, joka ehkäisee juonteiden syntymistä. Voiteessa on käytetty mm. vihreää teetä ja hedelmäuutteita, jotka sisältävät antioksidantteja ja A-vitamiinia, eli kasvisretinolia.

Kasvoilla on rentoutunut ja rauhoittunut tunne hetki kasvojenhoitorutiinin jälkeen. Iho näyttää ja tuntuu pehmeältä ja raikkaan kosteutetulta ilman rasvaista, tunkkaista tunnetta kasvoilla.

Käytän nyt näitä tuotteita seuraavat pari viikkoa ja tulen myöhemmin raportoimaan tänne samaan blogikirjoitukseen tunnelmia tuotteista ja mahdollisista tuloksista.

Seuraavaan testisettiin jää:

-Kaksivaiheinen meikinpoistaja

-Koentsyymi Q10 hyaluronihappo 24h kasvovoide

-Hyaluronihappo anti-age yövoide

-Merikollageeni hyaluronihappo silmänympärysgeeli

Päivitys 6.9.2020 eli kun tuotteita on käytetty 5 päivää, tosin niistä 1-2 päivää olin lintsannut ihonhoitorutiinista raskaiden pihahommien kuluttaessa kaikki voimani.

Kuten näkyy, on alkava finni kadonnut täysin ja huulen yläreunassa ollut näppyrupi on myös parantunut:

Mielestäni myös ihon sävyerot ja punaisuus on tasoittunut aika hyvin. Tykkään myös mattaisuudesta, jonka voide iholle antaa, eli iho ei ole sellainen kiiltävä kuin joidenkin voiteiden jäljiltä.

23.9. tuotteiden käyttöä nyt reilut 3 viikkoa. Väittäisin, että ihon punaisuus on ainakin hieman tasoittunut ja vähentynyt näillä tuotteilla. Itseasiassa juuri eilen miehenikin alkoi kokeilemaan Appelsiini Kamomilla kasvovettä, koska olen huomannut, että se erityisesti vähentää omien kasvojeni punakkuutta 🙂

Iho tuntuu mukavalta, käyttämäni ihonhoitotuotteet eivät ole olleet liian rasvaisia omalle pintakuivalle, mutta nopeasti rasvoittuvalle iholleni. Iho on pysynyt mattana iltaan asti. Mielestäni tässä testissä käytetyt tuotteet sopivat hyvin erityisesti tuoksuille herkistyneille (nämä ovat mielestäni lähestulkoon tuoksuttomia) ja ihoille, joille ei sovi liian paksut ja raskaat voiteet 🙂

Ihon punaisuus pois saaren taika tuotteilla rosacea

Uutuudet voit ostaa suoraan alta, tai käydä lukemassa niistä tarkemmin täältä: https://shop.saarentaika.com/collections/ihonhoito

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.