Testissä Saaren Taika Professionalin ja No:1 Econ kasvojenhoito uutuudet!

3_ssa viikossa ihon punaisuus vähentynyt saaren taika tuotteilla

Moi taas arvoisa lukijani! Tänään on ollut huisin jännä päivä, sillä syksyn ensimmäiset uutuustuotteet luonnollisen kasvojenhoidon saralla saapuivat varastollemme!

Saimme uutta sekä arvostettuun Saaren Taika professional -sarjaan, että rakastettuun No:1 Eco -sarjaan.

Olen juossut tänään pää kolmantena jalkana asioilla, jonka lisäksi olen ottanut tuotekuvia toimistollamme. Nyt lähden testaamaan ensimmäistä 5:ttä tuotetta, joista kerron alempana lisää.

Uutuuksia tuli kertalaakista 9 kappaletta ja olisi aivan hölmöä koittaa käyttää niitä kaikkia samaan aikaan! Niinpä jaoin testikerrat kahteen ja valitsin ekaan testisettiin seuraavat tuotteet:

-Kurkku kasvojen puhdistusaine

-Appelsiini kamomilla aloe kasvovesi

-Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide

-Pro age hyaluronihappo silmänympärysvoide

-Spot control tehovoide (poskeen oli ilmaantunut finni!)

Kuten tuotteiden nimetkin jo kertovat, on kyseessä aivan hurjan kovat anti-age tuotteet kummallekin tuotemerkille! Mukana myös paljon toivottuja silmänympärysvoiteita sekä ihon puhdistajia ja olen ollut tänään niin innoissani, että ihokarvani nousivat oikeasti kananlihalle, kun pääsin varastolle näitä odotettuja uutuuksia avaamaan!

Alla näet kasvoni n. klo 18 illalla, pitkähkön päivän jäljiltä.

Aloitan testaamisen Kurkku puhdistusaineella, jonka raikas, kuin vasta leikatun tuoreen kurkun tuoksu tuntuu vienosti nenässäni. Puhdistusaineella on rauhoittava vaikutus, joka tuntuukin lähes välittömästi kasvoilla. Puhdistusaine syväpuhdistaa ihoani tehden siitä ihanan pehmeän ja kuulaan 🙂

Puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot Appelsiini kamomilla aloe kasvovedellä. Tuote on mielestäni suht tuoksuton. Appelsiini kamomilla kasvovesi tasoittaa ihon punaisuutta ja sillä on myös ihoa rauhoittava vaikutus.

Kuvassa alla kasvot puhdistettu Kurkku putsarilla ja pyyhitty Appelsiini kamomilla aloe kasvovedellä kosteutetulla vanulapulla

Sitten saankin kokeilla Spot Control tehovoidetta, sillä kuten kuvasta näkyy, on minulle ilmaantunut näppy keskelle poskea!

Spot Control tehovoide on nimensämukaisesti näpyille ja aknelle kehitetty. Se sisältää tyrniöljyä ja teepuuöljyä (nämä on muuten kaksi lemppari raaka-ainettani <3 )!

Täytyy tähän väliin kertoa, että meidän varastopäällikkömme Millan pikkuinen 3-vuotias tytär on tänä vuonna ahkeroinut ja ollut mukana keräämässä täältä Särkisalon saarilta tyrninlehtiä meidän käyttöömme. Kiitos hänelle siitä <3

Kuva: Milla Tuomi

Tyrniöljy ehkäisee tulehduksia ja vähentää mm. punoitusta. Siksi se onkin oivallinen ainesosa tähän tehovoiteeseen, jolla taistellaan näppyjä ja muita ilkeitä pikku ”spotteja” vastaan!

Teepuuöljy taas antibakteerisena ainesosana kamppailee tehokkaasti aknea vastaan.

Seuraavaksi on aika antaa kasvoille vähän kosteutusta! Käytän kosteutukseen Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoidetta. Purkki on muuten tosi iso, eli tästä riittää varmaan omassa käytössäni puoleksi vuodeksi!

Kollageeni A-vitamiinivoide sisältää runsain määrin anti-age ainesosia! Voiteen koostumus on silti kevyt, eikä yhtään paksu tai tunkkainen. Kollageenivoide vie kollageenia suoraan ihon syvempiin osiin, sinne missä minun ikäiseni naisen kollageenivarastot ovat jo hieman huvenneet. Voide sisältää vihreää teetä ja passionhedelmäöljyä, jotka kummatkin ovat kasvisretinolin lähteitä.

Lopuksi silmänympäryksille täsmäytyksenä hyaluronihappo pro-age voidetta, joka ehkäisee juonteiden syntymistä. Voiteessa on käytetty mm. vihreää teetä ja hedelmäuutteita, jotka sisältävät antioksidantteja ja A-vitamiinia, eli kasvisretinolia.

Kasvoilla on rentoutunut ja rauhoittunut tunne hetki kasvojenhoitorutiinin jälkeen. Iho näyttää ja tuntuu pehmeältä ja raikkaan kosteutetulta ilman rasvaista, tunkkaista tunnetta kasvoilla.

Käytän nyt näitä tuotteita seuraavat pari viikkoa ja tulen myöhemmin raportoimaan tänne samaan blogikirjoitukseen tunnelmia tuotteista ja mahdollisista tuloksista.

Seuraavaan testisettiin jää:

-Kaksivaiheinen meikinpoistaja

-Koentsyymi Q10 hyaluronihappo 24h kasvovoide

-Hyaluronihappo anti-age yövoide

-Merikollageeni hyaluronihappo silmänympärysgeeli

Päivitys 6.9.2020 eli kun tuotteita on käytetty 5 päivää, tosin niistä 1-2 päivää olin lintsannut ihonhoitorutiinista raskaiden pihahommien kuluttaessa kaikki voimani.

Kuten näkyy, on alkava finni kadonnut täysin ja huulen yläreunassa ollut näppyrupi on myös parantunut:

Mielestäni myös ihon sävyerot ja punaisuus on tasoittunut aika hyvin. Tykkään myös mattaisuudesta, jonka voide iholle antaa, eli iho ei ole sellainen kiiltävä kuin joidenkin voiteiden jäljiltä.

23.9. tuotteiden käyttöä nyt reilut 3 viikkoa. Väittäisin, että ihon punaisuus on ainakin hieman tasoittunut ja vähentynyt näillä tuotteilla. Itseasiassa juuri eilen miehenikin alkoi kokeilemaan Appelsiini Kamomilla kasvovettä, koska olen huomannut, että se erityisesti vähentää omien kasvojeni punakkuutta 🙂

Iho tuntuu mukavalta, käyttämäni ihonhoitotuotteet eivät ole olleet liian rasvaisia omalle pintakuivalle, mutta nopeasti rasvoittuvalle iholleni. Iho on pysynyt mattana iltaan asti. Mielestäni tässä testissä käytetyt tuotteet sopivat hyvin erityisesti tuoksuille herkistyneille (nämä ovat mielestäni lähestulkoon tuoksuttomia) ja ihoille, joille ei sovi liian paksut ja raskaat voiteet 🙂

Ihon punaisuus pois saaren taika tuotteilla rosacea

Uutuudet voit ostaa suoraan alta, tai käydä lukemassa niistä tarkemmin täältä: https://shop.saarentaika.com/collections/ihonhoito

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.