Mitä muutoksia ihonhoitorutiinisi vaatii siirtyessämme talvesta kevääseen?

ihonhoitorutiinin muutokset talvesta kevääseen

Kun kausi vaihtuu talvesta kevääseen, on välttämätöntä muuttaa myös ihonhoitorutiiniasi.

Talven kylmät ilmat ovat ankaria ihon kosteudelle ja siksi on tärkeää kiinnittää huomiota kevät ihon kosteutukseen!

Talviaikaan iholla käytettävät tuotteet ovat usein rasvaisempia ja kosteuttavampia kuin lämpimän vuodenajan aikaan, ja viimeistään pakkasten päätyttyä on aika järjestellä ihonhoitorutiini sekä kylpyhuoneen kauneustuote varasto uudelleen.

Lämpimämmät kelit nimittäin auttavat ihoasi muodostamaan sen luonnollisia ja suojaavia öljyjä itsestään, joten paksujen ja rasvaisten tuotteiden tilalle kannattaa vaihtaa kevyemmät tuotteet.

ihonhoitorutiini

Kevyt kuorinta kevät iholle

On tärkeää jatkaa ihon kuorintaa myös kevätkuukausien aikana, sillä kylmä ilma on saattanut jättää ihosi kuivaksi ja karheaksi. Kuorinnalla saat poistettua kuolleet ihokerrokset ja teet ihostasi vastaanottavamman kosteuttajille.

Kokeile Acai & Gojimarja mikrokuorintaa, joka hellävaraisena kuorintana sopii myös akne iholle tai Professional -sarjan syväpuhdistavaa Manteli & Kaura- Kasvokuorintaa, joka kosteuttaa ihoa syvemmistä kerroksista.

Älä unohda kasvovettä!

Muista syvällä ihossa taikojaan tekevät seerumit

Paksut ja öljyiset seerumit kannattaa tässä kohtaa vaihtaa kevyempiin, vettä sisältäviin seerumeihin.

Kokeile Professional -sarjan Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumia tai ikääntyvälle sekä akneiholle sopivaa Aloe Retinoli kasvoseerumia. Punoitusoireista kärsivän kannattaa kokeilla Ihon punoitusoireita vähentävää Mikrobiomi-pohjaista seerumia ja jo aikuiselle iholle suosittelen anti-age markkinoiden parhainta uutuutta Hyaluronihappo & Matrixyl seerumia!

Ohut ja herkkä silmänympärys iho vaatii erityistä huolenpitoa!

Valitse kevät iholle kevyempi kosteuttaja

Houkutus jättää kosteusvoide pois ihonhoitorutiinistasi saattaa vallata mielen lämpimämpien ilmojen myötä, mutta muistathan myös, että lämpimämmät säät altistavat ihosi auringon haitalliselle säteilylle, joka vanhentaa ihoasi, sekä myös hikoilulle, joka saattaa aiheuttaa kuivumista iholla.

Kevät ja kesäkuukausien aikana paksummat voiteet saattavat olla iholle liian raskaita ja aiheuttaa näppyjän tai jopa aknen puhkeamista, joten lämpimämmällä kaudella ihon kosteutukseen kannattaa valita kevyemmät ihonhoitotuotteet.

Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet antavat ihollesi sen tarvitsemaa kosteutta myös kevät ja kesäkuukausien aikana ja tehokkaat anti-age vaikuttaiset tuotteet suojaavat ihoasi auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta!

Kokeile kevyttä Hyaluronihappo & Vitamiinit Ace Kosteuttajaa tai Professional -sarjan Aloe Vera -24H Kosteuttajaa. Aikuiselle iholle suosittelen Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta tai Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoidetta!

Muista helliä kasvojasi naamiolla säännöllisesti!

Kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esim. liiallista talintuotantoa, joka saattaa aiheuttaa esim. aknea, tai kosteuttaen kuivaa ihoa ja atooppista, tai raviten ikääntyvää ihoa ja ehkäisten näin esim. juonteiden näkymistä.

Detox-vaikutteinen ihohuokosia syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio. Erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle, mutta sopii hellävaraisuutensa vuoksi aivan kaikille ihotyypeille.
Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia. Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.

Aurinkosuoja

Kaikille ei aurinkosuojaa sisältävät ihonhoitovoiteet sovi ja silloin kannattaa käyttää erillistä, itselleen sopivaa aurinkosuojavoidetta.

Auringon säteily vanhentaa ihoa ennenaikaisesti ja siksi onkin tärkeää löytää itselleen se sopiva aurinkosuoja, jota voi ainakin ulkoillessa käyttää ihan päivittäin.

Ihonhoitovälineiden puhdistus

Muista myös puhdistaa ihonhoitovälineesi, kuten sienet, sudit ja muut. Saaren Taika siivoussaippualla peset sudit ihoa ärsyttämättömästi, sillä Saaren Taika siivoussaippua ei sisällä voimakkaita puhdistusaineita, vaan pääasiassa kahtaa luonnollista öljyä. 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.