Lapsen ihonhoito Saaren Taika Sheavoiteella

Pakkaskelit ovat taas oikein ryminällä saapuneet Suomeen. Kuinka se pääseekin joka vuosi yllättämään! Pakkanen nipistelee ja kuivattaa poskia, myös pienillä lapsilla. Ikävää! Luonnollinen Saaren Taika Sheavoi sopii loistavasti pienen lapsen ihon hoitamiseen sekä suojaamiseen pakkasella, sillä sheavoide ei sisällä vettä (,joka pakkasella jäätyy poskille).

Saaren Taika Sheavoide

Saaren Taika Sheavoi on omiaan hellimään lapsen kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa. Voide on täysin luonnollinen, luomu ja lisäaineeton. Itseasiassa siinä on käytetty vain yhtä ainesosaa: sheavoita!

Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee lapsen ihoa tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa.

Vedettömänä se sopii oivallisesti suojaamaan herkkää ihoa myös pakkasen puremien ja kylmän viiman aiheuttamalta nipistelyltä ja paleltumilta. Vedetön voide on myös säilöntäaineeton ja siksikin erittäin hellävarainen pienellekin käyttäjälle. 

Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Se lievittää tulehtuneen ihon oireita ja korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita.

Puhdas ja puhdistamaton sheavoi on kaikista paras vaihtoehto ihon hoitoon. Esimerkiksi sheavoin lämmittäminen yli tietyn pisteen tai sen puhdistaminen saa voin menettämään suurimman osan sen tehokkaista komponenteista, jotka ovat läsnä raa’assa sheavoissa. Puhdistamisella tarkoitamme sheavoin luonnollisen värin ja tuoksun neutralointia kemiallisin menetelmin, joista saattaa jäädä sheavoihin kemialiisia jäämiä. 

Saaren Taika kosmetiikassa sheavoin käyttäminen käsittelemättömänä onkin yksi tärkeimmistä seikoista valmistusmenetelmissämme. Tämän johdosta Saaren Taika sheavoiteet ovatkin markkinoiden tehokkaimpia ja luonnollisimpia!

Luonnollinen Sheavoi on ihanan kermaista, kosteuttavaa ja hyvin riittoisaa! Koska siinä on käytetty vain luonnollista, puhdistamatonta sheavoita, voi sitä käyttää kaiken ikäisille lapsille, ihan vauvasta lähtien. Voidetta voi käyttää niin kasvojen, kuin vartalonkin iholle. Myös pieni pellavapää kosteutuu sillä hyvin, sillä sheavoita käytetään myös hiusnaamiona!

Käytä sheavoita näin:

Sheavoita kannattaa ottaa ensin pieni määrä, n. herneen verran, sormien väliin ja hieroa sormissa tasaiseksi. Näin voi ns. sulaa käden lämmön vaikutuksesta ja siitä tulee helpommin levittyvää.

Levitä ensin hyvin ohut kerros lapsen iholle ja tarvittaessa laita hieman lisää. Shevoilla kosteutuu loistavasti pakkasen puremat posket ja nenänpää!

Tutustu koko Saaren Taika valikoimaan verkkokaupassamme http://shop.saarentaika.com

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.