Miksi jokin kosmetiikka on toista kalliimpaa?

Mikä kosmetiikassa oikein maksaa

Mikä kosmetiikassa oikein maksaa?

Kosmetiikan hinta koostuu pääasiassa kolmesta asiasta; raaka-aineista, pakkauksesta ja markkinoinnista.

Raaka-aineet

Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteiden raaka-aineiden valinnan kriteereinä on, että ne ovat luonnollisin tavoin tuotettuja; esim. öljyt ovat kylmäpuristettuja ja mm. oliiviöljymme on jopa saippuoissa Extra-Virgin laatua, eli siitä ensimmäisestä puristuskerrasta aikaansaatua, laadukkainta mahdollista luomu-oliiviöljyä.

Raaka-aineille, joita kelpuutamme tuotteillemme, ei saa olla tehty kemiallisia prosesseja, joista saattaa jäädä jäämiä tuotteisiin. Tällöin varmistutaan, että käyttämämme raaka-aineet ovat luonnollisinta mahdollista ja niiden sisältämät vitamiinit ja ravintoaineet ovat parhaiten säilyneet. Tällöin lopputuotteen siedettävyys sekä ihon terveyttä ja uudistumista tukeva teho on parhain mahdollinen.

Saaren Taika käyttää raaka-aineen luomu Extra-Virginoliiviöljyä, jota kuvassa kaadetaan astiaan.
Extra-Virgin oliiviöljy, luomu

Kosmetiikan pakkaus

Tuotepakkaus on iso osa elämystä. Elämyksen tuo siihen värit, materiaalit, paino sekä rakenne. Pakkauksen suunnittelussa otetaan huomioon monet seikat, sillä jo pakkaus yleensä kertoo tuotteen ostajalle, että onko kyseessä laadukas tuote vaiko halpamalli. Pakkauksen ulkonäkö voi olla ylellinen tai arkinen. Pakkauksen pitely käsissä antaa tuntumaa myös itse tuotteeseen. Kestävät ja laadukkaista materiaaleista valmistetut pakkaukset maksavat enemmän, kuin edullisesti tuotetut pakkaukset ja myös niiden käsituntuma on hyvin erilainen.

Saaren Taika teepuusaippua kivellä rannalla, kaislikko taustalla. saippuarasia on valkoinen, jossa on sininen kaislikko etualalla.
Saaren Taika teepuusaippuan rasia on kaunis. Se huokuu laadukkuutta ja pohjoismaisen designin arvokkuutta.

Tuotteen markkinointi

Sanonta ”hyvä tuote myy itse itsensä” on valitettavasti aikansa elänyttä höpönlöpöä. Hyväkin tuote täytyy markkinoida ihmisten tietoisuuteen ja myös pysymään siellä. Ilman markkinointipanostuksia paraskin tuote painuisi unholaan ja sen tilalle nousee muut markkinoidummat tuotteet.

Mitä on kosmetiikan ostaessa on hyvä muistaa?

  • Tuotteen hintaan on voinut vaikuttaa se että yritys on saattanut kehitellä tuotteen reseptiä pitkään ja sitä kautta tuotekehityskustannukset ovat olleet isommat.
  •  Jos kokeilet uusia tuotteita saattaa iho hetkellisesti olla huonossa kunnossa, eli kannattaa kokeilla 2 tai jopa 4 viikkoa, niin tiedät niiden oikean vaikutuksen.
  • Kaikki tuotteet eivät sovellu juuri sinun ihollesi

Osta parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet Saaren Taika Shopista!

Lue lisää:

Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).
Kuten ruuassakin, myös ihonhoitotuotteessa ravintoaineiden laadulla ja määrällä on suurin merkitys elimistömme ja ihomme hyvinvoinnissa. Kun annamme ihollemme ne parhaimmat mahdolliset ihonhoitotuotteet, myös ihomme uudistuu nopeammin ja voi paremmin. 
Saaren Taialla ei olekaan koskaan ollut ajatuksena kilpailla markkinoilla olevien tuotteiden kanssa hinnoilla, vaan meidän päämäärämme on aina ollut valmistaa tuotteita, jotka auttavat niitä ihmisiä, joille muista tuotteista ei ole ollut apua.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.