Hajusteeton, ekologinen ja probioottinen pyykinpesuaine, joka tukee terveyttäsi

Ekologinen ja tehokas probioottinen pyykinpesuaine, joka tukee terveyttäsi

Probioottinen pyykinpesuaine

Probiootit, nuo terveyttämme tukevat hyvät mikrobit.

Tiesitkö, että uusimpien tutkimusten mukaan sairaudet, kuten astma, allergiat, immuunihäiriöt ja monet muut, saattavatkin johtua liian puhtaasta elinympäristöstä ja luontokosketuksen puutteesta?

Kun ihomme mikrobiomi on epätasapainossa se saattaa näkyä ihollamme mm. aknena, ruusufinninä tai ihottumina, sekä terveydessämme mm. allergioina ja astmana.

Probioottisten tuotteiden käyttö arjessa auttaa luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet ihollamme, jolloin hyvä mikrobiomin tasapaino ylläpitää samalla terveyttämme kokonaisvaltaisesti.

 

pyykinpesuaine probiooteilla - kokemuksia

”Pyykinpesuneste probiooteilla on todella riittoisa. Pyykistä tuli vihdoin tämän kanssa oikeasti raikasta ja materiaalit pysyvät pehmeämpinä. Tämä jää meidän taloudessa ehdottomasti pysyväksi tuotteeksi.”

Ekologinen ja tehokaspyykinpesuaine

Probioottinen Saaren Taika pyykinpesuaine poistaa tehokkaasti tahrat tekstiileistä!

Pyykinpesuneste käy sekä konepyykille, että käsipyykille ja sen käyttölämpötila on 20-90 astetta. Pesuneste sopii myös villalle ja silkille, sekä vauvan pyykille 🙂

Kuivunut ruokatahra t-paidasta lähti 40-asteen pikapesussa. Samaten yli päivän vanha majoneesitahra t-paidasta lähti puhtaaksi 40-asteen pikapesussa. 

kuivuneet ruokatarhat lähti puhtaaksi

Luonnollisista ainesosista valmistettu pyykinpesuneste sisältää probioottisia bakteereita, jotka auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa.

Hajusteeton pyykinpesuaine hoitaa ja suojaa hellävaraisesti pyykkiäsi.

Sopii vauvojen vaatteiden pesuun sekä kaikille kankaille, myös villalle ja silkille. Voidaan käyttää niin kone- kuin käsinpesussa 20–90 asteessa.

Kehitetty erityisesti herkälle iholle.

Tai artikkelin lopussa olevan tuoteupotuksen kautta!

Lue lisää probiooteista blogissamme: 

Probiootit ihonhoidossa – mitä tarkoittaa ihon mikrobiomi?

 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.