Kosmetologin tuotesuositukset kesäihon hoitoon

Miten hoitaa ihoa kesällä kosmetologin vinkit

Hei! Olen Hanna Amanda, Kansainvälisen näyttötutkinnon suorittanut Cidesco kosmetologi Riihimäeltä. Kirjoitan omaa Beauty By Hanna Amanda- kauneusblogiani sekä pidän aktiivista lifestyle-tyyppistä Instagram-tiliä nimeltä @taivallusblogi. Vieraskynäilen täällä Saaren Taika blogissa aina, kun Johanna pyytää minua avukseen. Olen löytänyt Saaren Taika tuotteista sekä Johannan Chosen By Johanna– nimikkosarjasta itselleni luottotuotteet omien iho-ongelmieni (sekä hiusongelmieni) hoitoon.

Kevät on jo pitkällä ja jopa kesäisen helteiset ilmat hellivät Etelä-Suomea. Niinpä haluan tämän kertaisessa vieraskynäilyssä kertoa teille kahdesta kesän ykköstuotteesta. Toisesta löysin apua hikoilevaan kesäkehooni, joka kärsii myös kuivuudesta. Ja toisesta löysin avun kesän rasittaman ihon hoitamiseen ja auringon valovanhentavien vaikutusten hoitoon.

Lue kosmetologin Saaren Taika-tuotesuositukset kesäihonhoitoon.

Johanna pyysi minua kokeilemaan Saaren Taika uudistunutta Saariston suolasaippuaa sekä Monoi De Tahiti voidetta ja kertomaan rehellisen mielipiteeni käytettyäni tuotteita pidemmän aikaa. Alun perin tarkoitus oli julkaista tämä postaus alkukeväästä, mutta tutustuttuani tuotteiden tuotelupauksiin, halusin lykätä tuotetestiä siihen, kunnes lämpimät ilmat saavuttavat eteläisen Suomen ja pääsen kokeilemaan tuotteita tosi toimissa.

Minulla on kesäisin ihonhoidossa kaksi suurta ongelmaa: Hillitön hikoilu sekä kaikenlaisissa kesän reissuissa rähjääntyvä iho. Ihoni on milloin rutikuiva, milloin auringossa palanut. Useimmiten se saattaa myös kiillellä hiestä. Näihin ongelmiin löysin kuin löysinkin ratkaisut Saaren Taika tuotteilla.

Pääset lukemaan aikaisempia vieraskynäilyitäni TÄSTÄ linkistä

Miten hoitaa ihoa kesällä kosmetologin vinkit

 

Löydä apu kesäihon ongelmiin näillä tuotteilla

Saaren Taika uudistunut Saariston Suolasaippuan luvattiin tuotekuvauksessa sisältävän runsaasti ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa. Tuotekuvauksessa mainittiin solujen aineenvaihdunnan edistäminen, vaurioituneen ihon rauhoittava vaikutus, ihon kosteuden parantaminen ja ihon elvyttäminen. Tuotteen luvataan kuorivan ja puhdistavan ihon hellävaraisesti. Sen luvataan myös vähentävän hienhajua. Jäin innolla odottamaan tuotetestin tuloksia.

Kuten aiemminkin, lähden tarkastelemaan ensin inci-listaa. Se kertoo mitä raaka-aineita tuotteessa on käytetty. Saippuoidut luomulaatuiset kookosöljy sekä oliiviöljy toimivat puhdistavina ainesosina. Myös tuotteesta löytyvä sheavoi on luomulaatuista. Sheavoi toimii tuotteessa puhdistavana ainesosana, mutta se myös tekee tuotteesta helposti iholle levittyvän.

Merisuola toimii Saariston uudistuneessa suolasaippuassa kuorivana ainesosana ja sen tehtävä on hoitaa ihoa.

Tuotteeseen käytetty vesi toimii lähes kaiken kosmetiikan perus raaka-aineena. Toinen erittäin usein kosmetiikassa käytetty raaka-aine on Glyseriini. Glyseriiniä käytetään saippuassa mm. ihon suojaamiseen ja kosteuttamiseen, sekä säätämään tuotteen viskositeettia.

Uudistuneesta Saariston Suolasaippuasta löytyy myös saippuoitua ohdakeöljyä, jonka tehtävä on toimia puhdistavana raaka-aineena. Ohdakeöljy on myös erittäin E-vitamiinipitoinen raaka-aine, joka vähentää ihon punoitusta.

Pidin saippuassa erityisesti merisuolan luomasta tunteesta iholla. Saippua tuntui vartalon iholla liikkuessa kuin sopivan karhealta pesusieneltä. Saariston Suolasaippua levittyi helposti vartalon iholle ja vaahtosi juuri sopivasti. Vartalon ihoani ei kiristänyt suihkun jälkeen, eikä ihossa näkynyt punaisia läikkiä, kuten yleensä suihkun jälkeen ihossani näkyy.

Merisuolasta on pakko mainita vielä erikseen se, että minusta oikeasti tuntui, ettei ihoni hikoillut ihan niin paljon kuin yleensä. Koska merisuola kuorii myös kainaloiden ihon, se vähentää samalla hien hajua. Tämä oli erityisen mieluisa asia huomata pidemmällä käytöllä. Tiesitkö muuten, että myös kainaloiden iho tulee kuoria kerran viikossa, kuten vartalon iho? Näin iholta poistuu kuollut ihosolukko sekä sen pinnalla olevat epäpuhtaudet, jotka saavat aikaan itse hien hajun.

Uudistunut Saariston Suolasaippua on mitä mainioin kuoriva saippua vartalon iholle, varsinkin kesän helteisille retkille.

Uudistunut Saariston Suolasaippua sisältää nyt iholle erittäin ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa

Toinen kokeilemani tuote oli Monoi De Tahiti- voide, joka puolestaan lupaa pienen palan taivasta naisten arjen keskelle. Kuulostaa heti lupaavalta! ? Sen luvataan korjaavan ihon pieniä vaurioita ja ehkäisemään uusien vaurioiden syntyä. Monoi De Tahiti- voiteen luvataan myös suojaavan ihoa rasitukselta, kosteuttavan ihoa syvältä, auttavan iho-ongelmiin ja auringon polttamiin sekä taistelemaan ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan. Tuotekuvauksen mukaan kyseessä on siis luxusvoide, joka hoitaa ihon erilaisia vaurioita tehokkaasti.

Lähdin taas tämänkin tuotteen kohdalla ensin tutkimaan inci-listaa. Rakastan Saaren Taika tuotteita juurikin siitä syystä, että jokainen ainesosa on tarkkaan harkittu ja mietitty tuotetta kehitettäessä. Tämäkin tuote oli erittäin iloinen yllätys incilistaa tutkittaessa.

Monoi De Tahiti voiteen voidepohja muodostuu luomulaatuisista Sheavoista eli karitevoista, kookosöljystä sekä auringonkukkaöljystä. Nämä raaka-aineet ovat ihoa hoitavia aineita sekä auringonkukkaöljyllä on lisäksi myös ihoa pehmentävä vaikutus.

Yleisesti erittäin käytetty raaka-aine kosmetiikassa on glyseriini, jota Monoi De Tahiti voidekin sisältää. Kuten Saariston Suolasaippuassakin, myös Monoi De Tahiti voiteessa glyseriini suojaa ja kosteuttaa ihoa. Nimipainajainen Tocopherol on E-vitamiini. Se hoitaa ihoa ja toimii voiteessa tehokkaana antioksidanttina.

Monoi De Tahitissa on minulle lapsuudesta tuttu mieto tuoksu. Se saadaan aikaan yhdistämällä Gardenia taitensis kukasta valmistettua öljyä (Monoi öljyä), appelsiinin eteeristä öljyä sekä vaniljan eteeristä öljyä. Monoi-öljyn tarkoitus on tehokosteuttaa ihoa, lievittää auringon polttamia ja syventää rusketusta. Appelsiinin eteerinen öljy taas tuoksunsa lisäksi on myös deodoroiva vaikutus. Vaniljan eteerinen öljy suojaa ihoa sekä vähentää ihon karheutta ja tasoittaa ihon epätasaisuuksia.

Saaren Taika Monoi De Tahiti voide on täydellinen voide kesälle. Se on ohut, mutta tehokas ja äärimmäisen riittoisa. Voide sulaa käden lämmöstä öljymäiseksi ja helposti levitettäväksi. Iho säilyy koko päivän ihanan pehmeänä ja kosteutetun tuntuisena. Tästä tulee minulle kesän ajaksi kevyt ja raikas 24h kasvovoide (sekä pika-apu auringonpolttamiin). Monoi De Tahiti voide on aivan loistava voide kesän rasittamalle iholle taistelemaan ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan!

Osta itsellesi kesän kuumin kaksikko! Pääset tutustumaan Saariston suolasaippuaan TÄSTÄ linkistä ja Monoi De Tahiti voiteeseen TÄSTÄ linkistä. Saat hankittua tuotteet itsellesi kätevästi nettikaupasta tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

kamomilla sheavpide saarentaika makadamia sheavoide

Kiitos Hannalle ihanasta vieraskynäilystä <3 Johanna

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.