Kosmetologin tuotesuositukset kesäihon hoitoon

Miten hoitaa ihoa kesällä kosmetologin vinkit

Hei! Olen Hanna Amanda, Kansainvälisen näyttötutkinnon suorittanut Cidesco kosmetologi Riihimäeltä. Kirjoitan omaa Beauty By Hanna Amanda- kauneusblogiani sekä pidän aktiivista lifestyle-tyyppistä Instagram-tiliä nimeltä @taivallusblogi. Vieraskynäilen täällä Saaren Taika blogissa aina, kun Johanna pyytää minua avukseen. Olen löytänyt Saaren Taika tuotteista sekä Johannan Chosen By Johanna– nimikkosarjasta itselleni luottotuotteet omien iho-ongelmieni (sekä hiusongelmieni) hoitoon.

Kevät on jo pitkällä ja jopa kesäisen helteiset ilmat hellivät Etelä-Suomea. Niinpä haluan tämän kertaisessa vieraskynäilyssä kertoa teille kahdesta kesän ykköstuotteesta. Toisesta löysin apua hikoilevaan kesäkehooni, joka kärsii myös kuivuudesta. Ja toisesta löysin avun kesän rasittaman ihon hoitamiseen ja auringon valovanhentavien vaikutusten hoitoon.

Lue kosmetologin Saaren Taika-tuotesuositukset kesäihonhoitoon.

Johanna pyysi minua kokeilemaan Saaren Taika uudistunutta Saariston suolasaippuaa sekä Monoi De Tahiti voidetta ja kertomaan rehellisen mielipiteeni käytettyäni tuotteita pidemmän aikaa. Alun perin tarkoitus oli julkaista tämä postaus alkukeväästä, mutta tutustuttuani tuotteiden tuotelupauksiin, halusin lykätä tuotetestiä siihen, kunnes lämpimät ilmat saavuttavat eteläisen Suomen ja pääsen kokeilemaan tuotteita tosi toimissa.

Minulla on kesäisin ihonhoidossa kaksi suurta ongelmaa: Hillitön hikoilu sekä kaikenlaisissa kesän reissuissa rähjääntyvä iho. Ihoni on milloin rutikuiva, milloin auringossa palanut. Useimmiten se saattaa myös kiillellä hiestä. Näihin ongelmiin löysin kuin löysinkin ratkaisut Saaren Taika tuotteilla.

Pääset lukemaan aikaisempia vieraskynäilyitäni TÄSTÄ linkistä

Miten hoitaa ihoa kesällä kosmetologin vinkit

 

Löydä apu kesäihon ongelmiin näillä tuotteilla

Saaren Taika uudistunut Saariston Suolasaippuan luvattiin tuotekuvauksessa sisältävän runsaasti ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa. Tuotekuvauksessa mainittiin solujen aineenvaihdunnan edistäminen, vaurioituneen ihon rauhoittava vaikutus, ihon kosteuden parantaminen ja ihon elvyttäminen. Tuotteen luvataan kuorivan ja puhdistavan ihon hellävaraisesti. Sen luvataan myös vähentävän hienhajua. Jäin innolla odottamaan tuotetestin tuloksia.

Kuten aiemminkin, lähden tarkastelemaan ensin inci-listaa. Se kertoo mitä raaka-aineita tuotteessa on käytetty. Saippuoidut luomulaatuiset kookosöljy sekä oliiviöljy toimivat puhdistavina ainesosina. Myös tuotteesta löytyvä sheavoi on luomulaatuista. Sheavoi toimii tuotteessa puhdistavana ainesosana, mutta se myös tekee tuotteesta helposti iholle levittyvän.

Merisuola toimii Saariston uudistuneessa suolasaippuassa kuorivana ainesosana ja sen tehtävä on hoitaa ihoa.

Tuotteeseen käytetty vesi toimii lähes kaiken kosmetiikan perus raaka-aineena. Toinen erittäin usein kosmetiikassa käytetty raaka-aine on Glyseriini. Glyseriiniä käytetään saippuassa mm. ihon suojaamiseen ja kosteuttamiseen, sekä säätämään tuotteen viskositeettia.

Uudistuneesta Saariston Suolasaippuasta löytyy myös saippuoitua ohdakeöljyä, jonka tehtävä on toimia puhdistavana raaka-aineena. Ohdakeöljy on myös erittäin E-vitamiinipitoinen raaka-aine, joka vähentää ihon punoitusta.

Pidin saippuassa erityisesti merisuolan luomasta tunteesta iholla. Saippua tuntui vartalon iholla liikkuessa kuin sopivan karhealta pesusieneltä. Saariston Suolasaippua levittyi helposti vartalon iholle ja vaahtosi juuri sopivasti. Vartalon ihoani ei kiristänyt suihkun jälkeen, eikä ihossa näkynyt punaisia läikkiä, kuten yleensä suihkun jälkeen ihossani näkyy.

Merisuolasta on pakko mainita vielä erikseen se, että minusta oikeasti tuntui, ettei ihoni hikoillut ihan niin paljon kuin yleensä. Koska merisuola kuorii myös kainaloiden ihon, se vähentää samalla hien hajua. Tämä oli erityisen mieluisa asia huomata pidemmällä käytöllä. Tiesitkö muuten, että myös kainaloiden iho tulee kuoria kerran viikossa, kuten vartalon iho? Näin iholta poistuu kuollut ihosolukko sekä sen pinnalla olevat epäpuhtaudet, jotka saavat aikaan itse hien hajun.

Uudistunut Saariston Suolasaippua on mitä mainioin kuoriva saippua vartalon iholle, varsinkin kesän helteisille retkille.

Uudistunut Saariston Suolasaippua sisältää nyt iholle erittäin ravitsevaa Kuolleenmeren suolaa

Toinen kokeilemani tuote oli Monoi De Tahiti- voide, joka puolestaan lupaa pienen palan taivasta naisten arjen keskelle. Kuulostaa heti lupaavalta! ? Sen luvataan korjaavan ihon pieniä vaurioita ja ehkäisemään uusien vaurioiden syntyä. Monoi De Tahiti- voiteen luvataan myös suojaavan ihoa rasitukselta, kosteuttavan ihoa syvältä, auttavan iho-ongelmiin ja auringon polttamiin sekä taistelemaan ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan. Tuotekuvauksen mukaan kyseessä on siis luxusvoide, joka hoitaa ihon erilaisia vaurioita tehokkaasti.

Lähdin taas tämänkin tuotteen kohdalla ensin tutkimaan inci-listaa. Rakastan Saaren Taika tuotteita juurikin siitä syystä, että jokainen ainesosa on tarkkaan harkittu ja mietitty tuotetta kehitettäessä. Tämäkin tuote oli erittäin iloinen yllätys incilistaa tutkittaessa.

Monoi De Tahiti voiteen voidepohja muodostuu luomulaatuisista Sheavoista eli karitevoista, kookosöljystä sekä auringonkukkaöljystä. Nämä raaka-aineet ovat ihoa hoitavia aineita sekä auringonkukkaöljyllä on lisäksi myös ihoa pehmentävä vaikutus.

Yleisesti erittäin käytetty raaka-aine kosmetiikassa on glyseriini, jota Monoi De Tahiti voidekin sisältää. Kuten Saariston Suolasaippuassakin, myös Monoi De Tahiti voiteessa glyseriini suojaa ja kosteuttaa ihoa. Nimipainajainen Tocopherol on E-vitamiini. Se hoitaa ihoa ja toimii voiteessa tehokkaana antioksidanttina.

Monoi De Tahitissa on minulle lapsuudesta tuttu mieto tuoksu. Se saadaan aikaan yhdistämällä Gardenia taitensis kukasta valmistettua öljyä (Monoi öljyä), appelsiinin eteeristä öljyä sekä vaniljan eteeristä öljyä. Monoi-öljyn tarkoitus on tehokosteuttaa ihoa, lievittää auringon polttamia ja syventää rusketusta. Appelsiinin eteerinen öljy taas tuoksunsa lisäksi on myös deodoroiva vaikutus. Vaniljan eteerinen öljy suojaa ihoa sekä vähentää ihon karheutta ja tasoittaa ihon epätasaisuuksia.

Saaren Taika Monoi De Tahiti voide on täydellinen voide kesälle. Se on ohut, mutta tehokas ja äärimmäisen riittoisa. Voide sulaa käden lämmöstä öljymäiseksi ja helposti levitettäväksi. Iho säilyy koko päivän ihanan pehmeänä ja kosteutetun tuntuisena. Tästä tulee minulle kesän ajaksi kevyt ja raikas 24h kasvovoide (sekä pika-apu auringonpolttamiin). Monoi De Tahiti voide on aivan loistava voide kesän rasittamalle iholle taistelemaan ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan!

Osta itsellesi kesän kuumin kaksikko! Pääset tutustumaan Saariston suolasaippuaan TÄSTÄ linkistä ja Monoi De Tahiti voiteeseen TÄSTÄ linkistä. Saat hankittua tuotteet itsellesi kätevästi nettikaupasta tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

kamomilla sheavpide saarentaika makadamia sheavoide

Kiitos Hannalle ihanasta vieraskynäilystä <3 Johanna

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.