Iho on suurin elimesi ja se imee itseensä kaiken. Siksi uskomme vahvasti vain parhaiden ja puhtaimpien raaka-aineiden käyttöön tuotteissamme!

Raaka-aineemme

Käytämme tuotteidemme valmistuksessa vain puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, sertifioiduilta toimittajilta. Ne eivät sisällä kemiallisia jäämiä, jotka voivat ärsyttää ihoa ja olla mahdollisesti vahingollisia elimistöllemme pitkällä aikavälillä.

Täällä omassa kosmetiikkakeittiössämme, puhtaan saaristoluonnon helmassa syntyvät kaikki Saaren Taika® tuotteiden ideat. Täällä testaamme ja kehitämme reseptejämme ja tuotteitamme.

Rakennamme tuotteemme vanhojen ja toimiviksi havaittujen luonnonmukaisten reseptien pohjalta, tämän päivän vaatimusten mukaisiksi ja erityisesti vaativaa, ja herkkää suomalaista ihoa silmällä pitäen.


Lue lisää käyttämistämmre raaka-aineista
Lue lisää käyttämistämmre raaka-aineista

Särkisalon tyrni

Tyrnipensaat kasvavat täällä Särkisalossa täysin luonnonmukaisesti, ilman lannotteita ja tuholaismyrkkyjä. Keräämme käsin tyrnin marjat ja lehdet talteen, sekä uutamme itse niistä saatavan tyrniuutteen, jota käytämme raaka-aineena.

Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain.  Tyrnin lehdissä on ravintoaineita jopa marjaakin enemmän! Tyrni sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.

Särkisalon tyrniä käytetään mm. Tyrni Luksus Spa saippuassa, Tyrni palashampoossa ja Tyrni voiteessa ja -voidedeodorantissa.


Lue miten tyrniöljy on kasvisperäinen retinoli ja miksi se sopii erityisen hyvin mm. aknen hoitoon
Lue miten tyrniöljy on kasvisperäinen retinoli ja miksi se sopii erityisen hyvin mm. aknen hoitoon

Extra-Virgin Oliiviöljy

Yksi valmistamiemme saippuoiden pääraaka-aineista on GMO-vapaa ja luomulaatuinen Extra-virgin oliiviöljy, joka kerätään päiväsaikaan.

Extra-virgin oliiviöljy valmistetaan kemikaalittomalla kylmäpuristusmenetelmällä oliivin ensimmäisestä puristuksesta.

Extra-virgin oliiviöljy on oliiviöljyistä korkealaatuisin ja se sisältää runsaasti parantavia vitamiineja ja antioksidantteja.

Nämä antioksidantit auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.


Lue miten antioksidanttipitoinen extra virgin oliiviöljy auttaa ihoasi taistelussa ikääntymistä vastaan
Lue miten antioksidanttipitoinen extra virgin oliiviöljy auttaa ihoasi taistelussa ikääntymistä vastaan

Puhdas (eli puhdistamaton) sheavoi

Käytämme tuotteidemme yhtenä tärkeänä ja hoitavana raaka-aineena 100% puhdasta ja puhdistamatonta ghanalaista Sheavoita. Soil Associationin sertifioima luomu Sheavoimme on ghanalaisen naistenosuuskunnan käsin valmistamaa.

Mitä vähemmän puhdistettua Sheavoi on, sitä pehmeämpää on sen tekstuuri ja sen enemmän se sisältää iholle tärkeitä hoitavia ainesosia. Puhdistamaton luomu Sheavoi tuoksuu voimakkaan pähkinäiselle ja se sisältää kaikki Sheapähkinän tärkeät ravinteet! Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan.

Yksi tärkeimmistä seikoista, kun valitaan toimivaa Sheavoidetta iholle on selvittää onko Sheavoi puhdistamatonta. Mikäli haluat eniten ihoa hoitavaa ja ravitsevaa tehoa voiteeltasi on valintasi puhdas ja puhdistamaton Shea.

Kannattaa kiinnittää huomiota myös Sheavoiteen valmistusmenetelmiin. Sheavoin lämmittäminen yli tietyn pisteen saa sen menettämään suurimman osan sen tehokkaista ja terapeuttisista komponenteista, jotka ovat läsnä raa’assa Sheavoissa.

Saaren Taika kosmetiikassa Sheavoin käyttäminen mahdollisimman vähän käsiteltynä onkin yksi tärkeimmistä seikoista valmistusmenetelmissämme, siksi Saaren Taika sheavoiteet ovatkin markkinoiden tehokkaimpia ja luonnollisimpia. 

Sheavoin tuotannon eettisyys on meille myös erittäin tärkeässä asemassa. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme toimittajan, joka tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen naisorganisaation kanssa ja auttaa heidän kotiseutuaan mm. turvaamalla kyläläisten mahdollisuuden puhtaaseen juomaveteen.


Lue miten sheavoi auttaa taistelussa ikääntymistä vastaan
Lue miten sheavoi auttaa taistelussa ikääntymistä vastaan

%d bloggaajaa tykkää tästä: