Saaren Taika Professional Kurkku kasvojen puhdistusaine – Kokemuksia

saaren taika professional kurkku kasvojen puhdistusaine - kokemuksia

Kurkku kasvojen puhdistusaineessa on miellyttävä tuoksu ja koostumus. Punoittavalle iholleni täydellinen rauhoittava puhdistusaine. Iho tuntuu ihanan pehmeältä käytön jälkeen. Suosittelen lämpimästi kaikille ihon puhdistajaksi ja erityisesti punoituksesta ja ihoärsytyksistä kärsiville.” 

”Kurkku kasvojen puhdistusaine on hellävarainen mutta silti pesee meikit pois tehokkaasti ja ei kuivata ihoa.”

”Kasvojeni ihossa tuntui usein kuumotusta iltapäivän lopulla, ja tämä tunne on rauhoittunut käytettyäni nyt pari viikkoa säännöllisesti Kurkku kasvojen puhdistusainetta. Iho on puhdas ja pehmeä käytön jälkeen!”

”Hellävarainen, hyvä koostumus ja hyvin puhdistava. Kurkku kasvojen puhdistusaine jättää ihon pehmeäksi, ei kuivaa. Tykkään tosi paljon.”

”Kurkku kasvojen puhdistusaineessa on raikas tuoksu. Koostumus sopivan kevyttä, hyvin levittyi, riittoisa ja mikä parasta kasvoille jäi raikas ei rasvainen mutta kuitenkin kosteutettu joustava olo.”

”Nyt löytyi tuote minun makuuni. Kurkku kasvojen puhdistusaine on ihanan raikas tuote. Poistaa kasvoilta epäpuhtaudet jättäen pehmeän ihon. Tilaan ehdottomasti toistekin.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.