Aloe Vera ihonhoidossa

Aloe Vera ihonhoidossa

Aloe Vera

Aloe Veraa on käytetty vuosisatojen ajan luonnollisena lääkkeenä erilaisiin terveysongelmiin, ja viime vuosina siitä on tullut suosittu ainesosa ihonhoitotuotteissa.

Tämä kasvi tunnetaan lukuisista eduistaan, mukaan lukien sen kyky rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tässä artikkelissa kerron Aloe Veran hyödyistä ihonhoitotuotteissa ja kuinka se voi parantaa ihosi terveyttä ja ulkonäköä.

Mikä on Aloe Vera?

Aloe Vera on mehikasvi, joka on kotoisin Pohjois-Afrikasta, mutta jota löytyy monista osista maailmaa. Sitä on pitkään käytetty perinteisessä lääketieteessä parantavien ominaisuuksiensa vuoksi, ja sen geelimäinen aine tunnetaan ihoa viilentävästä ja rauhoittavasta vaikutuksestaan.

Aloe Vera sisältää 75 aktiivista ainesosaa, mukaan lukien runsaasti vitamiineja, entsyymejä,kivennäisaineita, sokereita, ligniiniä, saponiineja, salisyylihappoa, aminohappoa ja antioksidantteja, jotka tekevät siitä erinomaisen ainesosan ihonhoitotuotteissa.

Aloe Vera kasvi

Aloe Veran hyödyt ihonhoitotuotteissa

Aloe Vera rauhoittaa ärsytystä ja punoitusta

Aloe Vera tunnetaan sen tulehdusta estävistä ominaisuuksistaan, mikä tekee siitä erinomaisen ainesosan vähentämään ihon punoitusta ja ärsytystä.

Se voi olla erityisen hyödyllinen niille, joilla on herkkä iho, koska se voi rauhoittaa ja rauhoittaa ihoa aiheuttamatta lisäärsytystä.

Aloe Vera 24H Kosteuttaja, sis. Sheavoita & Kauransiemenöljyä

”Paras voide ikinä. Mun suosikki! Tasoittaa punaisuutta ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Loistava meikin alla!”

”Tämä voide on ollut atooppisen ihoni pelastus! Iho tuntuu ihanan kosteutetulta ja kuivuus ja kutina on vähentynyt huomattavasti. Jouduin hetken aikaa pärjäämään muilla kasvovoiteilla kun tuote oli hetkellisesti loppu, ja huomasin saman tien eron kasvojen ihon kunnossa. En siis aio vaihtaa enää muihin tuotteisiin, tämä Aloe Vera kosteuttaja on aivan huippu tuote!”

Aloe Vera kosteuttaa, eli lisää kosteutta iholle ja säilyttää kosteutta ihossa

Aloe Vera on luonnollinen kosteuttava aine (humektantti), eli se voi imeä kosteutta ilmasta ja lukita sen ihoon. Tämä tekee siitä erinomaisen ainesosan ihonhoitotuotteissa, jotka on suunniteltu lisäämään kosteutta ja säilyttämään kosteutta ihossa. Aloe vera auttaa myös parantamaan ihon kimmoisuutta ja joustavuutta, jolloin iho näyttää ja tuntuu pehmeältä sekä sileältä.

Aloe Vera auttaa parantamaan auringonpolttamaa ihoa

Aloe Veran on osoitettu vähentävän tehokkaasti auringonpolttaman ihon oireita. Sen viilentävät ja rauhoittavat ominaisuudet auttavat lievittämään kipua ja epämukavuutta, ja se myös nopeuttaa ihon paranemisprosessia. Aloe vera -geelin levittäminen auringonpolttamalle iholle auttaa myös ehkäisemään ihon kuoriutumista ja hilseilyä.

Aloe Vera taistelee aknea vastaan

Aloe Vera sisältää salisyylihappoa, joka on yleinen ainesosa aknea torjuvissa tuotteissa.

Salisyylihappo auttaa avaamaan ihohuokoset ja vähentämään tulehdusta, tehden siitä tehokkaan ainesosan niille, joilla on akneen taipuvainen iho.

Aloe vera auttaa myös vähentämään aknen arpia ja epäpuhtauksia.

Saaren Taika Ecolution Aloe Retinoli kasvoseerumi sopii erityisesti akneiholle ja ikääntyvälle iholle, mutta runsaasti ravitsevana seerumina se sopii ihan kaikenlaisille ihotyypeille.
”Ihana seerumi akneiholle! Olen nyt käyttänyt seerumia aamuin illoin viiden päivän ajan. Aivan ihana seerumi! Toimii todellakin vaikella akneiholle. Iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalle, punoitus ja tulehdus on myös vähentynyt.” ”Iho tuntui sileältä ja näpyt hävinneet ensimmäisen viikon aikana.” ”Tästä ihoni on tykännyt. Akne on helpottanut ja ihoni on kirkastunut selvästi. Hormooninäpyt poissa ja iho muutenkin tosi hyvä”

Aloe Vera on siis monipuolinen ainesosa, joka tarjoaa monia etuja iholle.

Sen rauhoittavat ja kosteuttavat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan herkälle tai kuivalle iholle, kun taas sen aknea taistelevat ja auringonpolttamia parantavat ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan ainesosan kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa terveyttä ja ulkonäköä.

Aloe Veran sisällyttäminen omaan ihonhoitorutiiniisi auttaa antamaan sinulle hehkuvan, terveen ihon, jota olet aina halunnut!

Tutustu Saaren Taika Shopissa Aloe Veraa sisältäviin ihonhoitotuotteisiimme!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.