Saaren Taika Ecolution Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille – Kokemuksia

Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille - kokemuksia2

Rasvoittuvien hiusten hiusnaamio

”Olen koko ikäni kärsinyt ohuista ja rasvoittuvista hiuksistani ja kokeillut monenlaista tuotetta. Tämä on ensimmäinen joka toimii. Olen nyt kuukauden verran käyttänyt tätä Saaren Taika Hiusnaamiota rasvoittuville hiuksille ja tämä toimii. Aiemmin hiukset rasvoittuvat iltaan mennessä, nyt voin pestä hiukseni kahden päivän välein.”

”Saaren Taika Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille on loistava tuote! Ensimmäinen hiusnaamio joka on oikeasti toiminut minulla! Hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon kanssa todella hyvä yhdistelmä, hiukseni eivät rasvoitu enää päivässä kuten ennen, ja hiukset tuntuvat erittäin kosteutetuilta. Latvatkin pystyy harjaamaan ilman taistelua takuista! Tätä tulen aina jatkossa käyttämään.”

”Luksusta arkeen. Saaren Taika Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille jättää hiukset pehmeiksi ja hyvän tuntuisiksi.”

”Ostin tyttärelleni Saaren Taika Hiusnaamion rasvoittuville hiuksille ja jo muutaman käyttökerran jälkeen hän totesi, että hiukset tuntuvat tuuheammilta.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.