Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo & Matrixyl Seerumi kokemuksia

hyaluronihappo & matrixyl seerumi kokemuksia

Kokemuksia Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo & Matrixyl seerumista

“Olen kokeillut monia seerumeita, edullisia ja kalliita, ja tämä Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi on minusta paras. Kosteuttaa selvästi ja antaa täyteläisyyttä. Vakikäytössä.”

”Minulle Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi olikin iloinen yllätys ja 61-vuotiaan iho kosteutuu tehokkaammin. Tuoksu miellyttää myös. Varmasti jatkoon.”

”Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi imeytyy todella nopeasti ihoon ja on riittoisa. Kuukauden käytön jälkeen iho kirkastunut ja siloittunut.

”Hyaluronihappo & Matrixyl seerumia on helppo käyttää, imeytyy hyvin. Riittoisa ja kätevässä pumppupullossa. En vielä tällä 2 viikon kokemuksella ota kantaa vaikutuksiin, koska muutin samaan aikaan myös puhdistustuotteet. Mutta sen voin jo kertoa, että ihoni ei punoita eikä ole polttelun tunnetta, mikä on hyvinkin tyypillistä jo viikon kuluessa monien ihonhoitotuotteiden kohdalla. Käytän seerumia vain iltaisin, koska ihoni kiiltää helposti.”

Parin viikon Hyaluronihappo & Matrixyl seerumin käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Kosteuttaa hyvin, kuivuu nopeasti, miellyttävä mieto tuoksu. Erittäin hyvä myös ikääntyneelle iholle.

”Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi on aivan mahtava tuote! Käytän sitä vain öisin, koska sekaihoni on varsinkin kesäisin tosi öljyinen, mutta se virkisti sairastelun ja stressin jäljiltä väsähtänyttä ja sameaa ihoa selvästi jo muutamassa yössä ja antoi iholle täyteläisyyttä. Myös keskellä poskea ollut raavitun itikanpureman jättämä tulehtunut rupi parani tavallista nopeammin. Tuote on todella riittoisaa, ja anteliaan suuttimen vuoksi sitä kannattaa annostella varovasti.”

”Itselläni on hyvin kuiva ja herkkä iho joka reagoi hyvin herkästi kaikkeen. Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi imeytyi yllättävän nopeasti ihoon eikä tuntunut rasvaiselta ”naamiolta” kasvoilla. Tuote ei myöskään kirvellyt tai kutittanut iholla eikä aiheuttanut punoitusta tai muitakaan oireita. Useamman viikon käytön jälkeen iho alkoi tuntua pehmeämmältä eikä enää hilseillyt kuivuuttaan. Sopii ainakin omalle iholleni hyvin.”

“Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi on tosi raikas ja puhtaan tuntuinen, iholle ei jäänyt mitään tahmeata kalvoa, imeytyy hyvin. Säilytän jääkaapissa ja kesähelteellä aivan mahtava herättäjä myös ihanan tuoksun ansiosta. Seerumi on myös todella kosteuttava eikä mun aikuisen sekaiho tarvitse enää päälle kosteusvoidetta nyt kesällä. Ei jätä kiiltävää pintaa, suosittelen”

Osta parhaat luonnolliset Saaren Taika Hyaluronihappo ihonhoitotuotteet verkkokaupastamme tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.