Saaren taika Ecolution Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja – Kokemuksia

Hyaluronihappo & vitamiinit ACE kosteuttaja kokemuksia2

Hyaluronihappoa sisältävä kasvovoide miehille ja naisille!

“Olen käyttänyt Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajaa reilun viikon. Kasvojen iho huomattavasti kiinteytynyt noin lyhyenä aikana. Ihoni ollut aikaisemmin pintakuiva, nyt kuivuus hävinnyt. Ylitti reilusti odotukset.

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja levittyy helposti, ihanan kosteuttava, aivan täydellinen tuote kuivalle iholle. Iho on myös selvästi sileämpi pari viikon käytön jälkeen.

”Voide imeytyy hyvin, tekee ihon pinnan pehmeäksi ja sileäksi, ja käy lisäksi loistavasti meikin alle. Ei nouse kiiltäväksi päivän mittaan vaikka minulla on siihen yleensä taipumusta. Bonuksena se, että voide on tuoksuton. Tähän asti kokeilemistani eko-sarjoista paras voide.

“Ei välttämättä tarvita meikkipohjaa ollenkaan, niin tasasävyinen ja hehkeä ihosta tämän Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttajan kanssa tulee.”

“Olen kokeillut monia, ja tarkoitan siis monia erilaisia kasvovoiteita rasvaiselle iholleni, mutta maksimissaan naamani oli matta 2 tuntia, jonka jälkeen otsa ja nenä kiilsi kilometrin päähän taas. Tuskailin ja luulin, että minun pitää nyt vain elää rasvaisen naamani kanssa, joka on kuitenki kuiva poskista ja punoittaa, mutta kuinka väärässä olinkaan. Pesen naamani ensin teepuusaippualla ja sitten käytän tätä Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteusvoidetta aamuin ja illoin eikä naamani ole enään rasvainen eikä punoita. Olen saanut lisää itseluottamusta, kun ei tarvitse miettiä kiiltääkö otsani taas. Tuote tuoksuu erittäin hyvältä. Vihdoin olen löytänyt kasvoilleni toimivan tuotteen monen vuoden jälkeen!”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja imeytyy hyvin ihoon ja iho todella kosteutuu. Herkkä ihoni kestää tuotteen hyvin reagoimatta.”

”Onpa mainio tuote, tarvitaan vain tosi pieni painallus, jolloin koko kasvot on voideltu. Tuoksu sopiva, koska astmani ei ollenkaan reagoi tuotteeseen aiheuttaen turhaa yskimistä. Iho tuntuu niiiiin pehmeältä Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan levittämisen jälkeen.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja tekee ihon ihanan pehmeäksi ja iho pysyy kosteutettuna pitkään. Hyvä mieto tuoksu.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja tuntuu mukavan raikkaalta iholla ja myös tuoksuu hyvälle! Olen ehtinyt käyttää tuotetta vasta muutaman päivän, mutta jään hyvillä mielin seuraamaan pidemmän ajan tuloksia.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja imeytyy hyvin, tekee ihon pinnan pehmeäksi ja sileäksi, ja käy lisäksi loistavasti meikin alle. Ei nouse kiiltäväksi päivän mittaan vaikka minulla on siihen yleensä taipumusta. Bonuksena se, että voide on tuoksuton. Tähän asti kokeilemistani eko-sarjoista paras voide.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja kosteuttaa ihanasti ongelma ihoa, mutta ei jätä yhtään rasvaista tunnetta iholle. Akne ja ruusufinni ovat pysyneet kurissa tämän ja Teepuusaippuan avulla pidempään kuin millään muilla tuotteilla.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on loistava tuote! Jo parin päivän jälkeen huomattavissa kosteampi ja paljon heleämpi sekä terveemmän näköinen iho. Tulee varmasti jatkossa olemaan voide jota kasvoihini säännöllisesti käytän.”

”Tilasin Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan torstaina, tuli heti perjantaina! Ihana tuoksu, kevyt koostumus, imeytyy ja kosteuttaa hyvin. Voi olla että talveksi kuivat kohdat vaativat vielä enemmän, mutta tällä hetkellä kosteuttaa riittävästi. Iho on ihanan heleä ja raikkaan tuntuinen! Käy hyvin meikin alle. Menee jatkoon.”

”Noin viikon käytön jälkeen olen hyvin tyytyväinen Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajaan. Yhdistettynä Teepuusaippuaan ilmeestäni on tullut paljon kirkkaampi ja ihosta tasaisempi, mikä on positiivisesti yllättänyt näin lyhyellä käyttöajalla. Voide on hyvin levittyvä ja ihanan kevyt. Välillä tosin tarvitsen lisätä päälle toisen kosteusvoiteen kun tuntuu, että kiristää liikaa.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja pehmentää ja kirkastaa ihoa välittömästi. Nyt ensimmäistä kertaa käytössä, uskon että tuote jää pysyvästi minulla käyttöön.”

”Viikon Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan käytön jälkeen iho tuntuu paljon tasaisemmalta. Keski-iän ylittäneenä, mutta silti erilaisista näpyistä aina kärsineenä tuntuu, että näpyt olisivat hävinneet. Ehkä menee voide pintaa syvemmälle, ja kosteuttaa sieltä. Kaikenlaisia rasvoja olen naamaani kokeillut, ehkä nyt löysin voittajan.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on täydellinen hemmottelutuote, kosteuttaa, ei kiristä ja kaiken lisäksi vegaaninen ja ekologinen.”

”Olen kokeillut vasta vajaa pari viikkoa, mutta ihastunut täysin. Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on pehmeää, hyvin levittyvää ja iho jää ihanan tuntuiseksi. Nyt useamman kerran peräkkäin käytettynä uskon, että hyaluronihappo ja vitamiinit ovat alkaneet vaikuttaa. Olen käyttänyt iltaisin ja joinain päivinä myös aamulla. Suosittelen lämpimästi kuivalle iholle.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on hyväntuoksuinen ja riittoisa, vain yksi painallus riittää. Iho ei jää rasvaiseksi mutta kuitenkin tuntuu ihanan kosteutetulta. Toimii hyvin Teepuusaippuan jälkeen!”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on täydellinen sekaiholle! Ei jätä ihoa rasvaiseksi, hyvä annostelu määrä, ei puske päivän aikana meikin alta pois. Jättää ihon pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Jo kolmas pullo menossa, yksi purkki kestää useamman kuukauden.”

”Ihana tuoksu, levittyy hyvin, riittoisa voide. Iho on pehmeä ja sileä, Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa. Kasvojen alueen ihottuma hävisi alle viikossa kun aloin käyttämään Saaren taika – tuotteita. Super iso kiitos näistä ihanista tuotteista! Viimeinkin on löytynyt oikeasti hyvät tuotteet kasvojen puhdistukseen ja hoitoon.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on aivan loistava kosteusvoide pintakuivalle akneiholle. Ihoni suorastaan hehkuu!”

”Tilasin Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan pintakuivasta ihosta kärsiville kasvoilleni. Muutaman päivän käytön jälkeen iho on selvästi kuulaampi ja kuivuus helpottanut. Toki ihon muutakin hoitoa teen nyt Saaren Taika tuotteilla. Voin suositella lämpimästi.”

”Nyt vajaa viikko nyt ollut käytössä tämä uusi tuttavuus, Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja imeytyy todella hyvin ja kosteuttaa selkeästi ihoa. Teepuusaippuan kanssa testissä, saas nähdä pysyykö epäpuhtaudet kurissa, ainakin on lupaava alku.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on ihana voide. Yksi painallus riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Imeytyy nopeasti, eikä jätä kasvoja yhtään tahmean tuntuiseksi. Kosteuttaa ainakin itselle riittävästi, kasvoja ei enää kiristä lainkaan. Heleämmän näköinen ihokin ja sävyerot kasvoissa rauhoittuneet.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on kevyt, hyvin levittyvä, miellyttävän tuoksuinen voide. Ei ärsytä herkkää ihoa, imeytyy hyvin ja tekee ihosta pehmeän ja kuulaan.”

”Jo muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja poskien hilselaikut ovat kadonneet. Lisäksi ihon punoitus on vähentynyt. Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on paras kosteuttaja tähän mennessä. Aluksi voimakas tuoksu mietitytti, mutta kokemus on osoittanut, että tuoksu ei jää vaan haihtuu nopeasti.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja levittyy tosi helposti ja on miellyttävän tuntuista. Iho ei jää tahmeaksi. Pieni määrä kerrallaan riittää kasvoille hyvin. Jälleen kerran ihana tuote!”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.