Saaren taika Ecolution Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja – Kokemuksia

Hyaluronihappo & vitamiinit ACE kosteuttaja kokemuksia2

Hyaluronihappoa sisältävä kasvovoide miehille ja naisille!

“Olen käyttänyt Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajaa reilun viikon. Kasvojen iho huomattavasti kiinteytynyt noin lyhyenä aikana. Ihoni ollut aikaisemmin pintakuiva, nyt kuivuus hävinnyt. Ylitti reilusti odotukset.

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja levittyy helposti, ihanan kosteuttava, aivan täydellinen tuote kuivalle iholle. Iho on myös selvästi sileämpi pari viikon käytön jälkeen.

”Voide imeytyy hyvin, tekee ihon pinnan pehmeäksi ja sileäksi, ja käy lisäksi loistavasti meikin alle. Ei nouse kiiltäväksi päivän mittaan vaikka minulla on siihen yleensä taipumusta. Bonuksena se, että voide on tuoksuton. Tähän asti kokeilemistani eko-sarjoista paras voide.

“Ei välttämättä tarvita meikkipohjaa ollenkaan, niin tasasävyinen ja hehkeä ihosta tämän Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttajan kanssa tulee.”

“Olen kokeillut monia, ja tarkoitan siis monia erilaisia kasvovoiteita rasvaiselle iholleni, mutta maksimissaan naamani oli matta 2 tuntia, jonka jälkeen otsa ja nenä kiilsi kilometrin päähän taas. Tuskailin ja luulin, että minun pitää nyt vain elää rasvaisen naamani kanssa, joka on kuitenki kuiva poskista ja punoittaa, mutta kuinka väärässä olinkaan. Pesen naamani ensin teepuusaippualla ja sitten käytän tätä Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteusvoidetta aamuin ja illoin eikä naamani ole enään rasvainen eikä punoita. Olen saanut lisää itseluottamusta, kun ei tarvitse miettiä kiiltääkö otsani taas. Tuote tuoksuu erittäin hyvältä. Vihdoin olen löytänyt kasvoilleni toimivan tuotteen monen vuoden jälkeen!”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja imeytyy hyvin ihoon ja iho todella kosteutuu. Herkkä ihoni kestää tuotteen hyvin reagoimatta.”

”Onpa mainio tuote, tarvitaan vain tosi pieni painallus, jolloin koko kasvot on voideltu. Tuoksu sopiva, koska astmani ei ollenkaan reagoi tuotteeseen aiheuttaen turhaa yskimistä. Iho tuntuu niiiiin pehmeältä Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan levittämisen jälkeen.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja tekee ihon ihanan pehmeäksi ja iho pysyy kosteutettuna pitkään. Hyvä mieto tuoksu.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja tuntuu mukavan raikkaalta iholla ja myös tuoksuu hyvälle! Olen ehtinyt käyttää tuotetta vasta muutaman päivän, mutta jään hyvillä mielin seuraamaan pidemmän ajan tuloksia.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja imeytyy hyvin, tekee ihon pinnan pehmeäksi ja sileäksi, ja käy lisäksi loistavasti meikin alle. Ei nouse kiiltäväksi päivän mittaan vaikka minulla on siihen yleensä taipumusta. Bonuksena se, että voide on tuoksuton. Tähän asti kokeilemistani eko-sarjoista paras voide.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja kosteuttaa ihanasti ongelma ihoa, mutta ei jätä yhtään rasvaista tunnetta iholle. Akne ja ruusufinni ovat pysyneet kurissa tämän ja Teepuusaippuan avulla pidempään kuin millään muilla tuotteilla.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on loistava tuote! Jo parin päivän jälkeen huomattavissa kosteampi ja paljon heleämpi sekä terveemmän näköinen iho. Tulee varmasti jatkossa olemaan voide jota kasvoihini säännöllisesti käytän.”

”Tilasin Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan torstaina, tuli heti perjantaina! Ihana tuoksu, kevyt koostumus, imeytyy ja kosteuttaa hyvin. Voi olla että talveksi kuivat kohdat vaativat vielä enemmän, mutta tällä hetkellä kosteuttaa riittävästi. Iho on ihanan heleä ja raikkaan tuntuinen! Käy hyvin meikin alle. Menee jatkoon.”

”Noin viikon käytön jälkeen olen hyvin tyytyväinen Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajaan. Yhdistettynä Teepuusaippuaan ilmeestäni on tullut paljon kirkkaampi ja ihosta tasaisempi, mikä on positiivisesti yllättänyt näin lyhyellä käyttöajalla. Voide on hyvin levittyvä ja ihanan kevyt. Välillä tosin tarvitsen lisätä päälle toisen kosteusvoiteen kun tuntuu, että kiristää liikaa.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja pehmentää ja kirkastaa ihoa välittömästi. Nyt ensimmäistä kertaa käytössä, uskon että tuote jää pysyvästi minulla käyttöön.”

”Viikon Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan käytön jälkeen iho tuntuu paljon tasaisemmalta. Keski-iän ylittäneenä, mutta silti erilaisista näpyistä aina kärsineenä tuntuu, että näpyt olisivat hävinneet. Ehkä menee voide pintaa syvemmälle, ja kosteuttaa sieltä. Kaikenlaisia rasvoja olen naamaani kokeillut, ehkä nyt löysin voittajan.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on täydellinen hemmottelutuote, kosteuttaa, ei kiristä ja kaiken lisäksi vegaaninen ja ekologinen.”

”Olen kokeillut vasta vajaa pari viikkoa, mutta ihastunut täysin. Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on pehmeää, hyvin levittyvää ja iho jää ihanan tuntuiseksi. Nyt useamman kerran peräkkäin käytettynä uskon, että hyaluronihappo ja vitamiinit ovat alkaneet vaikuttaa. Olen käyttänyt iltaisin ja joinain päivinä myös aamulla. Suosittelen lämpimästi kuivalle iholle.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on hyväntuoksuinen ja riittoisa, vain yksi painallus riittää. Iho ei jää rasvaiseksi mutta kuitenkin tuntuu ihanan kosteutetulta. Toimii hyvin Teepuusaippuan jälkeen!”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on täydellinen sekaiholle! Ei jätä ihoa rasvaiseksi, hyvä annostelu määrä, ei puske päivän aikana meikin alta pois. Jättää ihon pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Jo kolmas pullo menossa, yksi purkki kestää useamman kuukauden.”

”Ihana tuoksu, levittyy hyvin, riittoisa voide. Iho on pehmeä ja sileä, Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa. Kasvojen alueen ihottuma hävisi alle viikossa kun aloin käyttämään Saaren taika – tuotteita. Super iso kiitos näistä ihanista tuotteista! Viimeinkin on löytynyt oikeasti hyvät tuotteet kasvojen puhdistukseen ja hoitoon.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on aivan loistava kosteusvoide pintakuivalle akneiholle. Ihoni suorastaan hehkuu!”

”Tilasin Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan pintakuivasta ihosta kärsiville kasvoilleni. Muutaman päivän käytön jälkeen iho on selvästi kuulaampi ja kuivuus helpottanut. Toki ihon muutakin hoitoa teen nyt Saaren Taika tuotteilla. Voin suositella lämpimästi.”

”Nyt vajaa viikko nyt ollut käytössä tämä uusi tuttavuus, Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja imeytyy todella hyvin ja kosteuttaa selkeästi ihoa. Teepuusaippuan kanssa testissä, saas nähdä pysyykö epäpuhtaudet kurissa, ainakin on lupaava alku.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on ihana voide. Yksi painallus riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Imeytyy nopeasti, eikä jätä kasvoja yhtään tahmean tuntuiseksi. Kosteuttaa ainakin itselle riittävästi, kasvoja ei enää kiristä lainkaan. Heleämmän näköinen ihokin ja sävyerot kasvoissa rauhoittuneet.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on kevyt, hyvin levittyvä, miellyttävän tuoksuinen voide. Ei ärsytä herkkää ihoa, imeytyy hyvin ja tekee ihosta pehmeän ja kuulaan.”

”Jo muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja poskien hilselaikut ovat kadonneet. Lisäksi ihon punoitus on vähentynyt. Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on paras kosteuttaja tähän mennessä. Aluksi voimakas tuoksu mietitytti, mutta kokemus on osoittanut, että tuoksu ei jää vaan haihtuu nopeasti.”

”Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja levittyy tosi helposti ja on miellyttävän tuntuista. Iho ei jää tahmeaksi. Pieni määrä kerrallaan riittää kasvoille hyvin. Jälleen kerran ihana tuote!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.