Kasvojen kuorinta, näin saat ihosi hehkumaan!

Kasvojen kuorinta, näin saat ihosi hehkumaan!

Kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa, joka auttaa pitämään ihosi sileänä ja terveenä

Kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa, joka auttaa pitämään ihosi terveenä ja hehkuvana.

Saaren Taika tarjoaa laajan valikoiman kasvojen kuorintatuotteita, joita voit käyttää kotona helposti. 

Tässä artikkelissa kerron kaiken tarvittavan kasvojen kuorinnasta, sekä autan sinua valitsemaan sinulle sopivan kasvojen kuorinnan ja kerron kuinka käyttää Saaren Taika kasvokuorintoja!

Mikä on kasvojen kuorinta?

Kasvojen kuorinta on ihonhoitoprosessi, jossa kuorintavoide tai -aine levitetään kasvoille ja hierotaan iholle pyörivin liikkein.

Kasvojen kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja, likaa ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Tämä prosessi auttaa myös stimuloimaan verenkiertoa ja poistamaan toksiineja ihosta.

Kuinka kuoria kasvosi Saaren Taika -tuotteilla

Saaren Taika -tuotteet ovat suunniteltu auttamaan sinua pitämään ihosi terveenä ja kauniina.

Seuraavat vaiheet auttavat sinua käyttämään Saaren Taika -tuotteita oikein kasvojen kuorintaan:

  1. Puhdista kasvosi Saaren Taika kasvosaippualla tai puhdistuöljyllä
  2. Levitä Saaren Taika kasvojen kuorinta-ainetta kasvoillesi
  3. Hiero kasvojen ihoa pyörivin liikkein noin 1-2 minuutin ajan
  4. Huuhtele kasvosi haalealla vedellä ja taputtele ne kuiviksi hellävaraiseen hamam-pyyhkeeseen
  5. Ravitse kasvojesi vastakuorittua ihoa Saaren Taika kasvonaamiolla

Saaren Taika kasvokuorinnat

Acai & Gojimarja mikrokuorinta kasvoille, sopii mm. akneiholle

”Ensimmäinen kokeilukerta aikuiselle akneiholle ja iho tuntui silkkisen pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen. Mieletön tuoksu ja koostumus. Tästä tulee yksi vakiotuotteeni!!”

”Uskomattoman ihana! Vaikea, helposti punoittava ihoni on odottanut näin hellävaraista ja silti tehokasta kuorintaa. Ja muihin kuirintoihin verrattuna todella pieni määrä riittää kerralla ja mikrokokoiset rakeet kuorivat hellävaraisesti. Myös tuoksu on mieto, mutta erittäin miellyttävä. Ehdottomasti jatkoon tämä tuote!”

Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta, joka kosteuttaa

”Olen 61 vuotias. 2 krt olen käyttänyt saunan yhteydessä kaura-manteli syväpuhdistavaa kasvokuorintaa. Nyt jo olen huomannut kasvojen ihon hehkuvan, väsymyksen jäljetkin ovat häipyneet, huomaan että kasvovoiteetkin imeytyvät paremmin. Kiitos tästä tuotteesta. Upea tuote. Suosittelen kokeilemaan!”

”Herkkä, talven kuivattama iho heräsi henkiin tämän tuotteen avulla. Moni muu kuorinta ärsyttänyt ihoa ja purkkeja jäänyt käyttämättä. Tämä ei ärsytä vaan ihosta tulee silkin pehmeä ja kirkas.”

Luonnollinen entsyymikuorintanaamio herkälle iholle

”Ihana tuote herkälle iholle. Niin puhdas ja kirkas iho naamion jälkeen!”

”Aivan ihana tuote! <3 Tämä tuote saa todellakin kasvot hehkumaan ja iho on todella pehmeä välittömästi käytön jälkeen! Sopii todella hyvin ruusufinnistä kärsiville. Olen niin iloinen, että olen löytänyt Saaren Taian tuotteet, jolla helpottaa ruusufinnin oireita. Harmi, kun en ole aikaisemmin tutustunut näihin tuotteisiin 🙂 ”

Miksi ihoa kannattaa kuoria?

Ihon kuorinta on erityisen tärkeää siksi, että ihon pinnalla olevat kuolleet ihosolut voivat tukkia ihohuokosia, joka voi johtaa akneen, epäpuhtauksiin ja tulehduksiin.

Kuorinta auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, mikä puolestaan ​​auttaa ihoa imemään kosteuttavia ja hoitavia aineita paremmin.

Säännöllinen kuoriminen auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja vähentämään ryppyjä sekä pigmenttiläiskiä, sillä kun iho on puhdas, kuorittu ja hyvin kosteutettu, iho imee paremmin muita ihonhoitotuotteita, jolloin ne pystyvät vaikuttamaan tehokkaammin!

Valitse oikea aika kuorinnalle

Kuorinta on parasta tehdä iltaisin, koska kuorinta tekee ihosta vastaanottavaisen hoitaville ainesosille, jotka vaikuttavat parhaiten, kun niitä käytetään illalla ja annetaan vaikuttaa aamuun asti.

Kasvojen kuorinnan hyödyt

Kasvojen iho uudistuu jatkuvasti ja vanhat solut irtoavat pintakerroksesta. Kuorinnan avulla voit nopeuttaa tätä prosessia ja poistaa kuolleita soluja iholta.

Kuorinnan jälkeen iho on puhtaampi ja heleämpi, ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Kuorinta valitaan ihon mukaan

On tärkeää valita oikea kuorintatuote ihosi tarpeiden mukaan. Jos sinulla on erityisen herkkä iho, rauhoittava tai entsyymejä sisältävä kuorinta on hyvä valinta.

Kasvojen kuorinta kotona

Kasvojen kuorinnan voi tehdä kotona noin 1–2 kertaa viikossa. Kuorinta kannattaa tehdä ennen kasvonaamiota, jotta naamion antamat ravintoaieet imeytyisivät parhaiten.

Levitä kuorintatuote kasvoille ja hiero ihoa kevyesti pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysihoa ja muita herkkiä alueita.

Huuhtele kasvot huolellisesti haaleallavedellä ja levitä kasvoille naamio.

Saaren Taika tarjoaa laajan valikoiman kasvojen kuorintatuotteita, jotka sopivat eri ihotyypeille.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä juuri sinun ihollesi sopiva kuorintatuote!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.