Mistä verkkokaupan toimituskulut koostuvat?

verkkokaupan toimituskulut

Millaisia eri vaiheita verkkokauppatilauksen toimittamiseen sitten kuuluu ja mistä toimituksen hinta lopulta koostuu?

Toisinaan asiakkaamme pohtivat toimituskulujen hintaa ja se onkin ihan hyvä tehdä vertailuja erilaisten verkkokauppojen toimitusten välillä.

Joskus voi olla tarve etsiä se edullisin, nopein, luotettavin tai jokin muu asiakkaalle tärkeä piirre eri verkkokauppojen toimitusten välillä.

Meillä Saaren Taiassa moni asia tehdään hieman toisella tavalla ja eri periaattein kuin muilla. Me emme monessakaan asiassa kulje hinta ja halpuutus edellä vaan meille painaa toiset seikat vaakakupissa enemmän.

Kuten tuotteidemme raaka-aineissa niiden korkea laatu painaa hintaa enemmän, niin myös verkkokaupan varastoinnissa ja logistiikassa meille hintaa tärkeämpää on saada pitää oma tiimi tilaustenkäsittelyssä ja hallinnoida omaa varastoa tässä lähellä.

Vaikka tämän kokoisen verkkokaupan olisi jo edullisinta ulkoistaa varaston hallinta ja logistiset palvelut esimerkiksi Viroon, josta säästöä kuluihin voisi tulla jopa 30%, tai antaa varastomme hallinta jollekin verkkokauppalogistiikkaa tarjoavalle yritykselle, emme ole lähteneet sellaisista neuvottelemaan.

Pidämme varastomme sijantia Perniön keskustassa tärkeänä muutamastakin seikasta! Kun varasto on oma, saat tehdä sinne mitä muutoksia haluat ja milloin haluat. Voit muokata siitä juuri sellaisen kuin haluat ja palkata tilauksia käsittelemään juuri ne ketkä haluat. Arvostammekin ylitse muun meidän omaa tiimiämme, jotka ahkeroivat tunnollisesti varastollamme ja käsittelevät asiakkaidemme tilaukset hellävaroen ja luottamuksella.

Toimiva varastotiimi on kultaakin arvokkaampi yrityksen toimivuuden ja hyvän asiakaskokemuksen kannalta, emmekä siksi halua ulkoistaa hommaa niin sanottuun halpamaahan, joista moni verkkokauppafirma nykyään toimittaa pakettinsa. 

Toimituskulujen rakenne avattuna

Saaren Taian verkkokaupassa toimituskulut sisältävät pienen osan kaikkea seuraavaa:

-Pahvilaatikot, sekä tilat niiden varastointiin, tilan vakuutukset, sähköt, lämmitys ja sen sellainen.

-Pakkausteippi, sekä hyllyt niiden säilyttämiseen.

-Osoitetarrat, sekä niiden säilytystilat, osoitetarratulostimet, läppärit, hiiret, netti ja sen sellaiset, joita tarvitaan, jotta paketin päälle saadaan osoite.

-Työntekijät, heidän tuntipalkkansa, heidän ennakonpidätyksensä, heidän lomapalkkansa, heidän työeläkemaksunsa, heidän työttömyysvakuutusmaksunsa, heidän henkivakuutuksensa, heidän työtapaturmavakuutuksensa, heidän ammattivakuutuksensa, heidän työnantajamaksunsa, heidän liiton maksunsa, heidän työterveyskulunsa, heidän autopaikkamaksunsa, heidän sosiaalitilojen tarvikkeet (mikro, jääkaappi, niiden sähköt, astiat, tiskiaineet, vessapaperi, siivooja) ja kaikki muu sellainen kulu, jota tulee, kun työssä käy ihmisiä, joilla on tarpeita.

-Toimituskulu, joka sisältää paketin kuljetuksen kappalehinnan, sekä painolisän per 100 grammaa, polttoainekulun, sekä noudon meiltä toimittajan jakelupisteeseen.

Kaikki tämä maksaa meille n. 8-9 euroa yhtä pikkupakettia kohden.

Jos myisimme pääasiassa kalliin yksikköhinnan tavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, huonekaluja tai sisustustuotteita, olisi helppoa sujauttaa suurin osa tästä toimiuskulusta tuotteen hintaan. Tai jos suurin osa asiakkaistamme ostaisi kerralla useamman tuotteen, mutta suurin osa asiakkaamme ostaa pääasiassa yhden saippuan, joten emme voi laittaa siihen esim. 5 euroa hintaa lisää piilotoimituskuluiksi, vaan veloitamme asiakkaalta pienen korvauksen toimitusmaksusta (5,9€) ja kustannamme loppusumman itse.

Kaikki yllämainitut kulut (paitsi palkat) on neuvoteltu niin alas, kuin vain mahdollista. Palkkaa taas työntekijämme saavat enemmän, kuin mitä vastaavasta työstä tes:in mukaan maksetaan, sillä mielestäni työntekijäni ovat ansainneet sellaisen palkan, että he voivat tulla hymyssä suin joka päivä töihin 🙂

Meillä on myös keskivertoa huomattavasti kattavampi työterveyssopimus sekä loistavat vakuutukset työntekijöillemme. Kustannamme myös työsuhde-etuna heille parkkipaikkojen sähkön kulutuksen sekä taukotilan kahvitarvikkeet ja kaikkea muuta mitä he milloinkin nyt keksivät pyytääkään 🙂

Näistä kaikista siis koostuu toimituskulut verkkokaupassamme 🙂 

Lue myös:

LAATU VS HINTA IHONHOITOTUOTTEESSA

Saaren Taian kosmetiikkatuotteet erittäin toimivia juurikin vaativan ihon hoidossa!

Kuinka ilmansaasteet saavat ihomme vanhenemaan ennenaikaisesti ja miten voimme tätä vanhenemista hidastaa

Iho ja sen tehtävät

OSTA PARHAAT IHONHOITOTUOTTEET SAAREN TAIKA SHOPISTA!

Saaren Taika Shop! 

Laadukasta ihonhoitoa, parhaat ihonhoito tuotteet akne iholle, parasta ihonhoitoa miehille, tervetuloa tutustumaan!

Voit ostaa suosikkituotteemme myös alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.