Paras, nopein ja luonnollisin apu hyttysen puremiin

Paras, nopein ja luonnollisin apu hyttysen puremiin

Nopea apu hyttysen pistoihin ja ötökän puremiin

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on monipuolinen ihonhoitotuote, jonka ainesosat tarjoavat useita hyötyjä iholle, kuten nopean helpotuksen hyttysen pistoihin ja ötökän puremiin.

”Kamomilla sheavoide todella poistaa kutinan. Meillä rasvataan joka ilta ”Taika-rasvalla” kaikki mahdolliset lasten hyttysten pistoskohdat ja muut nirhaumat.”

“Kamomilla sheavoide auttaa välittömästi ötököiden puremien kutinaan ja huomasin että auttoi kipeään varpaaseenkin kun oli hieman tulehtunut”

”Kamomilla sheavoiteesta on paljon apua kuiviin kohtiin, ötökän puremiin ja ihottumiin. Ötökän syömille kohdille kun laittaa aamulla ei kutise iho niistä lainkaan päivän aikana. Yöksi kortisoni voiteen tilalla tulee käytettyä käsille säännöllisesti.”

”Ötököiden puremasta johtuva ärsyttävä kutina lakkasi nopeasti. Veljenikin tykästyi, kun annoin hänen kokeilla puremiinsa ja pyysi näyttämään mikä tuote tämä on. Ihana tuoksu myöskin.”

Luonnollinen vaihtoehto kortisonille

”Kova ”kilpailija” miedoille kortisonivoiteille! Kuivat kyynärpäät, hyttysen piston kutiavat paukamat ja kuivat psoriläiskät saavat Kamomilla shevoiteella lempeää hoitoa. Tykkään kovasti riittoisasta tuotteesta.”

“Olen saanut Kamomilla Sheavoiteella hyvin hoidettua, koko kropan käsittävän allergisen reaktion jälkeen, ihon pahimmat kutisevat tai punoittavat kohdat. Toimi jo ensimmäisen yön jälkeen hyttysenpuremiin ja niistä seuranneisiin raapimajälkiin ja muihin ihoreaktioihin mitä allerginen reaktio oli aiheuttanut.

Tämä on myös auttanut itselläni aktiivikellon jättämään punoitukseen. Joskus jää kello vähän tiukemmalle esim. treenin jälkeen, mutta olen laittanut sheavoidetta – ja pahin punoitus jälkeen jo taas yön aikana. Useampi päivä ja käyttökerta toki aina auttaa vielä enemmän.

Ja tuoksu on ihanan huumaava ja koostumus 10+”

”Minä herkkäihoinen allergikko voin suositella tätä voidetta lämpimästi!! Hyttysenpistoon ihoni reagoi niin että pistokohta kutiaa kauan.. Saaren Taikan Sheavoiteen avulla on kutina loppunut!! Todella ihana tuote!!”

Nyt myös kätevässä matkakoossa!

Tehokas apu kutinaan, pistoihin ja puremiin!

Vain 4 ainesosaa, 100% luonnollista

Sheavoi on tunnettu sen kosteuttavista ominaisuuksista. Sen on todettu tarjoavan lievitystä kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle.

Se auttaa korjaamaan ihon lipidikerrosten vaurioita ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat ravitsemaan ihoa tehokkaasti ja ehkäisemään ihon vanhenemisen merkkejä.

Kliinisessä tutkimuksessa havaittiin, että tuote, joka sisälsi suuren osan luonnollisia ainesosia, mukaan lukien sheavoin, osoitti merkittävää lievitystä kutisevalle ja palaneelle iholle.

Helokkiöljy on rikas omega-6-rasvahappojen lähde. Se rauhoittaa ihoasi ja on erityisen hyvä erilaisten ihon haasteiden hoidossa. Helokkiöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen ainesosat tarjoavat helpotusta kutisevalle ja ärsyyntyneelle iholle, jotka ovat yleisiä oireita hyttysenpistoissa.

Osta luonnolliset, luomut, vegaaniset ja muovittomat Saaren Taika Sheavoiteet

Saaren Taika käyttää raaka-aineinaan ensisijaisesti vain käsittelemättömiä öljyjä

Saaren Taika käyttää ihonhoitotuotteissaan ja ekopesuaineissaan raaka-aineina ensisijaisesti vain puhtaita, kemiallisesti puhdistamattomia (ei sisällä kemiallisia jäämiä), luomulaatuisia ja kasvin ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristusmenetelmällä aikaansaatuja kasviperäisiä öljyjä.

Tällaisten öljyjen ravintoaineiden pitoisuudet ovat korkeimmat mahdolliset, jolloin ne myös tuovat parhaimman tehon ihonhoitotuotteeseen.

Mitä valkaisu ja deodorointi poistaa sheavoista?

Luonnolliset kasviöljyt koostuvat n. 85-99% rasvahapoista ja lipideistä. Loppu osa öljystä määrittää öljyn värin, tuoksun, ja parantavat ominaisuudet.

Käsittelemättömät kasviöljyt sisältävät siis runsaasti arvokkaita yhdisteitä, jotka ravitsevat, suojaavat, korjaavat ja uudistavat ihoamme.

Öljyistä iso osa on koostunut triglyserideistä ja rasvahapoista, ja pieni, n. 1-15 prosentin osuus eri öljyissä on kaikkein arvokkainta ihonhoidossamme. Sitä kutsutaan ”parantavaksi osuudeksi”.

Käsitellyissä öljyissä tämä parantava osuus on eroteltu pois arvokkaamman kosmetiikkateollisuuden käyttöön.

Tämä 1-15% osuus öljystä on erittäin tärkeä ja hyödyllinen, sillä se sisältää öljyn kaikki:

 • vitamiinit
 • antioksidantit
 • polyfenolit
 • karotenoidit
 • ja paljon muita kasviperäisiä aktiiviaineita

Käsittelyjä, mitä öljyille, joka sheavoikin virallisesti on, useimmiten tehdään:

 • fosfolipidien ja sterolien poisto
 • valkaisu, jossa samalla neutraloidaan vapaat rasvahapot
 • luonnollisten vahojen poisto, joilla aikaansaadaan kovettumaton tuote
 • deodorointi, jossa tislaamalla poistetaan tuotteen luonnollinen tuoksu

Toisin sanoen käsitellyistä öljyistä on poistettu kaikki:

 • vitamiinit ja mineraalit
 • antioksidantit ja tokoferolit
 • tanniinit
 • flavonoidit ja karotenoidit
 • polyfenolit
 • lingaanit
 • terpeenit ja terpenoidit
 • fytosterolit
 • skvaleeni
 • ja monia muita

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.