Parhaat Saaren Taika tuotteet kasvojenhoitoon kotona

Aina ei aika tai budjetti riitä kauneushoitolassa käymiseen ja siksi onkin hienoa, että kauneushoitoja voi tehdä myös itse kotona! Tästä artikkelista löydät vinkkejä kotona tehtävään, ihoasi hellivään kasvohoitoon Saaren Taika tuotteita käyttäen.

Kasvojen puhdistus

Kasvohoito on tärkeää aloittaa kasvojen perusteellisella puhdistamisella, jotta kaikki päivän aikana iholle joutuneet ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet saadaan poistettua. Muutoin osa näistä epäpuhtauksista saattaa kulkeutua ihonhoitotuotteidesi mukana ihosi syvempiin kerroksiin aiheuttaen ongelmia myöhemmin ihollasi.

Loistava valinta kasvojen ihon puhdistamiseen on esimerkiksi Saaren Taika Teepuusaippua, joka kosteuttavana ja hellävaraisena saippuana sopii kaikille ihotyypeille. Teepuusaippualla puhdistat myös meikit kasvoiltasi!

Saaren Taika Teepuusaippua on antibakteerinen ja luonnollinen palasaippua, joka sopii päivittäiseen pesuun niin kasvoille, kuin vartalollekin. Hellävarainen saippua tasapainottaa ihosi bakteerikantaa sekä auttaa hillitsemään mm. näppyjä ja kutinaa.

Käytä palasaippuaa kasvojenpuhdistukseen näin:

Kostuta kestovanulappua haalean veden alla ja purista liika vesi pois.

Hieraise vanulapulla saippuan pintaa, jotta saat vanulappuun pienen määrän saippuaa.

Virauta nopeasti vielä kerran vanulappua juoksevan veden alla nopeasti ja purista ylimääräinen vesi pois, näin saat kasvoille sopivan ja hellävaraisen määrän saippuaa vanulapulle.

Pyyhi kasvot kauttaaltaan vanulapulla.

Kostuta nyt uusi vanulappu ja pyyhi kasvot pelkällä vedellä ja vanulapulla.

Kasvojen kuorinta

Kasvojen kuorinta kerran pari viikossa auttaa ihoasi pysymään kirkkaampana ja puhtaampana. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa kasvojesi ihon pinnalta ja tekee ihostasi vastaanottavaisemman erilaisille ihonhoitotuotteille, sillä kuorittu iho imee paremmin voiteiden ravintoaineet itseensä ja säilyy näin nuorekkaampana!

Voidaankin sanoa, että kuorinta tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden toimivuutta!

Jos kasvojesi iho tuntuu erityisen väsyneeltä, samealta tai kuivalta, käytä kasvoillesi hellää ja kosteuttavaa Saaren Taika Manteli & Kaura kasvokuorinnalla.

Tämä kosteuttava kuorinta poistaa ihosi pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja tekee ihostasi kirkkaamman, kuulaamman ja sileämmän.

Mikäli sinulla on epäpuhdas tai akneen taipuvainen iho, kannattaa kuorinta tehdä Acai Gojimarja mikrokuorinnalla, joka on kehitetty akneihoa silmällä pitäen.

Anti-age vaikuttainen tehokas Acai & Gojimarja mikrokuorinta kasvoille sopii kaikille ihotyypeille, mutta hellävaraisuutensa vuoksi se sopii erityisesti akneihon kuorintaan.

Mikrokuorinta-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa, auttaen ihon luonnollisia öljyjä toimimaan iholla, jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten mm. aknen muodostumista.

Jos ihollasi on paljon tulehtuneita näppyjä, ei kuorintaa suositella lainkaan mekaanisesti. Tällöin paras kuorinta on Luonnollinen entsyymikuorintanaamio herkälle iholle, joka kuorii ihoa entsyymiensä avulla, eikä sisällä lainkaan ihoa mekaanisesti kuorivia hippusia!

Tulehtunutta ihoa ei kannata kuoria, kuin maksimissaan kerran 1-2 viikossa!

Kuorintanaamion sisältämät luonnolliset entsyymejä jakavat ainesosat poistavat kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä, ja palauttavat iholle sen hehkuvan ja raikkaan ilmeen.

Kuorintanaamio sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoasi uudistumaan sekä näyttämään nuorekkaammalta ja kuulaammalta.

Käytä kuorinnan jälkeen kasvonaamiota

Kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esim. liiallista talintuotantoa, joka saattaa aiheuttaa esim. aknea, tai kosteuttaen kuivaa ihoa ja atooppista, tai raviten ikääntyvää ihoa ja ehkäisten näin esim. juonteiden näkymistä.

Detox-vaikutteinen ihohuokosia syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio sopii parhaiten rasvaiselle- ja akneiholle.

Naamion sisältämä Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Kaoliinisavi on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet se sitoo itseensä ja ne huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä sekä antaa ihollesi välittömästi erittäin kosteutetun tunteen.

Vihreä tee kasvonaamio sopii aikuiselle iholle, eli parikymppisestä eteenpäin.

Kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia. Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta. Tuloksena raikas ja terve, hehkuva iho!

Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Kasvojen kosteutus

Kun olet saanut kasvosi puhdistettua ja mahdollisesti kuorittua, voit alkaa kerrostamaan ihollesi kosteuttavia ihonhoitotuotteita. Tehostaaksesi ihosi kosteutusta, kannattaa kosteuttavat kasvojenhoitotuotteet kerrostaa ihollesi.

Ihon tärkein sisäinen ja ulkoinen kosteudenlähde on vesi.
Ihmisestä jopa 60% on vettä. Ihollamme näkyy jo 10% pudostus sen vesipitoisuudessa, jolloin kuivumisen aiheuttama kutina ja hilseily yleensä alkavat. Kuiva iho on altiimpi myös erilaisille iho-oreille ja ihosairauksille, vanhenemisen merkeistä puhumattakaan!

Vesi on vettä. Se on luonnollinen, hajusteeton, hypoallergeeninen ja siedetty ainesosa. Ihosi kosteus on tärkeässä asemassa, kun puhutaan vanhenemisen merkkien ilmaantumisesta tai kiristävän ja kuivan ihon tuomasta ikävästä tunteesta.

Vesi kosteusvoiteessa tuo ihollesi sitä tärkeää kosteutta, jota meidän ihomme janoaa, etenkin kylmillä ilmoilla täällä Pohjolassa.

Vesi voi myös toimia voiteessa emulgaattorina, jolloin se takaa, että voiteen sisältämät kalliit ja korkealuokkaiset tehoaineet ovat sekoittuneet voiteeseesi tasaisesti ja jokaisella pienellä painalluksella saat saman määrän näitä hoitavia tehoaineita ihollesi.

Vesi auttaa ihoasi taistelemaan ennenaikaisten ryppyjen näkymistä vastaan ja mm. ihonhoidon tämän hetken yksi kuumimmista ”ryppyjen oikojista”, eli Hyalurinohappo, tarvitsee vettä toimiakseen! Ilman vettä Hyaluronihappomolekyyli saa ajanmittaan ihosi kuivumaan entisestään ja kuivassa ihossa rypytkin näkyvät terävämmin ja selkeämmin.

Vesi on siis olennainen osa ihoasi, sen suojamekanismia sekä kosteustasapainoa ja siksi hyödyllinen ainesosa etenkin kosteutusta kaipaavan ihon ihonhoitotuotteissa.

Ihon kosteutus kannattaakin aloittaa kasvovedellä, joka tuo ihollesi vesikosteutta.

Ihanan kukkaiselta tuoksuva Ruusu-Aloe kasvovesi poistaa myös ylimääräistä rasvaisuutta sekä epäpuhtauksia iholtasi ja tasapainottaa ihosi luonnollista pH-arvoa.

Kasvoveteen on lisätty Aloe Veraa kosteuttamaan sekä rauhoittamaan ihoasi tehokkaasti.
Kasvoveden sisältämä C-vitamiini kirkastaa ihoasi ja appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Rauhoittava ruusu misellivesi sisältää elastiinia ja kollageenia, ja tämä kasvovesi on oma suosikkini, sillä tätä voi käyttää myös päivän mittaan kasvojen freshaamiseen, ilman, että iho tuntuu kiristävältä käytön jälkeen.

Ruusu misellivesi on suunniteltuu puhdistamaan, rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihon syvimpiä kerroksia.

Ruusuveden antioksidantit suojaavat ihosoluja epäpuhtauksien, UV-säteiden ja muiden ympäristön vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Ruusuvesi toimiikin ihon suojakerroksena arjen ihoa vahingoittavia epäpuhtauksia vastaan!

Antioksidantit toimivat iholla anti-age vaikutteisesti ja auttavat ehkäisemään juonteiden syntymistä. Ruusuvedellä on myös tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia ja siitä voikin olla hyötyä myös ekseema- tai ruusufinni iholle. Ruusuvesi on luonnostaan rauhoittava ja se auttaa vähentämään punoitusta ja kutinaa, siksi se sopiikin erittäin hyvin myös ärtyneelle iholle.

Ruusu misellivesi sisältää iholle tärkeää elastiinia ja kollageenia, jotka yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden. Kollageeni ja elastiini ovat kuituja, jotka muodostavat ihosi tukirakenteen.

Kasvoseerumit tuovat tehoa ihonhoitorutiiniisi

Seerumi on ihonhoidon superaine! Seerumi sisältää voiteita enemmän vaikuttavia aineita, kuten ihon ryppyjä silottavia hyaluronihappo molekyylejä ja ihoa siloittavia vitamiineja!

Kasvoseerumi tulee valita ihon tarpeen mukaan. Mikäli haluat silottaa juonteita ja kaipaat kosteutusta syvempiin ihiokerroksiin asti, kannattaa valita hyaluronihappoa sisältävä seerumi. 

Jos taas ihosi on epäpuhdas ja akneen taipuvainen, kannattaa valita retinolia sisältävä seerumi.

Kummatkin ainesosat sopivat toki myös ristiin, eli iho, jolla on juonteita, hyötyy yhtälailla retinolista, kuin akneen taipuvainen iho hyaluronihaposta!

Saaren Taika Ecolution Aloe Retinoli kasvoseerumi sopii erityisesti akneiholle ja ikääntyvälle iholle, mutta runsaasti ravitsevana seerumina se sopii ihan kaikenlaisille ihotyypeille. Luonnollisen Aloe Retinoli superseerumin ominaisuudet on saatu aikaan seerumin sisältämillä hedelmä- ja kasviuutteilla, jotka kohottavat ja kirkastavat ihoa. Aloe retinoli kasvoseerumin tehoaineena on hyaluronihappoa sekä retinyylipalmitaattia. Retinyylipalmitaatti on ihon alempia kerroksia suojaava A-vitamiinin muoto, joka on hyvin siedetty ja, joka sopii myös herkälle ja nuorelle iholle. Retinyylipalmitaatin säännöllisellä käytöllä saadaan samoja hoitotuloksia kuin vahvemmillakin A-vitamiinimuodoilla. Retinyylipalmitaatilla on mieto kyky neutraloida UV-säteitä ja siksi se sopii päiväkäyttöön myös kesäaikaan.

Ylellinen Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäistä allantoiinia, jotka kosteuttavat ihon syvimpiä kerroksia.

Se sisältää runsaasti Matrixyl Synthe6:a, jonka tiedetään ehkäisevän tehokkaasti juonteita.

Seerumin sisältämät useat luonnolliset hedelmäuutteet optimoivat korkealuokkaisen seerumin erittäin tehokkaaksi aikuiselle iholle.

Seerumin ylellisyys tuntuu upealta iholla! Se on nopeasti ja tehokkaasti ihoon imeytyvä ihonhoitotuote. Seerumia voidaan käyttää päivällä ja illalla voiteen alla. Sopii käytettäväksi myös meikin alla.

Punoitusoireita vähentävä prebioottinen seerumi. Herkälle iholle kehitetty seerumi, joka sisältää prebiootteja.

Seerumi auttaa taistelussa ihon punaisuutta vastaan sekä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen suojan.

Prebioottisilla kosmetiikkatuotteilla autamme ihoamme luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jolloin ihollamme vallitsee hyvä mikrobiomin tasapaino, eikä haitallisille, iho-oireita aiheuttaville bakteereille jää elintilaa. Probiootteja eli terveen ihon mikrobeja tarvitaan iholla, sillä ne toimivat ihon luonnollisena suojaavana kerroksena. Prebiootit itsessään eivät ole mikrobeja, vaan ne ovat probioottien ravintoa.

Mikrobiomi on jokaisen ihmisen iholla elävistä mikrobeista muodostunut mikrofloora, eli mikrobiyhdyskunta. Se muodostuu meille jo syntymässä ja muuttuu elämämme varrella jatkuvasti.

Teini-iässä mikrobiomin muutokset iholla voivat aiheuttaa iho-ongelmia, kuten aknea. Kun ihomme mikrobiomi on epätasapainossa se saattaa näkyä ihollamme mm aknena, rosaceana eli ruusufinninä tai ihottumina. Siksi kaikella, mitä ihollemme laitamme, voikin olla suurempi merkitys ihomme ja samalla itsemme hyvinvoinnissa, mitä olemme aiemmin ymmärtäneet.

Prebiootit ovat sokeriyhdisteitä, joita kosmetiikassa käytetään kosteuttavina ainesosina. Ne tasapainottavat ihoa ja vahvistavat ihon luontaista vastustuskykyä sekä korjaavat ja kiinteyttävät ihoa. Prebioottien tiedetään tuovan apua akneen, ruusufinniin sekä atooppiseen ihoon.

Hyaluronihapposeerumilla saat kasvoillesi erittäin intensiivistä kosteutusta! Se myös tasoittaa ihosi juonteita.

Hyaluronihappo tarvitsee toimiakseen ulkopuolista kosteutta, jonka takia onkin erittäin tärkeä muistaa käyttää sen alla kasvovettä ja myös sen jälkeen kosteusvoidetta.

Ylellinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi antaa välittömästi säteilevän ja nuorekkaan tunteen ihollesi. Kasvoseerumi on tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta, joiden ansiosta ihostasi tulee ravittu sekä elvytetty ja sen uusi hehku säteilee ulospäin!

Silmien ympärystän herkkä ja ohut iho

Silmien ympärystän iho on ohuempaa kuin kasvojen ja siksi on erityisen tärkeää käyttää silmänpärysvoidetta, joka ehkäisee paremmin silmäpusseja, ihon veltostumista ja ryppyjen syntymistä herkällä silmänympärys iholla!

Silmänympärysvoidetta voi käyttää sekä miehet, että naiset, anti-age vaikutteisten tuotteiden käyttö suositellaan aloitettavaksi aikaisintaan 25-vuotiaana.

Pro-Age silmänympärysvoide sisältää luonnollisia öljyjä ja ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään juonteiden ja ryppyjen syntymistä sekä tummia silmän alusia.

Silmänympärysvoide sisältää hyaluronihappoa, joka lukitsee kosteuden ihoon, jättäen ihosi pehmeäksi ja sileäksi.

Silmänympärysvoiteen sisältämät antioksidantit ja vihreä tee hillitsevät kollageenin vähentymistä iholta, joka tekee ihostasi kiinteämmän ja kimmoisamman.

Merikollageeni silmänympärysgeeli jättää silmänympärysihon sileäksi ja tasaiseksi.

Sen sisältämä arnikkiöljy poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia, ja sen antioksidanttirikas koostumus ennaltaehkäisee kollageenisäikeiden katkeamista.

Merikollageeni silmänympärysgeeli on tehokas ennaltaehkäisemään pienten juonteiden ja ryppyjen syntymistä.

Merikollageeni yhdessä luonnollisten hedelmäuutteiden kanssa jättävät herkän silmänympärysihon kirkkaammaksi ja nuorekkaaksi.

Merikollageeni silmänympärysgeeli on vegaaninen.

Kosteusvoiteet kasvoille

Viimeisenä kosteus ikään kuin “lukitaan” iholle kosteusvoiteen avulla. Kosteusvoide auttaa muodostamaan kosteuden haihtumista ehkäisevän sekä ihoa ulkoisilta rasituksilta suojaavan kerroksen iholle.

Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja tasoittaa ihon rakennetta sekä väriä. Se sopii myös akneiholle.

Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on tehokas yhdistelmä vitamiineja A, C ja E, sekä hyaluronihappoa, että AHA-hedelmähappoa, joiden ansiosta se on tehokas ja nopea ihon rakenteen ja värin tasoittaja. ACE kosteuttaja sopii hyvin myös akneiholle!

Kasvovoiteen sisältämä retinyylipalmitaatti on voimakas antioksidantti joka suojaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan sekä auttaa taistelussa aknen aiheuttajia vastaan. Retinyylipalmitaatti lisää ihosi kollageenin tuotantoa.

AHA-hedelmähappo on kasvovoiteen superaine, se kirkastaa ja kosteuttaa ihoasi erittäin tehokkaasti ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. AHA-hedelmähapon sekä voiteen sisältämän hylauronihapon ansiosta voide tekee ihostasi välittömästi sileämmän ja pehmeämmän.

Aprikoosinsiemenöljy on nopeasti syvempiin ihokerroksiin imeytyvä öljy. Sillä on tulehduksia estäviä ominaisuuksia ja sen sisältämä A-vitamiini auttaa ihosolujen uudistumisessa. Aprikoosinsiemenöljy tekee ihostasi pehmeämmän ja säteilevämmän.

Rauhoittava hoitovoide ihon punoitusoireille. Erityisesti ihon punoitusoireista kärsiville, mutta sopii myös kaikille ihotyypeille.

Kurkkua, vihreää teetä, kamomillaa ja ruusunmarjaa sisältävä hoitovoide vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa ja hoitaa tehokkasti ihoa.

Kurkku auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa parantamaan ihon tulehduksia.

Kamomilla kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä auttaa ihon paranemisessa.

Ruusunmarjan sisältämä E-vitamiini auttaa vähentämään ihoärsytyksiä ja ehkäisemään tulehduksia.

Ylellinen Hyaluronihappo & Matrixyl päivävoide sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäisiä öljyjä, jotka kosteuttavat ihon syvimpiä kerroksia.

Voide on sekoitus ravinnerikkaita öljyjä, jotka hoitavat ihoa jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia ja luonnollinen vastine pehmittävälle silikonille optimoi ihon pintaa.

Matrixyl Synthe6 on korkea aktiivinen peptidi, joka pystyy lyhyessä ajassa vähentämään ihon juonteita. Lisätyt vitamiinit C ja E ovat antioksidantteja, jotka ehkäisevät vaurioita ihosolukossa. Uuden konseptin saastesuoja on lisätty voiteeseen ehkäisemään mikropölyn pääsyä ihohuokosiin ja ehkäisemään ihon vanhenemista.

Mustikka kasvovoide, hillitsee juonteita ja pigmenttimuutoksia, sopii käytettäväksi myös kesällä.

Chosen by Johanna Mustikka kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii ikääntyvälle iholle, punoituksesta kärsivälle tai runsasta kosteutusta kaipaavalle iholle.

Kermaiseen mangovoihin valmistettu kasvovoide auttaa kasvojesi ihoa kosteutumaan myös syvemmistä ihokerroksista. Mustikka kasvovoide rauhoittaa ihoasi auringon tai pakkasen aiheuttaman rasituksen jäljiltä.

Voide sisältää ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvovoiteen kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja sekä A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä saattavat vähentää ihon pigmenttiläiskiä. Ne auttavat ihohuokosia supistumaan sekä tasoittavat ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Mustikka kasvovoiteen sisältämä A-vitamiini (kasvisretinoli) uudistaa ihoasi ja hillitsee mm. aknen syntymistä. Voit käyttää Mustikka kasvovoidetta myös kesällä, sillä se sisältää vain luonnollisesti kasviuutteista ja öljyistä syntynyttä retinolia, eli A-vitamiinia, kun taas retinoidia ei suositella auringossa käytettäväksi. Voide on hyvin siedettyä ja sopii myös herkälle tai nuorelle iholle.

Kasvovoiteen sisältämä E-vitamiini auttaa kuivaa ihoa kosteustasapainon säilyttämisessä ja voiteen sisältämä C-vitamiini tukee ihosi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihosi kimmoisuutta.

Kasvoöljy sitoo kosteuden, etenkin talviaikaan!

Kasvoöljyn tehtävänä on hoitaa ja siloittaa ihoa. Ne sisältävät ihon kimmoisuutta parantavia rasvahappoja. Kasvoöljy suojaa ihoa ja auttaa säilyttämään sen kosteuden.

Kuulaan ja sileän ihon salaisuus on Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy!

Saaren Taian hajusteeton Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy palauttaa ihosi kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Tämä ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoosi, ja sen jättämä lähes matta pinta tekee ihostasi sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

Sileä ja kuulas iho luonnon parhaimpien öljyjen avulla!

Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy sisältää yhdistelmän tarkkaan valittuja arvokkaita ja tehokkaita öljyjä kasvojen ihon sileyden ja kuulauden aikaansaamiseksi.

Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia ja siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Jojobaöljyn käytöllä on suotuisia vaikutuksia ihosi kollageenintuotannolle ja se auttaa myös ihosolujesi uudistumisprosesseissa.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Osta parhaat luonnonkosmetiikan kasvojen ihonhoitotuotteet Saaren Taika Shopista

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.