Saaren Taika tuotteet avuksi joulun jälkeen: Eroon kinkun ja suklaan aiheuttamista näpyistä

Elämme taas ihanien jouluruokien aikaa! On laatikoita, salaatteja, limppua, kaloja, kinkkua, jälkiruokia, suklaakonvehteja ja kaikkea ihanaa!

Rasvaiset ja tuhdit ruuat tuovat toisille mukanaan myös ongelmia, sillä iho reagoi tällaiseen helposti! Kun on muutaman päivän syönyt kinkkua ja suklaata, voi huomata, kuinka iholle alkaa nousta näppyjä. Kerron tässä artikkelissa vinkit, joiden avulla pääset näpyistä eroon helpoiten!

Ihon puhdistus

Rasvainen ja sokeripitoinen ruoka lisää helposti myös ihon rasvaisuutta. Tällöin ihon talintuotanto voimistuu ja finnejä tulee helpommin.

Luonnollinen ja hellävarainen Saaren Taika Teepuusaippua on loistava tuote puhdistamaan rasvaista ja näppyläistä ihoa. Saippuassa käytetty antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita. Luomu kookosöljy puhdistaa tehokkaasti ja luomu oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen ja kosteuttavan.

Käytä teepuusaippuaa kastamalla pesulappu tai puhdistussieni, sipaise sillä saippuaa, kasta uudestaan ja purista liiat vedet pois ja pyyhi kasvosi hellästi kauttaaltaan. Vältä saippuan joutumista silmiin! Huuhtele runsaalla haalealla vedellä.

Rasvaisen tai rasvoittuvan ihon kosteutus

Vaikka se saattaa kuulostaa vähän hassulta, niin myös rasvaisen ihon ja näppylöiden hoidossa ihon kosteutus on erittäin tärkeää, sillä aika usein rasvoittuvan ihon syynä saattaa olla ihon liian vähäinen kosteutus.

Tämä on saanut aikaan sen, että iho alkaa itse korjata kosteustasapainoansa erittämällä lisää talia. Tali taas tukkii ihohuokosia ja saa aikaan finnejä. Kierre on valmis.

Rasvaiselle iholle kannattaa valita kevyt voide, kuten Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja, jonka sisältämä kasvisretinoli ehkäisee säännöllisellä käytöllä aknen syntymistä.

Jos kaipaat tuhdimpaa voidetta, niin suosittelen Saaren Taika Aloe Vera 24H Kosteuttajaa, joka sisältää sheavoita ja kaurasiemenöljyä. Voide antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

Lisää pieni määrä kasvovoidetta puhdistetulle kasvojesi ja kaulan iholle. Levitä ja taputtele hellästi voidetta ihollesi aamuin illoin!

Finnit ja näpyt pois tehokkaan Spot Control voiteen avulla!

Näppyihin kannattaa käyttää täsmähoitona  Saaren Taika Ecolution Spot Control tehovoidetta, jonka sisältämän teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet kamppailevat tehokkaasti aknen aiheuttajia vastaan.

Voide sisältää myös tyrniöljyä, joka ehkäisee tulehduksia, vähentää punoitusta ja turvotusta. Tyrniöljy ravitsee ja siloittaa ihoasi sekä auttaa arpien parantumisessa.

Käytä tehovoidetta lisäämällä pieni määrä tuotetta näppyjen päälle. Vältä herkkää silmänympärysihoa. 

Osta tehokkaat luonnolliset ihonhoitotuotteet finnien ja näppyjen ehkäisyyn Saaren Taika Shopista

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.