Hoitoaine korjaa ja suojaa hiusta

Hoitoaine korjaa ja suojaa hiusta

Hoitoainetta käytetään useimmiten aina shampoopesun jälkeen. Shampoo puhdistaa päänahan ja hoitoaine korjaa hiusten pituuksia ja latvoja, sekä suojaa niitä ulkoisilta rasituksilta ja kulumiselta. Hoitoaineen käyttöä suositellaankin ihan kaikille hiuslaadusta huolimatta, mutta kannattaa olla tarkkana ja valita juuri omalle hiustyypille sopiva tuote!

Miksi hoitoainetta kannattaa käyttää?

Hius koostuu kolmesta eri kerroksesta; uloimmasta suomukerroksesta, sisemmästä kuitukerroksesta ja ytimestä, eli medullasta. Kun hiukset pestään shampoolla, hiuksen suomukerros avautuu ja hiuksista poistuu shampooveden mukana lika, rasva, pöly sekä ilmansaasteet. Mikäli shampoopesun jälkeen ei käytä hoitoainetta, suomukerros jää avoimeksi. Tällöin käy helposti niin, että hius on vastaanottavaisempi kaikelle uudelle lialle ja myös sähköistyy helposti. Hoitoaine sulkee hiussuomut ja suojaa niitä näin uudelta ulkoiselta lialta ja rasitukselta. Hius myös jää hoitoaineen jälkeen kiiltäväksi, sileäksi ja helposti kammattavaksi. 

Valitse hoitoaine hiustyypin mukaan

Kuten mikään muukaan kosmetiikkatuote, myöskään hoitoaineissa ei kaikki sovi kaikille. Kannattaa siis hankkia omalle hiustyypille sopiva hoitoaine, jolloin saat siitä kaiken hyödyn irti ja parhaan lopputuloksen!

Ohuelle tai rasvoittuvalle hiukselle kannattaa valita tuuheuttava ja puhdistava shampoo sekä hellästi kosteuttava hoitoaine. Super kosteuttavaa ja hoitavaa hoitoainetta ohuelle tai rasvaiselle hiukselle ei kannata valita, sillä se voi jättää hiukset lättänäksi. Ohuissa ja rasvaisissa hiuksissa hoitoaine kannattaa levittää vain hiusten pituuksiin ja latvoihin, jotta hiukset pysyvät ilmavina!

Hyvä valinta ohuelle tai rasvoittuvalle hiukselle on esimerkiksi Saaren Taika Ecolution Tyrni Kehäkukka hoitoaine, jonka sisältämät kasviuutteet vahvistavat hiusta ja ehkäisevät hiustenlähtöä sekä puhdistavat hiusta tehokkaasti.

 

”Tyrni Kehäkukka hoitoaine yhdessä Tyrni Kehäkukka shampoon kanssa on hiuksilleni parasta. Minulla on ohut hiuslaatu ja nämä tuotteet eivät litistä hiuksia, vaan tekevät niistä todella puhtaat, vahvat ja elinvoimaiset!!”

“Tyrni Kehäkukka hoitoaine jättää hiukset mukavan tuntuisiksi ja helpoksi käsitellä suihkun jälkeen. Myös päänahan kutina vähentynyt jo parin käyttökerran jälkeen. Tykkään!”

Kuivalle hiukselle erittäin kosteuttava ja ravitseva hoitoaine taas on nappivalinta! Hiusten kuivumista voi aiheuttaa mm. lämpömuotoilu sekä varsinkin talviaikaan ilmenevät lämpötilan suuret vaihtelut. Muutaman päivän välein käytetty kosteuttava hoitoaine pitää kuivuuteenkin taipuvaisen hiuksen sileänä.

Saaren Taika Ecolution Curl Care 3 in 1 hoitoaine on täydellinen valinta kuivan hiuksen kosteuttamiseen!

Hoitoainetta voi käyttää kolmella eri tapaa; pois huuhdeltavan hoitoaineena, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena sekä hiusnaamiona. Hoitoaine sisältää viittä eri kosteuttavaa kasviöljyä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat hiusta intensiivisesti sekä vähentävät hiuksen pörröisyyttä.

Tuote on kehitetty kiharalle hiukselle, eli se sopii luonnollisesti myös luonnonkiharan hiuksen hoitoon!

”Hyvä on hoitoaine , täydentää shampoota. Luonnonkiharat hiukset tykkäävät. Latvat voivat hyvin ja mikä ihana yllätys, pakkasellakaan eivät hiukset ole sähköistyneet. Jatkoon menee.”

Käytä hoitoainetta oikein

Myös hoitoaineen oikeaoppisella käytöllä on väliä lopputuloksen kannalta. Hoitoaine levitetään pyyhekuiviin hiuksiin heti shampoopesun jälkeen. Liika vesi estää hoitoaineen imeytymisen hiukseen, jonka takia on tärkeää puristella ylimääräinen vesi ensin pois hiuksista! Hoitoaine levitetään pääasiassa hiusten latvoihin ja pituuksiin, mutta joissain tapauksissa voi olla hyödyllistä levittää hoitoainetta myös hiusten tyveen. Hoitoaineen käyttö vähentää ja poistaa sähköisyyttä sekä tekee hiuksista helpommin kammattavat ja kiiltävät!

Hoitoaineen annetaan vaikuttaa hiuksissa n. 2 – 3 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois, mieluiten kylmällä vedellä. Kylmä vesi sulkee avautuneet hiussuomut.

Tutustu myös muihin hoitoaineisiimme

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.