Kauneudenhoito joululoman aikana Saaren Taika tuotteilla.

Joulu saapuu taas ja sen mukana myös kauan odotettu joululoma! Lomalla kauneudenhoito saattaa hauskanpidon vuoksi jäädä taka-alalle, joten tässä artikkelissa kerronkin nopean, vaivattoman ja hyvin yksinkertaisen joululoma-ajan ihonhoitorutiinin Saaren Taika tuotteita käyttäen!

Kasvojen puhdistus

Kasvojen ihon puhdistamisesta ei pitäisi koskaan tinkiä, sillä päivän mittaan ilmasta ihon pinnalle kertyneet epäpuhtaudet saattavat aiheuttaa ihollesi ongelmia, jos niiden päälle levitetään ihoon imeytyviä ihonhoitotuotteita! Kasvojen iho kannattaa puhdistaa kaksi kertaa päivässä – aamulla ja illalla.

Aamulla pestään iholta pois yön aikana tyynyliinasta tarttuneet bakteerit ja illalla päivän aikana iholle joutuneet lika ja saasteet.
Kasvojen puhdistukseen kannattaa valita huolellisesti omalle iholle sopiva puhdistustuote! Koska kaikki olemme yksilöitä, myös jokaisen iho tarvitsee erilaista hoitoa.

Kuivalle ja epäpuhtaalle iholle kannattaa valita esimerkiksi Veera suolasaippua.

Saippuassa käytetty vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia ja merisuola kosteuttaa tehokkaasti. Kaura kuorii ihoa hellästi!

Rasvaiselle tai akneiholle taas sopii paremmin teepuusaippua.

Sen antibakteerinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita. Luomu kookos- ja extra virgin oliiviöljy puhdistavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti!

Kurkkaa tuotesuositukset ihotyypeittäin!

Kasvojen kosteutus

Myös kasvojen ihon kosteutus on erittäin tärkeää! Erityisesti näin talvella kylmä tuuli ja kuiva ilma saattavat helposti kuivattaa ihoa ja siksi kosteutukseen kannattaakin kiinnittää huomiota, myös lomaillessa!

Joululomalla kun tulee usein liikuttua enemmän ulkona esimerkiksi talviurheilulajeja harrastamassa.
Kosteusvoide kannattaa levittää kasvoille heti pesun jälkeen. Näin voide ns. lukitsee kosteuden kasvoille ja kosteutus on intensiivisempää.

Syvään kosteutukseen hyvä tuote on esimerkiksi Aloe Vera 24H Kosteuttaja.

Sheavoita ja kauransiemenöljyä sisältävä Aloe Vera kosteuttaja antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa!

Tuotetta levitetään pieni määrä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin.

Jos tuntuu siltä, että ihosi kaipaa oikein extra kosteutusta, voit vielä kosteusvoiteen jälkeen levittää kasvoille pari tippaa Saaren Taika Ecolution Marula kasvoöljyä.

Ihonhoitorutiinin ei siis tarvitse olla kauhean monimutkainen, mutta vähintään puhdistus ja kosteutus kannattaa aina muistaa. Niillä pääsee jo pitkälle!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.