Miten hoidan aikuista ihoani? Hyaluronihappo on täsmäraaka-aine ikääntyvälle iholle

Meille tulee paljon kysymyksiä aikuisen ihon hoidosta ja tuotteista, joten omistamme tämän blogikirjoituksen kokonaan aikuisille naisille, ja miksei miehillekin!

Kirjoituksessa käymme läpi miten aikuisen naisen ihoa tulisi hoitaa sekä kerromme tuotevinkkejä ja käymme läpi hieman asiaa hyaluronihapon eduista antiage ihonhoidossa.

Hyaluronhappo on täsmäraaka-aine ihon ikääntymiseen

Kosmetiikassa puhutaan paljon hyaluroineista. Niiden kosteuttava vaikutus ei ole pelkkää mainosmiesten puhetta, vaan raaka-ainetta ja sen vaikutusta ihon ikääntymiseen on tutkittu paljonkin kliinisissä tutkimuksissa.

Kehossamme on hyaluronihappoa luonnostaan. Se ei nimestään huolimatta ole happo, vaan sokerilaji, jolla on kyky sitoa suunnattoman suuria määriä vettä. Sillä on myös kyky muuttaa tuo vesi ns. geelimäiseksi aineeksi, jota se sitten käyttää mm. ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Hyaluronihappo myös toimii yhtenä soluja uudistavana raaka-aineena.

Ikääntyessämme kehomme luonnollinen hyaluronihappo vähenee. Ihosta tulee veltompi ja väsyneempi. Iho kuivuu ja juonteet näkyvät helpommin silloin, kun ihon hyaluronihappo määrät laskevat.
Kiinteän ja kimmoisan ihon salaisuus on siis ihon hyvä kosteustasapaino, jota ylläpidetään hyaluronihapon avulla. 

Hyaluronihappo hajoaa ihosta Uv-säteiden, vapaiden radikaalien ja hapettavien aineiden vaikutuksesta, joten ihon suojaaminen on todella tärkeätä, jos haluat säilyttää terveen, kinteän ja kimmoisan ihon.

Suurikokoinen hyalurihappomolekyyli kosteuttaa tehokkaasti ihon pintakerroksia. Pienikokoinen hyaluronihappomolekyyli taas korjaa ihon rakennetta ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Pienimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa siis tehokkaasti ryppyihin ja juonteisiin. Se kumpaa molekyylikokoa tuotteessa käytetään, riippuu siitä, mikä tuotteen haluttu vaikutus on. Hyvin usein anti age tuotteissa käytetään sekaisin molempia molekyylikokoja.

Hyaluronihappoa pidetään näiden ominaisuuksien takia arvossa. Se on myös turvallinen ja hellävarainen ainesosa. Se ei myöskään herkästi allergisoi.


Hyaluronihapon edut:

  • kosteuttaa ihoa
  • silottaa juonteita
  • saa ihon tuntumaan kimmoisammalta ja pehmeältä
  • tukee ihon rakennetta
  • edistää solujen uudistumista ja kollageenin sekä elastiinin tuotantoa.
  • tehostaa antioksidanttipuolustusta ihossa, mikä tekee siitä vastustuskykyisemmän vapaita radikaaleja vastaan.
https://www.saarentaika.com/kimmoisa-ja-nuorekas-iho-helposti-hyaluronihapon-avulla/

HYALURONIHAPPOTUOTTEIDEMME KOVA KAKSIKKO!

NO:1 ECO® BY SAAREN TAIKA HYALURONIHAPPO & VITAMIINIT ACE KOSTEUTTAJA – VEGAANINEN, PARABEENITON, SULFAATITON, ELÄINKOKEETON

”Ihana voide. Yksi painallus riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Imeytyy nopeasti, eikä jätä kasvoja yhtään tahmean tuntuiseksi. Kosteuttaa ainakin itselle riittävästi, kasvoja ei enää kiristä lainkaan. Heleämmän näköinen ihokin ja sävyerot kasvoissa rauhoittuneet.”

hyaluronihappo vitamiinit ace kosteuttaja

HYALURONIHAPPO & HEDELMÄ -KASVOSEERUMI – SAAREN TAIKA PROFESSIONAL – VEGAANINEN, PARABEENITON, SULFAATITON

”Vaikuttava seerumi! Vasta muutaman kerran ehtinyt käyttää, mutta tämä oli rakkautta ensi kosketuksella! Ihon pinnasta tulee uskomattoman siloinen ja tuotetta on erittäin helppo levittää kasvoille. Mielenkiinnolla odotan pidemmän aikavälin tuloksia!”

hyaluronihappo hedelmä seerumi saaren taika professional

 

Löydät lisää hyaluronihappo tuotteita verkkokaupastamme!

 

Miten hoitaa aikuisen naisen ihoa?

Ihon ikääntyminen voi tapahtua joko luonnollisesti tai ennenaikaisesti. Oikeilla tuotevalinnoilla ja hyvällä kotihoidolla voit ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkien syntymistä ja pitää ikääntyvän ihon kauniina, terveenä ja hyvinvoivana. Tästä postauksesta löydät vinkit Saaren Taika- tuotteiden käytöstä ikääntyvän ihon hoitoon.

Ihon ikääntyminen alkaa jo ennen 30 ikävuotta. Ihon ikääntyminen näkyy ihon kuivuutena, ryppyinä ja juonteina, ihon veltostumisena ja suurentuneina ihohuokosina. Ikääntyvässä ihossa tapahtuu myös muutoksia värissä. Ihon väri voi muuttua kalpeammaksi tai jopa kellertävän harmaaksi. Myös pigmenttimuutokset ovat yleisiä kämmenselkien, kasvojen ja kaulan iholla.

Kun iho vanhenee luonnollisesti, se ohenee ja ihon toiminnot hidastuvat. Tästä syystä ihoon ilmestyy pintakuivuutta ja ihon kimmoisuus vähenee. Luonnollisesti vanhentuneen ihon väri on usein kirkas ja läpikuultava. Tällainen iho kaipaa erityisesti kosteutusta, suojaa ja kiinteytystä.

Iho voi myös vanheta ennenaikaisesti. Tähän vaikuttavat auringon haitalliset uv-säteilyt, tupakointi, alkoholi, väärät ihonhoitotottumukset tai puutteellinen hoito, stressi, sairaudet sekä elintavat. Ennenaikaisesti ikääntynyt iho on väriltään kellertävä ja rypyt ja juonteet ovat syviä, selvästi syvempiä, kuin luonnollisesti ikääntyneessä ihossa. Ennenaikaisesti ikääntynyt iho on usein myös paksu ja se saattaa tuntua jopa kovalta ja kumimaiselta. Tällainen iho vaatii erityisesti kosteutusta, elvyttämistä ja kiinteyttämistä.

Tärkeintä on siis huolehtia ikääntyvän ihonhoidossa säännöllisestä puhdistuksesta, suojaamisesta ja kosteuttamisesta. Kosmetiikan tehtävänä on ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkien ennenaikaista syntymistä, hidastaa vanhenemista sekä pitää ikääntyvä iho terveen ja hyvinvoivan näköisenä. Oikeilla kotihoitotottumuksilla saat jo paljon aikaan.

Luonnollista kotihoitoa aikuiselle iholle Saaren Taika tuotteiden avulla

Iho tulee puhdistaa päivittäin, jotta kasvoille päivän aikana kertynyt lika, ilmansaasteet ja mahdollinen meikki saadaan pois iholta ja iho voi taas hengittää paremmin. Kuorinta on myös tärkeä osa ikääntyvänihon hoitoa. Kuorinta poistaa iholta kuolleen ihosolukon, joka voi helposti tehdä ihosta kellertävän, harmaan ja tunkkaisen värisen. Kuulaan ihon salaisuus on säännöllinen kuorinta. Kuorinta myös silottaa juonteita, lisää aineenvaihduntaa, parantaa pintaverenkiertoa ja valmistaa ihon vastaanottavaiseksi muille hoitotuotteille.

Ihon kosteutukseen kannattaa panostaa, koska se on ihon kauneuden A ja O. Kunnolla kosteutettu iho on terve, kimmoisa, sileä, pehmeä ja ehjä. Jos ihoa ei kosteuta, se vaikuttaa ihon terveyteen. Iho toimii myös kehomme suojamuurina ja jos ihomme ei ole terve ja ehjä, se vaikuttaa elimistömme puolustusjärjestelmään heikentävästi. Ihosta tulee siis pitää senkin takia erityisen hyvää huolta.

HOIDA AIKUISEN NAISEN IHOASI NÄILLÄ TUOTTEILLA:

 

Kuinka moni tulee ajatelleeksi, että päivittäinen annos ilmaa ihollamme edesauttaa ihomme vanhenemista?

Ihomme altistuu ilmansaasteille ja pienhiukkasille joka päivä niin ulkona, kuin sisätiloissakin.

Ilman epäpuhtaudet saavat aikaan vapaiden radikaalien syntymistä ihollamme sekä aiheuttavat ihosolujemme heikkenemistä.

Vapailla radikaaleilla ei ole paria jolloin ne ”varastavat” elektronin joltakin vakaalta molekyyliltä. Aina kun tällainen ”varkaus” tapahtuu, muodostuu uusi vapaa radikaali. Tämä on siis iholla tapahtuva ketjureaktio, joka aiheuttaa mm. ihon ikääntymiselle tunnunsomaiset näkyvät merkit ihollamme.

Pitkäaikainen altistuminen ilman epäpuhtauksille aiheuttaa siis väistämättä ihosolujen heikkenemistä ja vaurioita ihon sarveiskalvossa. Nämä yhdessä synnyttävät vapaita radikaaleja iholle ja saavat ihon vanhenemaan ennenaikaisesti.

Iholle annosteltavilla antioksidanteilla on tärkeä rooli ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisemisessä ja ottamalla runsaasti antioksidantteja sisältävät tuotteet päivittäisiin ihonhoitorutiineihin mukaan, voimme auttaa ihoamme sen suojamekanismien säilyttämisessä sekä ihon vanhenemisen näkyvien merkkien ehkäisyssä.

Luettelen runsaasti antioksidantteja sisältäviä ihonhoitotuotteita alla näkyvässä artikkelissa:

https://www.saarentaika.com/ilmansaasteet-ja-ihon-vanheneminen

TULOSSA:

Loppukesän – syksyn aikana uutuuksia:

Kiinteyttävä HYALURONIHAPPO ANTI-AGE YÖVOIDE

Hyaluronihappo Anti-Age yövoide sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia ja öljyjä, kuten esimerkiksi uudistavaa anti-age vaikutteista arganöljyä.

Voide sisältää runsain mitoin iholle tärkeitä ravinteita, kuten esimerkiksi, pro vitamiini B5: ttä, helokkiöljyä ja E-vitamiinia, jotka mahdollistavat ihosi uusiutumisen nukkuessasi.

Juonteita ehkäisevä PRO-AGE HYALURONIHAPPO SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Pro-Age silmänympärysvoide sisältää luonnollisia öljyjä ja ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään juonteiden ja ryppyjen syntymistä sekä tummia silmän alusia.

Silmänympärysvoide sisältää hyaluronihappoa, joka lukitsee kosteuden ihoon, jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Antioksidantit ja vihreä tee hillitsevät kollageenin vähentymistä iholta, joka tekee ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman.

Näppyjä vastaan! SPOT CONTROL TEHOVOIDE

Spot Control tehovoide auttaa päihittämään näppyihin taipuvaisen ihon luonnollisten öljyjen ja hedelmäyhdisteiden avulla.

Voide sisältää mm. tyrni- ja teepuuöljyä.

Detox vaikutteinen ja raikastava APPELSIINIKKAMOMILLA-ALOE KASVOVESI

Tämä luonnollinen virkistävä kasvovesi täydentää ihonpuhdistuksen poistamalla ihosta viimeisenkin lian ja meikin jäämät.

Kasvoveteen on lisätty appelsiinin eteeristä öljyä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia; loistavaa antioksidanttista vaikuttavaa ainetta, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen syntymistä.

Juonteita ja ryppyjä vastaan! KOLLAGEENI A-VITAMIINI KASVOVOIDE

Kollageeni A-Vitamiini kasvovoide sisältää runsain määrin voimakkaita luonnollisia anti-age ainesosia.

Tehokkaasti kosteuttava HOITAVA MANSIKKA HUULIVOIDE & HUNAJA HUULIVOIDE

Luonnollinen, intensiivistä kosteutusta antava hoitava huulivoide sisältää mm. täyteläistä kaakaovoita, jojobaa, kookosöljyä ja avokadoöljyä .

Täyteläisen silkkinen RAUHOITTAVA JALKAVOIDE

Syväkosteuttava täyteläisen silkkinen jalkavoide hoitaa ja ravitsee jalkojesi ihoa, jättäen ne erittäin pehmeiksi ja sileiksi.

Sheavoin ja luonnollisten oliiviöljyn, makadamiaöljyn, avokadoöljyn ja kookosöljyn tieteellinen yhdistelmä antaa kuiville ja halkeilleille kantapäille intensiivistä kosteutta ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Ylellinen ja vitamiinirikas Avokado-Oliiviöljy-Shea Vartalovoi

Ylellinen ja ravitseva vartalovoi tuntuu upealta ihollasi! Vartalovoi imeytyy nopeasti ihon syvempiin kerroksiin tukkimatta ihohuokosia ja tuoden voiteen ravitsevat hyödyt esille tehokkaasti.

Sheavoin runsaasti sisältämät A- (kasvisretinoli), E- ja F-vitamiinit antavat voiteelle tehokkaat anti-age ominaisuudet, jotka auttavat ehkäisemään juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Vitamiinit auttavat ihoasi pysymään terveenä sekä helpottavat mm. aurinkovaurioden paranemisessa.

Avokado-Oliiviöljy-Shea Vartalovoi sopii täydellisesti siloittamaan karheaa, kuivaa ja halkeilevaa ihoa.

Hellävarainen ja rauhoittava ALOE VERA VARTALOEMULSIO

Aloe Vera vartaloemulsio jättää ihosi uskomattoman kosteutetuksi ja auttaa tasoittamaan sekä ravitsemaan kaiken ikäisiä ja tyyppisiä ihoja.

Vartaloemulsio on suunniteltu herkän ihon tarpeet huomioon ottaen. Aloe vera auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja kosteutettuna koko päivän.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi