Kokemuksia Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo Anti-age päivävoide SPF 50

Paras päivävoide suojakertoimella

Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo Anti-age päivävoide SPF 50

“Hyaluronihappo anti-age päivävoide tuntui aivan mahtavalta. Se levittyi kasvoille hyvin ja sai ihon tuntumaan tosi pehmeältä. Nyt kun on ollut kauniita ja aurinkoisia kevätpäiviä, niin aurinkosuoja tuntuu erittäin tärkeältä. Vahva suositus tälle voiteelle!”

“Hyaluronihappo Anti-age päivävoide SPF 50 imeytyy hyvin ihoon eikä jätä ihoa tahmaiseksi kuten useimmat aurinkosuojavoiteet. Iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu tuotteen käytön jälkeen. Voiteen tuoksu on kesäisen raikas! Vielä talven pitkityttyä en osaa aurinkosuojan tehosta sanoa.”

”Hyaluronihappo Anti-age päivävoide SPF 50 kyllä lunasti kaikki myyntipuheessa olleet kriteerit jonka takia tilasin sen. Ihanan kermainen koostumus joka tuntui iholla silkkiseltä ja imeytyi nopeasti. Tulen tilaamaan tätä lisääkin.”

”Hyaluronihappo Anti-age päivävoiteessa on miellyttävä koostumus ja imeytyy nopeasti. Plussaa myös, että aurinkosuoja mukana voiteessa.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.