Joululoman top 5 Saaren Taika tuotteet

Joululoma on vihdoin täällä! Aikaa itselle, läheisille, hyvinvoinnille ja herkuttelulle. Tässä artikkelissa listaan Saaren Taian tuotteista viisi parasta joulumielen tuojaa. Tunnelmointi voi alkaa!

1. Hamam viltti

Kun ulkona on pakkasta ja tupruttaa lunta, on ihana kietoutua lämpimään vilttiin. Se toimii myös loistavana torkkupeittona, jos silmät alkavatkin painaa kesken jouluelokuvan katsomisen.

Lumoavan pehmeä ja suurikokoinen viltti on 100% puuvillaa ja se on valmistettu Turkissa käsistään taitavien kutojien toimesta!

2.Vihreä Tee tuoksukynttilä

Tässä tuoksukynttilässä on virkistävän yrttinen tuoksu, jossa on häivähdys makeutta ja vihreää teetä.

Kylpylämäinen tuoksu, joka hellii aisteja. Päällimmäisenä tuoksuu vihreä tee, bergamotti, sitruuna, appelsiini ja minttu. Sydäntuoksuna jasmiini, neilikka ja raparperi, joiden pohjalla tuoksuu myski.

Ihana joulun ajan tuoksu siis! Kynttilämme ovat käsintehtyjä, luonnolliseen ja ympäristöystävälliseen soijavahaan. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi.

3. Veera suolasaippua

Tässä saippuassa on kaikki, mitä iho tarvitsee! Ihana Veera suolasaippua sisältää vihreää savea, merisuolaa sekä kauraa.

Savi imee itseensä epäpuhtauksia, merisuola kosteuttaa tehokkaasti ja kaura kuorii hellästi. Täydellinen koko vartalon hoitopakkaus yhdessä saippuapalassa!

Käytä saippuaa koko keholle joulusaunan jälkeen ja huomaat, kuinka ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu!

4. Huonetuoksu Kaneliomena

Kanelia ja omenaa! Tämä tuoksu on omiaan tuomaan jouluisen tunnelman esimerkiksi ruokailutilaan ja herkistämään joulun upeille muistoille!

Huonetuoksuissamme yhdistyy maailman ylellisimmät tuoksuöljyt korkealuokkaisimpiin eteerisiin öljyihin. Niiden yhtenäinen tuoksumaailma upottaa sinut tuntemusten vuorovaikutukseen!

5. Eteerinen öljy Piparminttu

Piparminttu on tuttu talven ja joulun ajan tuoksu. Saaren Taian eteeriset öljyt sopivat niin löylytuoksuiksi, aromaterapiaan, kodin siivoukseen kuin kosmetiikkaankin.

Piparmintun eteerinen öljy virkistää, stimuloi, rauhoittaa ja viilentää. Sitä voidaan käyttää aromaterapiassa mm. päänsärkyjen, henkisen väsymyksen ja pahoinvoinnin tunteiden lievittämiseen.

Laita muutama tippa öljyä saunakiuluun ja nauti raikkaasta tuoksusta!

Ostoksille Saaren Taika Shopiin TÄSTÄ!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.